No ale takie pytanie to trochę słabe... łatwo poszukać... Nawet ja to wiedziałem bez szukania...
I Ty sie w dziale F1 nie udzielasz? Dziekuje, dobranoc
W roku 2000, podczas finału turnieju Masters przeciw Matthew Stevensowi, atakując w 15 frejmie maksymalny break fatalnie spudłował ostatnią bilę - czarną stojącą na swym nominalnym punkcie i musiał zadowolić się jedynie 140 punktami.????
Jak zwykle, pytanie snookerowe..
Kolejny raz łatwizna.
Z kim grał Ken Doherty w słynnym już pojedynku, w którym to nie zrobił brejka maksymalnego myląc się na ostatniej czarnej bili i kończąc podejście 140 punktami.
W roku 2000, podczas finału turnieju Masters przeciw Matthew Stevensowi, atakując w 15 frejmie maksymalny break fatalnie spudłował ostatnią bilę - czarną stojącą na swym nominalnym punkcie i musiał zadowolić się jedynie 140 punktami.
Brawo wujku google
Mówiłem, że banalne.
Zadajesz.
To ode mnie taka fest zagadka, kto zgadnie to szacun.
Który koszykarz w noc przed meczem śpi w spodenkach drużyny rywali:?:
banał jakich mało Jason TerryTo ode mnie taka fest zagadka, kto zgadnie to szacun.
Który koszykarz w noc przed meczem śpi w spodenkach drużyny rywali:?:
banał jakich mało Jason Terry
który na każdy mecz ubiera pięć par skarpetek. Dodatkowo przed meczem je zawsze kurczaki, a w nocy przed spotkaniem śpi w spodenkach drużyny rywali.
Donovan Bailey i Michael Jonhson, biegli na 150 m, żeby sprawdzić kto jest fastest man on earthTo teraz ja :]
Też coś do poduszki :razz:
Dwóch biegaczy, lekkoatleci, obaj mistrzowie w owym czasie na swoich dystanasach. Dla celów marketingowych spotkali się "po środku" dystansu w biegu o wielką sławę, kasę itd.. Robili to wyłącznie dla komercji.
Obaj przepłacili to kontuzjami. Jeden wyszedł jakoś z tego, drugi zakończył karierę...
Kim byli Ci panowie? :razz: