>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zaczynamy od 100 zł...

R 267

robssson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po prostu kolega zaczął grać dużo typów na dzień, co daję teoretycznie mniejszą szansę na wygraną. No nic, nie poddawaj się, gratuluje sukcesów i życzę kolejnych.

riise203 113

riise203

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
25.
Radwanska A. (Pol)-Lepchenko V. (Usa) Typ:Lepchenko +5.5 gema⛔⛔⛔
Kurs:1.72
Stawka:460zł

Nie weszło. Wczorajszy dzień na 0 , a mógł być duży plus. Więcej spokoju i cierpliwości...

Stan konta:1000zł
700zł wypłacone + 300zł na grę.

owca26 171

owca26

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wakefield
Witam, wydaje mi się, ze w całym tym słoiku miodu jaki na Ciebie spadł, przyda się łyżka dziegciu a mianowicie:
masz bank niby 300zł a grasz teraz za 200zł czyli 65% banku, przypuśćmy że przegrywasz to zagrasz za pozostała 100 zł i powiedzmy że znowu przegrasz, 2 błędy pod rząd ?? Tylko głupi by myślał że to trudne, przypuszczam że potem zagrasz za 500zł z odłożonego kapitału. Widzisz w tym sens ? Grasz tylko po to żeby grać czy tak naprawdę chcesz regularnie wygrywać coś, żeby wspomóc swój budżet, mieć na drobne wydatki, wyjścia z dziewczyną czy cokolwiek ?? Czy to po prostu hazard i potrzebujesz adrenaliny ?? Nie obraź się ale tutaj nie widać żadnego planu ani celu gry, takiego długofalowego.
Każdy kto gra u bukmachera długo, powie Ci że co roku zdarzają się okresy gry gdy nic nie idzie, nagle brakuje pkt albo jest o jeden za duzo, karny w 94 minucie itd podobnie jest z grą na giełdzie, forexie, czy w pokera. Musisz mieć tak ułożony plan gry żeby Twój bank to wytrzymał, pierwsza zasada jest taka: &quot;musisz utrzymać się na rynku dopiero potem możesz zacząć zarabiać&quot;. Pozdrawiam

riise203 113

riise203

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziękuję za pozytywne i negatywne komentarze, biore każdy pod uwagę.
Tenis też zostawię w spokoju, a skoncentruję się na sportach drużynowych.
Pozdrawiam

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Witam, chciałem zapytać ile masz lat bo jak tak patrzę na te Twoje typy od początku to zauważyłem że się napalasz jak jakiś nastolatek, 16-17 lat i rodzice stówę dali na grę ? Początek świetny, dobry pomysł na grę, konsekwentnie robiłeś to co trzeba, zaczęły się pojawiać bajońskie sumy i zamiast nadal kroczyć tą samą ścieżką zacząłeś grać coraz więcej, za coraz więcej kasy i coraz to większe kursy, praktycznie z każdej dyscypliny, w dodatku w którymś poście wspominałeś że będziesz omijał rozgrywki juniorskie a grasz jakieś u-19 w piłce ręcznej co z prawdziwym sportem nie ma nic wspólnego. Twój styl przypomina mi samego siebie sprzed kilku lat, też zaczynałem jako nastolatek, podobnym systemem, podobne efekty na początku i tak samo się jarałem jak Ty, potem się zaczęły pierwsze porażki i chęć zrobienia coraz to większej sumki. Powiem Ci tak dobrze że wypłaciłeś te 700 zł, bo choć życzę Ci dobrze, ale rób postępuj tak dalej a skończysz źle :/

riise203 113

riise203

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, chciałem zapytać ile masz lat bo jak tak patrzę na te Twoje typy od początku to zauważyłem że się napalasz jak jakiś nastolatek, 16-17 lat i rodzice stówę dali na grę ? Początek świetny, dobry pomysł na grę, konsekwentnie robiłeś to co trzeba, zaczęły się pojawiać bajońskie sumy i zamiast nadal kroczyć tą samą ścieżką zacząłeś grać coraz więcej, za coraz więcej kasy i coraz to większe kursy, praktycznie z każdej dyscypliny, w dodatku w którymś poście wspominałeś że będziesz omijał rozgrywki juniorskie a grasz jakieś u-19 w piłce ręcznej co z prawdziwym sportem nie ma nic wspólnego. Twój styl przypomina mi samego siebie sprzed kilku lat, też zaczynałem jako nastolatek, podobnym systemem, podobne efekty na początku i tak samo się jarałem jak Ty, potem się zaczęły pierwsze porażki i chęć zrobienia coraz to większej sumki. Powiem Ci tak dobrze że wypłaciłeś te 700 zł, bo choć życzę Ci dobrze, ale rób postępuj tak dalej a skończysz źle :/

Witam.Nie mam 16 lat i rodzice nie dali mi 100zł na grę.Od samego początku grałem różne dyscypliny, a sportów juniorskich staram się nie grać, jednak ten turniej w ręczną jest dosyć przewidywalny biorąc pod uwagę wysokość kursów , dlatego to gram. Jeżeli stwierdzę, że mój &quot;nowy&quot; sposób gry nie przynosi korzyści to wrócę do tego co grałem na początku.
Pozdrawiam.

pampus 81

pampus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sam sobie uprzykrzyłeś wczorajszy dzień, wybrałeś taki mecz, w którym mogły się dziać różne rzeczy...
nie graj WTA, ATP to rozumiem, ale nie WTA.

mrfrey 0

mrfrey

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Kobiet się nie gra, kobiety się ogląda taka rada na przyszłość. Nie wiem czemu zacząłeś grać strasznie na szybko, kilka postów wcześniej powiedzieli Ci jak masz stawiać, 1 czy 2 typy dziennie i stały zysk. W bukmacherkę bawię się 3 lata i musiałem sporo przegrać by teraz zacząć wygrywać, zimna głowa, bo nosa do typów masz ???? . Pozdrawiam

riise203 113

riise203

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
27.
Lopez F. (Esp)-Del Potro J.M. (Arg) Typ:2
Kurs:1.18
Stawka:100zł

riise203 113