I moje konto zostało zablokowane również. Sprawa wygląda następująco: W sobotę i niedzielę wpłaciłem pieniądze oraz zdawałem
kupony. Wygrałem nieco ,więc zleciłem wypłatę na moneybookers. Wczoraj zalogowałem się na konto Betway i wyskoczył komunikat: Twoje konto zostało zablokowane
Proszę skontaktuj się z
[email protected] .
Oczywiście skontaktowałem się i otrzymałem odpowiedź:
Informujemy, że Twoje konto zostało zamknięte przez dział zajmujący się ryzykiem.
Powodem było złamanie przepisów serwisu, gdyż wykryto, że Twój profil jest powiązany z innym kontem zarejestrowanym w naszej witrynie , co jest niezgodne z Regulaminem Betway.com, który znajdziesz na
https://betway.com/pl/help/terms-conditions Podjęta decyzja ma charakter ostateczny i jest nieodwołalna, dlatego Twoje konto gracza pozostanie na stałe zamknięte. Kwota Twojego początkowego depozytu, pomniejszona o 10% jej wartości na pokrycie kosztów administracyjnych, zostanie Ci zwrócona.
Napisano mi też nik gracza z którym występuję owe powiązanie. Znam ten nik ,przeczytałem cały temat i być może mam ten sam problem co użytkownik z 1 strony tematu,który logował się u kolegi w domu. Podany nik to mój znajomy i tak się składa że być może kiedyś byłem zalogowany u niego lub on u mnie ( na pewno nie w ostatnich dniach gdy wygrałem 2700zł ). Wcześniej kilkakrotnie wypłacałem mniejsze sumy na moneybookers i nie było takiego problemu. Na liveczacie również nie można było nic innego się dowiedzieć,proszę więc Pana Betway_Team o interwencję i pomoc,bo chyba tylko Pan jest ostatnią deską ratunku w mojej sprawie. Oczywiście chętnie wyślę swój dowód w celu weryfikacji ,osoba z "powiązanego" konta również.
Właśnie dostałem na moneybookers zamiast kwoty 2700 zł ,kwotę 887,40zł ( depozyty minus 10%) :?