>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Załóżmy, że wygrałem 4000zł, co dalej?

Status
Zamknięty.
korzychxp 76

korzychxp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie. Bukmacher to unibet. Grałem kursy 1,10-1,25. Nie weryfikowali mi jeszcze konta bo wypłacałem małe kwoty. Co dalej? Wypłacić całość na MB (które też nie jest zweryfikowane, nie licząc adresu do domu), czy może wypłacić na normalne konto bankowe, ale boje sie że urząd skarbowy sie przyczepi i mnie zamkną za nielegalny hazard. Czy może raczej unibet od razu zablokuje mi konto jak będe chciał wypłacać i nic z tym nie zrobie? Nie wiem, bo jeśli wygrywałem wiecej kasy to w naziemnym

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ja mam zweryfikowane konto na MB do 65k. Mialem kilka koła na nim, wyplaciłem, dzieląc to na kilka tur i nie było żadnych kłopotów jak na razie. Podejrzewam, że w Unibecie będą chcieli przeprowadzić weryfikację, ale nie masz się czego obawiać przecież ;)
Co ciekawe, w Sportingbecie wypłacałem podobne sumy i nigdy nie przeprowadzili u mnie weryfikacji (może dlatego, że wpłacałem tam niemało, nie wiem).

korzychxp 76

korzychxp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hehe no co Ty, czyli mozna wygrywac takie kwoty i nic? a np 10 000? ja czytalem ze duzo razy blokują konto jeśli sie wygrywa juz nawet po 1000zł

win1988 164

win1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
A co ma niby być ? Jednorazowa wygrana i już niebo ma spaść na głowę ? Dopiero przy regularnie wysokich wygranych mogą Cię spotkać limity. Jedne buki dają je wcześniej, inne później. Jeszcze się nie spotkałem z przypadkiem, aby Unibet blokował komuś konto za 1k. Nie wiem co czytasz, ale jeżeli doszło do takiej sytuacji to ten ktoś musiał mieć coś na sumieniu. Pozdro.

korzychxp 76

korzychxp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niekoniecznie jednorazowa, bo wygrywałem więcej razy ale sumy tak powiedzmy do 300zł i nawet nie chcieli zweryfikowania konta (na MB), ale teraz nosze sie z zamiarem wypłaty kilku tysi na konto bankowe i stąd moje wątpliwości co do urzędu skarbowego

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłać sobie w ratach jak się tak boisz i będzie spokój, nie jęcz już. Nic Ci nie grozi.

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak sie boisz to czesc mozesz mi przelac ???? nie pogardze zadna sumka ;) a tak bardziej na powaznie to chyba najlepszy pomysl to te raty, po kilka stowek sobie co jakis czas wyplacaj i chyba problemow nie powinni robic

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
ale boje sie że urząd skarbowy sie przyczepi i mnie zamkną za nielegalny hazard.
Dożywocie w zawiasach dostajesz ;-)
Jak masz rzeczywiście taki zamiar to załóż sobie kartę z MB i wypłacaj w bankomatach... Wtedy może ABW, CBA czy inne instytucje nie wyważą Ci drzwi do mieszkania....

piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
glupi temat ale odpowiem z wlasnego doswiadczenia.Wygralem w unibecie w zeszlym tygodniu ponad 6 tysiecy. Wyplacilem na konto 2x 3000zl i nie bylo problemow na razie. Tez sie troche balem ale kasa doszla i nikt sie do mnie nie przyczepil

K 1K

komandos5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale kto ma sie do Was doczepic , przeciez to sa grosze sprawy , takich kwot nikt nie bedzie scigal ludzie ogarnijcie sie , sa wazniejsze sprawy w tym kraju !

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Skoro boisz się wypłacić to słyszałeś o Ustawie hazardowej...
a skoro o nią pytasz to po co zakładasz nowy temat?
Nowa ustawa hazardowa/ prawo hazardowe
Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2
Zajrzysz, poczytasz a na pewno dowiesz się ile kasy można bezpiecznie wypłacić na konto.
Inna sprawa, że możesz sobie wyrobić kartę Moneybookers i wyciągnąć całą kasę pomijając konto bankowo - o tym też wielokrotnie była mowa w wyżej wymienionych tematach
Vader//
stąd moje wątpliwości co do urzędu skarbowego
@kukla już napisał co trzeba. Ja tylko dodam, że przez takie osoby, które zakładają temat i pytają się co zrobi urząd skarbowy powstają niestworzone historie.

Status
Zamknięty.