>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Z piekła do nieba

dig 106

dig

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja myślę nad czymś takim ... 1.85.
Wpłacę na dniach 100 na bah, i będę grał va bank 4 zdarzenia z kursem 1.8 - 1.85. Może wydawać się że to ... rzut monetą, ale po dobrej analizie myślę że będzie dobrze.
4 progi dają nam wynik : 1175 zł ... ze 100 PLN.
Wg. mnie większe ryzyko przegrania jest przy 50 typach z kursem 1.01 niż jednym z kursem 1.85

culepl 39

culepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice W-wy
@up
Dobre ale wpadniesz po 1 lub 2 kuponie
Z drugiej strony zawsze warto spóbować...

dig 106

dig

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@up
Dobre ale wpadniesz po 1 lub 2 kuponie
Z drugiej strony zawsze warto spóbować...

Ty już też kilka razy spokojnie mogłeś odpaść ... wyniki na skraju ... : )

dig 106

dig

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@up
Dawaj swoje typy w moim temacie bo system podobny, bede obserwował
Myślę że zacznę pod koniec następnego tygodnia, chodź jeszcze zobaczymy.

bedlin 30

bedlin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
muszę się wam wszystkim pochwalić. zacząłem próbować ten system. postawiłem 60 zł na to, że nie będzie dogrywki iii..... dogrywka była. Dziękuję bardzo 1 etap i porażka,jestem niesamowitym farciarzem :d

culepl 39

culepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice W-wy
muszę się wam wszystkim pochwalić. zacząłem próbować ten system. postawiłem 60 zł na to, że nie będzie dogrywki iii..... dogrywka była. Dziękuję bardzo 1 etap i porażka,jestem niesamowitym farciarzem :d
nie wierze, jeżeli ci to sie trafiło to był przypadek jeden na tysiąc ;)
pokaż screena z historii zakładów

paput 0

paput

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
I cały czas grasz to samo że nie dojdzie do dogrywki? Każdy typ, tak jak sobie to na początku zakładałeś? Gratuluje wytrwania :d

culepl 39

culepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice W-wy
I cały czas grasz to samo że nie dojdzie do dogrywki? Każdy typ, tak jak sobie to na początku zakładałeś? Gratuluje wytrwania :d
nie, narazie nie gram bo testuje inny system

culepl 39

culepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice W-wy
Tamto odeszło na rezerwe a teraz zająłem się over 0,5 gola w piłce nożnej.
Zaczynam od 92zł i postaram się dojść do 1000zł. Do tego potrzeba 37 meczów - 37 goli lub więcej - przynajmniej 1 w każdym. Kursy min. 1,03 - max 1,10. Będę grał w ligach wysoko overowych.

S 0

sendilkelm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tamto odeszło na rezerwe a teraz zająłem się over 0,5 gola w piłce nożnej.
Zaczynam od 92zł i postaram się dojść do 1000zł. Do tego potrzeba 37 meczów - 37 goli lub więcej - przynajmniej 1 w każdym. Kursy min. 1,03 - max 1,10. Będę grał w ligach wysoko overowych.
Możesz trochę szerzej? Sprawdzam coś podobnego od tygodnia i nie wychodzi mi to na 37 meczów.

culepl 39

culepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice W-wy
Możesz trochę szerzej? Sprawdzam coś podobnego od tygodnia i nie wychodzi mi to na 37 meczów.
No więc codziennie będe grał jeden mecz. Co tu dużo pisać... padnie gol to będzie kasa. Oczywscie gram va bank

S 0

sendilkelm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No więc codziennie będe grał jeden mecz. Co tu dużo pisać... padnie gol to będzie kasa. Oczywscie gram va bank
Aha, no to jak va bank to rozumiem ???? Ja zrobiłem 2 pary statystyk żeby grać na początku za małe stawki.
I
1. Wszystkie mecze gdzie jest możliwość powyżej 0,5
2. Każda liga, kobiety, wszystko poza U17 i mniej.
3. Wszystkie stawki
4. Na 194 nie weszło 16
II
1. Mecze powyżej 0,5 gdzie faworyt ma &lt;2.0
2. Każda liga, kobiety, wszystko poza U17 i mniej
3. Wszystkie stawki
4. Na 106 nie weszło 4
W tych młodszych ligach, niszowe, mało znane etc. szybciej strzelają gola niż te &quot;znane&quot;

culepl 39

culepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice W-wy
W tych młodszych ligach, niszowe, mało znane etc. szybciej strzelają gola niż te &quot;znane&quot;
Właśnie to zauważyłem. Dzisiaj w jakimś tam meczu kobiet było 8-0. Ale gdzie da radę stawiać na takie &quot;mniej znane&quot; mecze over 0,5 gola? Bo ja gram w Bet365 i nie widzę za duzo takich meczów z takimi ofertami, zwykle over 0,5 dają w tych popularnych meczach/ligach
Dzisiaj 1 próg zaliczony
1 moja seria:
1✅ 19.03.20112 - 97,50zł
2
3
4
5
6
7
8
9
10

win1988 164

win1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
Także życzę powodzenia, lubię takie wynalazki, zawsze to jakaś odskocznia od normalnej gry, mam nadzieję, że traktujesz to w ramach zabawy, a na stratę kasy w tym przypadku możesz sobie pozwolić ; ) Już nie raz pisałem, że i ja jakiś czas temu bawiłem się w coś podobnego, granie kursów &lt;1.05. Byłem troszkę zabiegany, mało czasu na analizy i się grało for fun. Parę razy grałem overy 0.5, i jak to zazwyczaj bywa w takich przypadkach nawet jeżeli na faworyta jest 1.2, a kurs na over 1.4 nie zawsze ta bramka wpadnie;) Cały sport, zadanie wbrew pozorom ciężkie, ja mimo wszystko polecam 2 holenderską, i egzotyczne wynalazki, gdzie bramek nie brakuje. 3maj się, i wybieraj szczęśliwie bo bez tego ani rusz.

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Także życzę powodzenia, lubię takie wynalazki, zawsze to jakaś odskocznia od normalnej gry, mam nadzieję, że traktujesz to w ramach zabawy, a na stratę kasy w tym przypadku możesz sobie pozwolić ; ) Już nie raz pisałem, że i ja jakiś czas temu bawiłem się w coś podobnego, granie kursów &lt;1.05. Byłem troszkę zabiegany, mało czasu na analizy i się grało for fun. Parę razy grałem overy 0.5, i jak to zazwyczaj bywa w takich przypadkach nawet jeżeli na faworyta jest 1.2, a kurs na over 1.4 nie zawsze ta bramka wpadnie;) Cały sport, zadanie wbrew pozorom ciężkie, ja mimo wszystko polecam 2 holenderską, i egzotyczne wynalazki, gdzie bramek nie brakuje. 3maj się, i wybieraj szczęśliwie bo bez tego ani rusz.

Graj za tyle ile nie żal Ci stracić - chyba podstawowa zasada rozróżniająca gracza od nałogowca. Widać, że gra wyłącznie &quot;for fun&quot; ;)

Powodzenia ????