Z bukmacherki nie da się żyć ... niestety. Grasz takimi stawkami na serio czy to tylko zabawa ?
stawki realne ... proszę serdecznie nie zaśmiecać tematu ... jak masz pytanie to do tego służą wiadomości prywatne ...
Z bukmacherki nie da się żyć ... niestety. Grasz takimi stawkami na serio czy to tylko zabawa ?
Jak widać od czerwca idzie mi dosyć dobrze, choć każdy kolejny miesiąc uczy mnie i daje doświadczenie na kolejne ... 5 miesiąc z kolei naZałożyłem temat, w którym spróbuję udowodnić, iż przy odpowiedniej wiedzy, taktyce oraz przy zdrowym rozsądku uda się wygrać walkę z bukami i wyjść w każdym z miesięcy na bilans dodatni.
Po co mam pisać na pw skoro forum jest od tego żeby się wymieniać swoimi poglądami ? A może nie na rękę Ci takie komentarze i dlatego prosisz o pw? Pewnie coś w tym jest.
9. Autor założonego tematu ma prawo nie życzyć sobie wpisów innych osób w swoim temacie. Należy taką informację napisać w pierwszym poście.
11. Proszę postów z gratulacjami gdy np. kupon został wygrany, nie wpisywać na forum. Macie od tego PW, gadu-gadu etc. Może jest to miłe, jednak obniża poziom czytelności tematu.
12. Wypowiedzi nie na temat, nie wnoszące nic do tematu, mało inteligentne, wprowadzające kłótnie, obraźliwe, obniżające czytelność tematu itd będą usuwane.
Jeżeli zdarzy się, że któryś z użytkowników forum nadużywa regulaminu komentowania i nagminne go łamał, moderator ma prawo ukarać delikwenta ostrzeżeniem, a w skrajnych wypadkach banem
Pozdrawiam i czekamy na scany z prawdziwych wygranch ????
Hehe żal mi Was... wierzcie ...
Aby zarobić na bukmacherce trzeba po prostu przestać grać ???? Nic prostszego ????
Hehe żal mi Was... wierzcie ...
Aby zarobić na bukmacherce trzeba po prostu przestać grać ???? Nic prostszego ????