Witam wszystkich. Z uwagą przeczytałem cały ten temat i postanowiłem spróbować zagrać tym systemem/sposobem. Jako że szczerze mówiac nie wierzę w to że ktokolwiek mógłby dojść do owych 100.000zł postanowiłem rozpocząć grę od 100zł i zakończyć ją (czyt. wypłacić kasę) w momencie gdy dojdę do 1100zł tak żebym był 1000zł do przodu. To jest mój cel nr 1. Jesli mi się to uda postawię sobie cel nr 2. Wypłacę 500zł (tak żebym mógł zabrać żonę na kolację i kupić jej jakieś perfumy

i następnie od 500zł dążył będę do ugrania 3100zł (tyle jestem na

jeśli chodzi o moją przygodę z bukmacherką).
Zmodyfikuję ten system/sposób w jeszcze jednym, a mianowicie nie gram tylko kursów 1,01 tylko gram od 1,01 do 1,05. Najczęściej na
live.
Dziś zacząłem i grałem tenisa stołowego (czy w secie padnie więcej/mniej niż 18,5 punktu)
Na dziś były następujące typy (jako że jest to
live więc mogę napisać dopiero po czasie):
Marek Cihak (CZE) - Mattia Berardi (SMR) (Ile punktów zostanie zdobytych w 5. secie?) Więcej niż 17,5

Stawka 100zł kurs 1,05 wygrana 105
Linda Creemers (NED) - Ying Fan (CHN) (Ile piłek setowych będzie potrzebował zwycięzca 2. seta, aby go wygrać?) 1 piłka setowa

stawka 2zł kurs 1,6 wygrana 3,20 (to zagrałem niechcący)
Daniel Górak (POL) - Emilien Vanrossomme (BEL) (Ilość punktów zdobytych w 3. secie) Więcej niż 18,5

Stawka 106zł kurs 1,12 wygrana 118,72
Yaroslav Zhmudenko (UKR) - Martin Storf (AUT) (Ile punktów zostanie zdobytych w 4. secie?) Więcej niż 18,5

Stawka 118zł kurs 1,04 wygrana 122,72
Debora Vivarelli (ITA) - Katja Sapek (SLO) (Ilość punktów zdobytych w 3. secie) Więcej niż 17,5

Stawka 123zł kurs 1,05 wygrana 129,15
Dzień skończyłem na 29,15zł zysku ????
Zobaczymy jak będzie dalej.
Tu pojawiają się pytania do bardziej wprawionych graczy:
1. Co polecacie do tego typu grania, jakie dyscypliny itd.
2. Gram w bwin, czy myślicie że to dobry bukmacher do tego typu grania? A może go zmienić?