>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Xbox Kinect

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy któryś z Was posiada to oto dzieło najnowszej generacji?
Może napisać swoją opinię w stosunku do tego?
Przymierzam się do kupna, ale jeszcze nie słyszałem recenzji na temat Kinecta.
Z góry dziękuję.

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Ja mam opinie jak najbardziej pozytywną ???? Tzn nigdy nie grałem ale w Warszawie w niektórych centrach handlowych (Marki, Złote) Xbox rozłożył swoje stanowiska właśnie z tym wynalazkiem i zalety kineticka w różnych grach prezentują całkiem fajne dziewczyny na które fajnie sie patrzy jak tańczą czy robią coś innego jeżeli chodzi o te gry ????

biscan 153

biscan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Greater Manchester
Uzywalem Kinecta i powiem szczerze, ze mi sie bardzo szybko znudzili z powrotem wskoczylem na FIFA11. ????

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Kinetic na 100 % bije na głowę swojego odpowiednika z Sony czyli PS Move. Detekcja ruchów na dużo większym poziomie, lepsze tytuły do ogrania chociaż wciąż jest to sektor casualowy. Jedyne czego jeszcze brakuje tej platformie to dobrego wsparcia poważnych gier chociaż już pierwsze zapowiedzi się pojawiają i można się spodziewać, że w niedalekiej przyszłości to właśnie Kinetic + telewizor 3d będzie nową jakością w grach video.

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kinect, fajna sprawa, można się nieźle pobawić ale też się nudzi więc czasem po prostu można odrzucić Kinect i zagrać w jakąś gre na padzie żeby się nie znudziło :razz: Moim zdaniem lepszy od PS Move, ale ma oczywiście swoje minusy jak wszystko. ???? :cool:

kha1 40

kha1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Kinecta zamówiłem na długo przed polską premierą - i nie żałuje. Fantastyczna sprawa, nie tylko na imprezy, ale również ot tak, dla zabawy, rozruszania i rozgrzania. W zestawie miałem Adventures ale szybko dokupiłem sobie również Sports.
Oczywiście można tu narzekać, bo to nadal nie jest idealna zabawka, ale dla przykładu Spływ pontonem i kolejka górska to czysty fenomen, zabawa jest niesamowita!!! Człowiek po takim zjeździe jest zmachany, jakby biegał po boisku :)
Ze sportu natomiast najlepszy jest ping-pong i kręgle. Te drugie naprawdę są niemal zgodne z rzeczywistością. Spaprali piłkę nożna za to, wielki minus. Zupełnie nieciekawa rozgrywka.
Grał ktoś w bijatyki?