>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wzrost "użytkowników" bet365 o ponad 670%

C 445

cristovao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prawie osiem razy więcej użytkowników niż przed rokiem miały dwie strony z grami: Goodgamestudios.com (24. miejsce) i Gametwist.pl (75. miejsce). Podobny wzrost zanotował zajmujący 79. pozycję serwis bukmacherski Bet365.com.

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/top100-serwisow-w-polsce-kto-stracil-a-kto-zyskal
Szkoda, że nie ma pomiaru liczby odsłon i czasu spędzanego na stronach przez grających albo sprawdzających kursy bo tak chyba można to rozumieć taki skok wchodzenia na bet365.

C 445

cristovao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Raczej to nie użytkownicy a wejścia na stronę. Możesz wejść nie rejestrując się na 2-3 min i wyjść i to jest zapewne zaliczone jako przebywanie na stronie ale przez rok czasu to i tak dużo wejść.
Zresztą wejście na stronę bukmachera, zarejestrowanie się i wpłata pieniędzy w myśl tego &quot;Naszego&quot; bubla prawnego nie jest karalne.

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A mi się zdaje że to właśnie liczba zarejesrowanych użytkowników. Popatrzcie na facebooka: 13mln a więc co trzeci Polak ma tam konto i na to wychodzi. Google to pewnie chodzi o gmail a więc też możliwe. Ale aż 2mln bet365 trochę mnie zdziwiło. No ale wiadome, było EURO to ludzie się rejestrowali i stawiali. Sam mam dużo znajomych którzy w ostatnim roku zaczęło grać u buka i siłą rzeczy tworzyli konto także w be365.

A 0

arek90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakos nie chce mi sie wierzyc zeby co trzecia osoba w Polsce miala konto na facebooku. Albo jestem niepoprawnym optymista ????

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mnie się natomiast wydaje to wszystko wynikiem coraz bardziej możliwym Bet365 to jednak już teraz Marka niema co tutaj dużo się rozpisywać klasa sama w sobie.

B 0

banyprg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może tak być zwłaszcza że każdy znajomy kto gra, czy to u ziemniaków czy online to wchodzi na bet365 popatrzeć na live co się dzieje ????

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Może tak być zwłaszcza że każdy znajomy kto gra, czy to u ziemniaków czy online to wchodzi na bet365 popatrzeć na live co się dzieje ????
Dokładnie tak Livescor mają świetny nawet z lig &#39;&#39;ogórkowych&#39;&#39; na prawdę szybkie rzetelne informację.

alex76 21

alex76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
W przypadku Google nie są to na pewno unikalni, lecz realni użytkownicy. Jeśli zaś chodzi o resztę to zapewne UU, bo realnych nie jesteś w stanie podać (może poza fb).
Poza tym to są dane porównawcze za styczeń 2013 i 2012. Zatem może skok wywołany Euro 2012, ale teraz to już grają/przeglądają stronę zainteresowani obstawianiem. Niemniej wynik świetny.