>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wysokie wygrane

G 20

goldeverest

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zakopane
Witam mam pytanie. Otóż wygrałem wczoraj sporą ilość pieniędzy dwa kupony na każdym 40 050zł i teraz takie pytanie jak mam to bezpiecznie wypłacić? Najprościej by było zrobić to przelewem ale nie chcę przelewem bo ostatnio przelewalem sporą ilość pieniędzy z internetowych buków i z tego co wiem banki odnotowują przelewy powyżej 40 000 zł a tych miałem już dosyć sporo i nie chce żeby mnie do skarbówki podali. Czy można się umówić z panią w okienku żeby wypłacili mi pieniądze w gotówce po zamknięciu punktu ? Wypłacał już ktoś takie większe wygrane ?

scyth 98

scyth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Manchester
Jeśli jest to ziemniak to możesz to bezpiecznie wypłacić w jakikolwiek sposób. Każdy Twój zakład w ziemniaku jest już z góry opodatkowany a przy tej kwocie zapłacisz chyba tylko dodatkowo 10% od wygranej. Wiem, to złodziejstwo ale całkowicie legalnie 90% wygranej trafo do Ciebie i nikt nie będzie mógł się do Ciebie przyczepić.

N 7

nrth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie. Grając w Fortunie w naziemnym punkcie czy też online to każdy zakład jest opodatkowany.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Chyba nie zrozumieliście pytania. Wiadomo, że w Fortunie wygrana i jest opodatkowana itd. ale w tym miesiącu zagrał kolega też i wygrał sporo w buku internetowym i się obawia, że jak taki przelew przyjdzie z Fortuny, gdzie wygrał legalnie, to zrobią mu skan przelewów wcześniejszych i znajdą tam przelewy z zagranicznych buków ;)

G 20

goldeverest

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zakopane
Już zrobiłem wypłatę, poszedłem z kuponami do punktu i zapytałem się czy jest możliwość wypłaty wygranej w gotówce w punkcie. Pani powiedziała że jest taka możliwość,wykreciła numer do kogoś z centrali i powiedziała żebym przyjechał o 20:00. Przyjechałem pieniążki czekały, pogratulowali mi dostałem kwitek i tyle. Mam nadzieje że nikt jutro do mnie nie zapuka z urzędu skarbowego. Już nawet się zastanawiam czy nie wyjechać gdzieś za granicę. No nic dziękuję za rady i życzę wysokich wygranych.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Już zrobiłem wypłatę, poszedłem z kuponami do punktu i zapytałem się czy jest możliwość wypłaty wygranej w gotówce w punkcie. Pani powiedziała że jest taka możliwość,wykreciła numer do kogoś z centrali i powiedziała żebym przyjechał o 20:00. Przyjechałem pieniążki czekały, pogratulowali mi dostałem kwitek i tyle. Mam nadzieje że nikt jutro do mnie nie zapuka z urzędu skarbowego. Już nawet się zastanawiam czy nie wyjechać gdzieś za granicę. No nic dziękuję za rady i życzę wysokich wygranych.

Przecież masz kwitek więc nie ma się o co martwić ;)

N 7

nrth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Masz kwit, nie ma powiązania z kontem także do balaganu możesz śmiało jechać ????

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak tak uciekaj z kraju przez 100 kafli

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co wy z tym kwitkiem,jeśli nie odliczyli mu z wygranej dodatkowych 10% tzw. zryczałtowanego podatku dochodowego a tak wnioskuje z jego wypowiedzi[w przypadku takich wygranych= 8010zł] to prędzej czy później US upomni się o swoje.Przecież bukmacher ma obowiązek prowadzenia ewidencji takich wygranych a co za tym idzie trzeba podawać dane przy takich wygranych bo inaczej mogą odmówić wypłaty wygranej.Więc jeśli nie potrącili Ci tych 8010 z wygranej a podawałeś dane to szykuj kasę dla US albo emigruj do jakiegoś Wietnamu ???? [podobno życie jest tam tanie].No chyba że nie brali danych,jednak w to nie uwierzę w końcu to 80 tysięcy

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma opcji, żeby buk wypłacił kasę nie potrącając należnego podatku (czyli od wygranych gotówkowych jakoś lekko powyżej 2,2 tys).
Co do reszty historii to zabrakło mi w niej puenty ,że kupon był zagrany za 2 zł, a ostatnim na nim zdarzeniem był remis w meczu Polska - Czarnogóra.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zobaczcie tylko jakiego wyczynu dokonał kolega @greggor z innego forum , któremu parę chwil temu ostatni mecz w lidze MLS zamknął kupon systemowy z wygraną 34k PLN zrobione ze stawki 2zł - a łączne AKO ( choć to był system MAXIKOMBI ) wynosiło nieprawdopodobne 128.434.00 !!!

[URL='https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzMzNTYzMjY0NDYxNjMwMDoCgg5LuWpVGCZIZkE%3D']https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzMzNTYzMjY0NDYxNjMwMDoCgg5LuWpVGCZIZkE%3D[/URL]
................

Co do reszty historii to zabrakło mi w niej puenty ,że kupon był zagrany za 2 zł, a ostatnim na nim zdarzeniem był remis w meczu Polska - Czarnogóra.

@Adhemar &gt;&gt;&gt; w tym przypadku kolegi @greggora było dokładnie tak , że kupon został zagrany za 2zł a ostatnim na nim zdarzeniem był remis ????

.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
piekny kupon
a mi kiedys babka na punkcie mowila, ze najmniejszy zaklad systemowy jest grany za 3pln

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzis pytalem na czacie i jest tak dalej w punkcie min. 3pln