>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wysokie stawki niskie kursy LIVE

conir 0

conir

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
Witam

Mam pytanie, ostatnio &quot;odkryłem&quot; bardzo ciekawy system gry, pomnożyłem mój wkład 3-krotnie w ciągu paru dni.

Mój &#39;system&#39; polega w prostych słowach na stawianiu wysokich stawek przy zakładach LIVE przy bardzo niskich kursach.

Przykład z wczoraj

Man City - Bayern
80&#39;
2-0

Stawka 100zł na 1X

W sumie nie było możliwości remisu a co dopiero wygranej Bayernu.

Co sądzicie o takim rozwiązaniu, czy ktoś już działał na podobnej zasadzie?

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
jaki bedziesz miec kurs 1.05 ? max ?
polecam zobaczyc we wtorek jak bylo, milan prowadzil 0-2 i jak? BVB 2-1 proawdzilo i jak? ryzykujesz bardzo duzo by wygrac bardzo malo

conir 0

conir

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
no tak ale musisz przyznać, że takie niespodzianki mają miejsce niezbyt często.
Mała jest szansa, że drużyna zdobęcie 3 gole w przeciągu 10 minut...
Utworzyłem ten temat z myślą właśnie o takich sugestiach, ale narazie system działa prawidłowo progres jest a strat niema.
Oczywiście po uzyskaniu odpowiedniej sumy, wszystko leci na konto a w buku zostaje ponownie 20zł i od nowa.
Pozdrawiam

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków/Arbroath
Witam
Mam pytanie, ostatnio &quot;odkryłem&quot; bardzo ciekawy system gry, pomnożyłem mój wkład 3-krotnie w ciągu paru dni.

W sumie to nic nowego nie odkryłeś...system ciekawy, aczkolwiek ryzykowny i bardzo, ale to bardzo żmudny;-) Kiedyś też tak próbowałem grać na live. To pewnego momentu może to przynosić zyski, ale z czasem trafi się takie zdarzenie gdzie sam nie możesz uwierzyć, że tak się stało;-)

T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
skończy się jak zawsze, ze walna w te 10 minut 3 bramki albo cos w ten desen.
sam za grosze cudowalem tak dawno temu i po paru dniach skonczylo sie ze przy 1-1 w 75 minucie i postawionym underze, walneli 3 bramkl ;]
tu skonczy sie identycznie.
daj sobie spokoj z czyms takim.

waska 122

waska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Jaki miales kurs na 1x przy 2-0 dla City???? za ile grałes ???

conir 0

conir

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
chyba dyche wygrałem ???? no nic.. pogram tak jeszcze troche i bede zdawal na bierzaco relacje ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
no tak ale musisz przyznać, że takie niespodzianki mają miejsce niezbyt często.
06.12.2011
Plizno 2:2 Milan (bramki wyrównujące w 89 i 90 minucie)
Borussia - Marsylia (2:1 HT 2:3 FT - Marsylia w 1 połowie nie istniała)
Olympiakos - Doxa (0:2 HT 3:2 FT - po 2:2 mecz zniknął z live)
30.11.2011
Maribor - Club Brugge (3:0 do 73 minuty, 3:4 FT)
Real - Villarreal (3:0 HT, wydaje się że powinni coś jeszcze strzelić w 2 połowie, ale nic nie wpada, mecz kończy się wynikiem 3:0)
Siatka:
Polska - Rosja (5 set 14:9 dla naszych i przegrana 15:17)
Polska - Brazylia (2:0 dla naszych, prowadzenie w 3 secie 3-4 punktami i przegrana meczu)
Polska - Iran (Leci 4 set już 2:1 dla naszych jest, prowadzenie 3-5 punktami i przegrana meczu)
Oczywiście jak masz dobrego nosa to unikniesz takich zdarzeń.
Z chęcią bym zobaczył jak Ci idzie typowanie wysokimi stawkami takich kursów.

conir 0

conir

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
No więc kwestia $$ wygląda następująco:

Po dość długim okresie czasu wpłaciłem 20zł na BAH, po tygodniu gry takim systemem mam 132zł, zazwyczaj grałem systemem polegającym na obstawianiu live spotkań, albo 1X,X2 albo w 90 minucie, że nie padnie już żadna bramka.

Wyglądało to następująco:

20zł włożone do gry pomnożone razy 2 daje 40zł z tych 40zł odkładałem 20 i grałem wygraną i tak do skutku, zawsze 50% wygranej zostawiam na koncie żeby nawet przy pomyłce być na +

A 11

asdfghjk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chyba dyche wygrałem ???? no nic.. pogram tak jeszcze troche i bede zdawal na bierzaco relacje ????
Nie ośmieszaj się i nie rób ludzi w balona.
Nie wygrałeś 10zł to raz, po drugie w 80 minucie przy stanie 2-0 i na zagranie 1X kursu nie będzie wcale, a jeśli jakimś cudem znajdziesz to 1.01 - co za stawkę 100zł da ci zysk 1zł.

cpt-obvious 7

cpt-obvious

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
W sumie nie było możliwości remisu a co dopiero wygranej Bayernu.
Trzeba być uważnym i najlepiej oglądać mecz dokładnie, tu akurat Bayern grał rezerwami a Man City potrzebowało zwycięstwa. ALE piłakrze Manu po przerwie wiedzą już, że sytuacja w Villarreal NIE jest dobra i że nie awansują dalej. Ich morale spada, tymczasem rezerwowi grajcy z bawarii chcą się wykazać. To mogło się skończyć 2:3.
Przykłady: z ostatnich lat (2009 i 2010)
66&#39; 3:0. Skończyło się 3:5

89&#39; 3:0. Skończyło się 3:3!

80&#39; 2:0 + Shanghai grają w 9... Skończyło się 2:3

16&#39; i już 0:3. Zapowiada się pogrom. Skończyło się 7:3

conir 0

conir

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
Nie ośmieszaj się i nie rób ludzi w balona.
Nie wygrałeś 10zł to raz, po drugie w 80 minucie przy stanie 2-0 i na zagranie 1X kursu nie będzie wcale, a jeśli jakimś cudem znajdziesz to 1.01 - co za stawkę 100zł da ci zysk 1zł.

Pomyłka akurat na tym zakładzie było 0,07 przy 1X ????

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
Ryzykowanie dużych nakładów, by wygrać grosze nigdy nie ma sensu. Pomyśl, że trzymasz te 100 zł w ręku i ktoś proponuje Ci zakład (choćby najbardziej nierealny, gdzie masz prawie 100% pewność, że wygrasz), w którym możesz zarobić te 2-3 zł, ale w przypadku przegranej tracisz całą stówę. Opłaca się? Dwa-trzy-pięć razy się opłaca, ale przyjdzie setny zakład, gdzie tracisz stówę, bo połasiłeś się na 5 zł.
I jeszcze raz: Nie warto ryzykować dużych pieniędzy dla marnych groszy!

cpt-obvious 7

cpt-obvious

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
@up: nie zawsze,zależy od kursu i stawki. Ale wg mnie istnieje granica, gdzie kurs jest fikcyjnie zawyżony. Np. wczorajsza kolejka LM. Benfika - Otelul. Kurs na Otelul szalony około 23. Wynik? 1:0. Inny, który z głowy mogę podać to Anderlecht - Leuve. 32 kurs na Leuve a wynik 0:0. To że Benfika i Anderlecht były faworytami to oczywista oczywistość. Ale kurs na nie-faworyta powinien byc tu max 15. Jeżeli się gra LAY kursów np. 10 i umie się dobrac te kursy to można wyjść na plus. Ale grając kursy &gt;20 (dla lay) i 1,05 dla back to zadanie jest chyba niemożliwe. Bo te kursy są zwykle kilkukrotnie zaniżone.

K 14

kempmarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
No więc kwestia $$ wygląda następująco:

Po dość długim okresie czasu wpłaciłem 20zł na BAH, po tygodniu gry takim systemem mam 132zł, zazwyczaj grałem systemem polegającym na obstawianiu live spotkań, albo 1X,X2 albo w 90 minucie, że nie padnie już żadna bramka.

Wyglądało to następująco:

20zł włożone do gry pomnożone razy 2 daje 40zł z tych 40zł odkładałem 20 i grałem wygraną i tak do skutku, zawsze 50% wygranej zostawiam na koncie żeby nawet przy pomyłce być na +

jakim cudem w 90 minucie że nie padnie bramka masz kurs 2,0????????
20zł włożone do gry pomnożone razy 2 daje 40zł

byc moze na niefaworyta o wysokim kursie możesz mieć kurs na 1X X2 kurs około 2 ale skoro piszesz ze grasz za duże stawki niskie kursy to widze tu wiele sprzeczności - twoje posty sa jak wyjete z andersena

ps
i oczywiście nie miałes po drodze żadnej wtopy????????????

jeżeli natomiast grasz te niskie kursy czyli około 1,05 bo raczej innych nie złapiesz to pomnożenie tej 20zł na 40 zł zajmie wiele czasu i jakaś wtopa pewnie będzie zanim odłozysz cokolwiek

G 0

gregorio28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubartów
bardzo dobry system ja sam tak gram i tylko tak gram a do 1x 2x czy nie strzela bramki dokladam bardzo under over w siatke w kosza nieraz w pilke lepiej miec 100 na czysto niz 300 w plecy i nie przejmuj sie glupimi komentarzami bo system jest dobry tylko bardzo bardzo pochlania czas pozdrawaim

T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bardzo dobry system ja sam tak gram i tylko tak gram a do 1x 2x czy nie strzela bramki dokladam bardzo under over w siatke w kosza nieraz w pilke lepiej miec 100 na czysto niz 300 w plecy i nie przejmuj sie glupimi komentarzami bo system jest dobry tylko bardzo bardzo pochlania czas pozdrawaim
dobry, ba jest zajebisty w ogóle ten &quot;system&quot; (nie wiem jak cos tak karłowatego można tak nazwać ale ok), po 3-4 tygodniach doprowadzi do straty całego banku, ale co tam ????
twoja kasa wiec dla mnei rownie dobrze mozesz palić nią w piecu.

cpt-obvious 7

cpt-obvious

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ja pamiętam jak zaczynam grę, też chciałem tak grać. Wpadłem baaardzo szybko na meczu Malta - Ukraina. 90&#39; 1:2. No jakim cudem Malta może strzelić? Jedna bramka to już wykorzystali limit na 100lat. A okazuje się że w 94 2:2 ????

T 9

tosterkm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lódzkie
Trzeba być uważnym i najlepiej oglądać mecz dokładnie, tu akurat Bayern grał rezerwami a Man City potrzebowało zwycięstwa. ALE piłakrze Manu po przerwie wiedzą już, że sytuacja w Villarreal NIE jest dobra i że nie awansują dalej. Ich morale spada, tymczasem rezerwowi grajcy z bawarii chcą się wykazać. To mogło się skończyć 2:3.

Przykłady: z ostatnich lat (2009 i 2010)

66&#39; 3:0. Skończyło się 3:5

89&#39; 3:0. Skończyło się 3:3!

80&#39; 2:0 + Shanghai grają w 9... Skończyło się 2:3

16&#39; i już 0:3. Zapowiada się pogrom. Skończyło się 7:3

no z tymi przykładami to popłynąłeś, jakaś egzotyka w większości, te mecze pewnie były w strefach zamkniętych ????

poza tym w takim graniu trzeba też przyjąć kilka zasad, m. in. jak w meczu faworyt przegrywa to taki meczyk odpuszczamy, bo faworyt może się przebudzić itd.

co do takiego grania to testowałem kiedyś granie na lay 0:0 (czyli, ze w meczu padnie bramka); grałem do podwojenia kapitału, potem powrót do stawki początkowej, efekt: strategia gry dobra jak każda inna, jak masz odpowiednio wysoką skuteczność, to można być nieźle na plus, ale w końcu trafi się mecz, w którym jedni będą mieli życiową nieskuteczność, bramkarz mecz życia i pozamiatane

wiadomo, że podstawą jest odpowiedni dobór spotkań, ale wygrane są minimalne, więc, żeby mieć jakieś sensowne zyski gra się prawie wszystko co jest i nie wali na odległość wtopą; na dłuższą metę skończy się to porażką, a jak się uprzesz na odpowiednie dobieranie meczów to zyski będziesz miał na poziomie kilku procent miesięcznie max

pozdro

leci-kasa 8

leci-kasa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten system będzie działał tylko wtedy kiedy ustalisz sobie do niego swoja strategie i będziesz się jej sztywno trzymał. Granie wszystkiego co popadnie na takich kursach skończy sie szybkim odpływem gotówki. Podstawą, według mnie jest odpowiedni dobór meczów i trzymanie się ściśle swojego planu.