>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

wyplcacalnosc Bwin

P 1

pi_o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam dawno tam nie grałem i mam pytanie, czy wypłacalnosc jest ok? nie robia problemow?

lemar 75

lemar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Czasem przeciągają w czasie ale u mnie bez większych problemów.

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam dawno tam nie grałem i mam pytanie, czy wypłacalnosc jest ok? nie robia problemow?
Możesz mieć ogromne problemy z weryfikacją konta (zdjęcia dowodu przy twarzy, skany dokumentów, konto bankowe itd.), moja ostatnia wypłata zajęła ponad 2 miesiące.

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
To zależy jakie kwoty zamierzasz wypłacać. Jak duże kwoty to weryfikacja i przeciąganie wypłaty.

K 3

kamil_w

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
przeciąganie albo brak wypłaty. kradną również środki od razu po wpłacie na konto, pieniądze wtedy rozpływają się w powietrzu a nikt z supportu nie potrafi odpowiedzieć, co się z nimi dzieje...

bunio351 7

bunio351

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jest coraz gorzej u nich juz nawet na wpłate srodków na konto trzeba czekac sporo czasu i upominac sie o swoje

sarev22 9

sarev22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
potwierdzam wypowiedz Kamila, kradna pieniadze po wplacie, potem sami nie potrafia wskazac powodu. Jak najdalej od nich.

M 15

maja81szn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie zgadzam się w poniedziałek około 11.00 zleciłem wypłatę na konto bankowe, około 19.00 status wypłaty został zmieniony na &quot;przetworzony&quot; a we wtorek o godzinie 10.30 pieniądze pojawiły się na koncie. Wypłacałem 1100 PLN