>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypełnianie ankiet

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WLKP
Siedzi Ktoś w tym temacie ? Warto ładować się jakąś stronkę z tym związaną ? Szukam jakiegoś dodatkowego zarobku przez neta może ktoś coś by polecił

mireklll 6

mireklll

Hmmm...?
Reaction score
0
Punkty
0
Ja ci polecam tutaj z http://ustawiony.pl. lub. zagraniczny serwis płaci od 2007 roku ja mam już sporo zarobione i co tydzień wypłata jak się poświęci trochę czasu to idzie zarobić.

S 0

stiwen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Nie opłaca się. Napracujesz się, stracisz czas a wpadną Ci marne grosze.

P 0

panpiotr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Trzeba poświęcić sporo czasu na to. Jest to raczej jako dodatkowy zarobek. Wszystko zależy od motywacji i chęci.

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WLKP
Zarejestrowałem się na tej stronce co kolega wyżej polecał lecz po wypełnieniu danych i wybrania ankiet do większości dostępnych nie kwalifikuję się po prostu.Jak to można zmienić aby zacząć zarabiać na tej stronce ???

K 43

kuba5017

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siedzę w zarabianiu na ankietach. Przy spoko kilku godzinach dziennie idzie zrobić te 400zł miesięcznie, więc zależy. Ja pracuję akurat tak, że mogę korzystać z telefonu to wypełniam sobie w wolnych chwilach ankiety, więc zawsze coś wpada ^^

H 0

huczaj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Jeśli chodzi o wypelnianie ankiet to napewno nie można tego traktowac jako poważny zarobek ale już jako dorobienie sobie do wypłaty nawet te 400 zł/ miesiac to tak. Jeśli chodzi o mnie to poleciłbym bardzo mocno Polski serwis, przelewy na konto od 50 zł zarobionych, ciekawe ankiety, bardzo przyjazna strona. Poniżej wrzucam link, można się zarejestrować, uzupełnic swoje dane i informacje o sobie i czekac na pierwsze ankiety ;)
Wszystko sprawdzone i działa bez problemu, wiarygodność mają dobrą.
http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76341696

K 0

kryspin33

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wroclaw
cytat z dnia 20 listopada 2017 01:01 przez kuba5017

Siedzę w zarabianiu na ankietach. Przy spoko kilku godzinach dziennie idzie zrobić te 400zł miesięcznie, więc zależy. Ja pracuję akurat tak, że mogę korzystać z telefonu to wypełniam sobie w wolnych chwilach ankiety, więc zawsze coś wpada ^^

&nbsp;

Luźna dodatkowa praca. Oczywiście nie dla każdego. Dla ciekawych wyzwania polecam stronkę z poradami dla telemarketerów:

https://telemarketing-is-the-king.com/

N 0

nicon9.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można "dorobić" o ile wypełniasz u większych firm. Te mniejsze słabo płacą i jak dla mnie szkoda czasu.