>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata z moneybookers

przemkoo 26

przemkoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W praktyce 2-3 dni robocze, a oni podają, że w teorii do 10 dni roboczych

R 0

ramzes2011

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wwa
No właśnie. Kiedyś trwało to bite 7 dni z tego co pamiętam i zastanawiałem się czy się coś u nich porawiło ale 2-3 dni to nieźle. a wiesz może z jakiego oni banku w polsce przelewają kasę ?

M 0

mayoaj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z mojego przykładu powiem Ci że 2 dni zwykle trwa przelew: pierwszego dnia przetwarzanie wypłaty a drugiego już przelew

marcins 224

marcins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
mam takie pytanie jest możliwosc wplacenia pienidzy na mooneybookers przez przelew bankowy ale zeby nie obciazali mojego konta tylko poprostu ide do banku daje kase oni pisza dane i wysylaja przelew na mb?

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
mam takie pytanie jest możliwosc wplacenia pienidzy na mooneybookers przez przelew bankowy ale zeby nie obciazali mojego konta tylko poprostu ide do banku daje kase oni pisza dane i wysylaja przelew na mb?
Jest taka możliwość:]

cassapian 108

cassapian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest taka możliwość:]
nie radziłbym...
Dokonuja Państwo surowo zabronionej wpłaty gotówkowej, jeśli udaja się Państwo osobiście do banku i dokonują wpłaty gotówkowej na nasze konto bankowe.

Dokonuja Państwo surowo zabronionej wpłaty z konta osoby trzeciej, jeśli inna osoba przelewa pieniądze ze swojego konta bankowego na nasze konte bankowe, przy czym Pan/Pani prosi ta osobę o wpisanie w celu tranzakcji Pana/i ID klienta.

Będą Państwo zmuszeni do pokrycia wszystkich kosztów administracyjnych i opłat za przelewy zwrotne tych tranzakcji. Proszę pamiętać, że ze względu na prawo przeciwko praniu brudnych pieniędzy, nie możemy robić wyjątków od tych zasad.
WSZYSTKIE WPŁATY MUSZĄ BYĆ PRZEPROWADZANE Z KONTA BANKOWEGO, KTÓRE JEST ZAREJESTROWANE NA PAŃSKIE IMIĘ I NAZWISKO.
to jest w ich regulaminie

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
marcins +3 Punkty
A 2

algorytm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moneybookers wyplaca polskim klientom z Mbanku , w praktyce oznacza to ze dla osob ktore maja konto w mbanku kasa jest praktycznie od zaraz a dla innych na drugi dzien roboczy (wyjatek wyplata wychodzi z konta MB przed 6:00 ) .
Jedynym opoznieniem jest moment wykonania przelewu przez firme MB.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Od kiedy to moneybookers wykonuje przelewy z mbanku? Jeśli tak by było to mieli by chyba także możliwość bezprowizyjnej szybkiej wpłaty z mbanku. A bezprowizyjną szybką wpłatę oferują tylko dla pko (bp lub sa).