cytat z dnia 17 czerwca 2019 11:50 przez masta8Cześć wszystkim,
Mam pytanie dotyczące mądrego korzystania ze
skrilla.
Chodzi o to że mam 2 konta
skrill-jedno swoje na prawdziwe dane a drugie podpięte do bet365. Oba konta są zweryfikowane, już dawno temu.
I stąd moje pytania ponieważ czytalem o dodatkowych weryfikacjach itp.
1. Czy przy przelewach z jednego konta na drugie obsługa może ode mnie wymagać potwierdzenia jakie są relacje między posiadaczami konta tj. "pranie pieniędzy" itp?
Jeśli tak to co trzeba przesłać, jak można sobie z tym poradzić/ominąć? Przy jakich kwotach mogą zadać czegoś takiego?
2. Konto do beta mam zarejestrowane na adres z Polski-ma to prawo bezpiecznie działać? Póki co problemów nie miałem ale dziwi mnie to trochę... Konto kupiłem na początku wejścia ustawy z lipca 2017
3. Czy jest jakaś możliwość aby dla bezpieczeństwa zamówić kartę nie na swoje dane tylko na fake konto? Musiałbym chyba zmienić adres bo nie mam możliwości odbioru karty z fake adresu... Tylko czy wymagają jakiegoś potwierdzenia zmiany adresu?
Jak to zrobić najbezpieczniej aby wogole nie mieszać swoich prawdziwych danych do wyplaty pieniędzy?
Z góry dziękuję za pomoc, założyłem kiedyś podobny temat ale umarł bez dokładnego rozwiazania