>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata z Moneybookers - Skrill

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś dzisiaj wypłacał może pieniądze z karty MB ? Jakąś godzinę temu chciałem wypłacić tysiaka z karty MB w bankomacie ING i podczas próby wypłaty wyskoczył błąd w bankomacie &quot;transakcja nie została zrealizowana, zapis księgowy zostanie skorygowany&quot; Kasa z konta MB znikneła,nie mam żadnego potwierdzenia bo dałem wypłatę bez potwierdzenia a pieniędzy też nie dostałem. I teraz nie wiem co robić, jestem maksymalnie wkur... Dzwonić do banku czy czekać aż kasa wróci ? Miał ktoś podobny problem ?

wrocila kasa ?

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Mam pilne pytanie - założyłem sobie konto w Alior Sync i chciałbym wypłacić na nie kase z MB, tylko nie wiem jaki jest numer rozliczeniowy tego banku. Szukałem trochę w necie i znalazłem tylko numer rozliczeniowy Alior Banku i tu moje pytanie - jeśli Alior Sync jest częścią Alior Banku to numer rozliczeniowy mają taki sam? Bo dodałem ten rachunek w Alior Sync wpisując numer rozliczeniowy Alior Banku i pokazuje się, że konto jest w Alior Banku. No ale taka sama sytuacja jest z mBankiem - jest on częścią BRE Banku. No ale wolę mieć pewność.

Sprawa jest mega pilna, byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś odpowiedział. Oczywiście kilknę &#39;dzięki&#39;.

esiok5121 313

esiok5121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Mam pilne pytanie - założyłem sobie konto w Alior Sync i chciałbym wypłacić na nie kase z MB, tylko nie wiem jaki jest numer rozliczeniowy tego banku. Szukałem trochę w necie i znalazłem tylko numer rozliczeniowy Alior Banku i tu moje pytanie - jeśli Alior Sync jest częścią Alior Banku to numer rozliczeniowy mają taki sam? Bo dodałem ten rachunek w Alior Sync wpisując numer rozliczeniowy Alior Banku i pokazuje się, że konto jest w Alior Banku. No ale taka sama sytuacja jest z mBankiem - jest on częścią BRE Banku. No ale wolę mieć pewność.

Sprawa jest mega pilna, byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś odpowiedział. Oczywiście kilknę &#39;dzięki&#39;.

wg mnie najprosciej bedziesz jak spytasz na live chat, tez nie wiedzialem wszystko mi powiedzial, ale nie pamietam co i jak

T 3

tombombadil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Manchester

Alior Sync SWIFT: ALBPPLPW
http://www.sync.pl/informacje/Kontakt

kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Zlecenie wypłaty złożyłem wczoraj o 19:10, przed chwilą dostałem maila, że &quot;Złożone polecenie wypłaty jest przetwarzane i powinno zostać wkrótce zrealizowane&quot;
Konto mam w ipko więc zobaczymy w jakim czasie zostanie zrealizowana transakcja.
31.07, 12:00 kasa na koncie.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Zlecenie wypłaty złożyłem wczoraj o 19:10, przed chwilą dostałem maila, że &quot;Złożone polecenie wypłaty jest przetwarzane i powinno zostać wkrótce zrealizowane&quot;
Konto mam w ipko więc zobaczymy w jakim czasie zostanie zrealizowana transakcja.
31.07, 12:00 kasa na koncie.

nie rozumiem po co to piszesz? pochwalić się wypłata czy co?
Większość użytkowników wie że MB wypłaca w przeciągu dwóch dni na konto więc po co jest Twój post??
Idz ze swoim postem czy to na pudelka czy na kwejka..

B 0

bogucha

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
panowie ile pieniedzy moge pszeslac jednorazowo na konto bankowe z MB zeby bylo bezpiecznie chodzi o urzad skarbowy

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
panowie ile pieniedzy moge pszeslac jednorazowo na konto bankowe z MB zeby bylo bezpiecznie chodzi o urzad skarbowy
:grin: jednorazowo ? ciężko powiedzieć ale myśle że do 40 tyś PLN spokojnie bez żadnych obaw, możesz przesłać więcej i też nie powinno być problemu ale 10 tyś euro to jest kwota do której bank nie ma obowiązku nikogo informowania od wyższej może ale nie musi. Teoretycznie możesz nawet i milion przesłać i nikt się nie dowie głównie zalezy od tego jakie miales wcześniej obroty na koncie bo jeżeli miałeś puste konto a nagle wpłynie milion z niewiadomego źródła to wiadomo że ktoś się zainteresuje.

B 0

bogucha

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
:grin: jednorazowo ? ciężko powiedzieć ale myśle że do 40 tyś PLN spokojnie bez żadnych obaw, możesz przesłać więcej i też nie powinno być problemu ale 10 tyś euro to jest kwota od której bank nie ma obowiązku nikogo informowania od wyższej może ale nie musi. Teoretycznie możesz nawet i milion przesłać i nikt się nie dowie głównie zalezy od tego jakie miales wcześniej obroty na koncie bo jeżeli miałeś puste konto a nagle wpłynie milion z niewiadomego źródła to wiadomo że ktoś się zainteresuje.

chodzi mi o kwote tak do 3 tys miesiecznie a konto jest aktywne

N 7

nrth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Gdzie moge zweryfikować konto które dodałem? Bo nie widzę takiej opcji. Chyba, że będzie to możliwe dopiero jak będę chciał zrobić wypłatę ?

W 13

wsl90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hmm wypłaciłem jakiś tydzień temu pieniądze z tobetu na Skrill, ale ze skrilla na konto nie mogę gdyż przycisk &quot;wypłać środki&quot; jest zablokowany (nie mogę na niego klikać) i wyskakuje napis &quot;pieniądze można pobrać z konta, o ile jest no odpowiednio zasilone&quot;
W Ostatnich transakcjach mam status &quot;przetworzone&quot;
Jak mogę wyplacić te pieniądze na konto bankowe?

marcing89 0

marcing89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brodnica
Wyplacal ktos pod koniec tygodnia pieniadze przez skrill na konto bankowe? Otrzymal ktos juz kase na konto? Czy moze tez tak jak u mnie nadal nie zostala przetworzona?

N 0

narton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyplacal ktos pod koniec tygodnia pieniadze przez skrill na konto bankowe? Otrzymal ktos juz kase na konto? Czy moze tez tak jak u mnie nadal nie zostala przetworzona?

Wypłacałem w czwartek i nadal nie jest przetworzona, wiec chyba te chwilowe opóźnienia nie są pojedynczym przypadkiem .

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
u mnie pisze na stronce że przetworzona ale maila żadnego nie dostałem, a zawsze był email że wypłata została przetworzona:p
już dostałem maila, więc jest ok.

N 7

nrth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jeśli wpisałem numer konta do wypłat to czy będę musiał go weryfikować czy kasa dojdzie normalnie ?

muddy5 53

muddy5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bedziesz musiał zweryfikować, bo nie wyplacisz wiecej za pierwszym razem jak 40zł.

Jak wygląda proces weryfikacji? Wczoraj dodałem konto i dalej nie mogę wypłacać ze Skrilla na to konto.