>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata z Moneybookers - Skrill

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
witam mam pytanie wpisalem 3 razy zle pin niby aktywna mam karte na stronie mb tak pisze co dalej zrobic

Pisz na bok@moneybookers.pl w meilu napisz prosbe od oblokowanie karty i chyba muisz podac dane ze swojego konta. Do tyg dwóch odblokuja

M 0

mizziek22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Mam pytanie, mam konto w moneybookers w EURO, a konto w banku w PLN.
Bank nie pobiera opłaty za przewalutowanie jedynie za przelew w innej walucie (5zł z krajów uni europejskiej) i pytanie skąd przyjdą pieniądze? Tzn. gdzie MB ma swoje konto w uni czy spoza uni. Oraz drugie pytanie czy MB pobiera jakąś opłatę za przewalutowanie podczas WYPŁATY do banku gdzie jest inna waluta? Z wpłatą wiem, że pobiera, ale mi chodzi o wypłatę.
Dzięki z góry. Pozdrawiam

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Witam.
Mam pytanie, mam konto w moneybookers w EURO, a konto w banku w PLN.
Bank nie pobiera opłaty za przewalutowanie jedynie za przelew w innej walucie (5zł z krajów uni europejskiej) i pytanie skąd przyjdą pieniądze? Tzn. gdzie MB ma swoje konto w uni czy spoza uni. Oraz drugie pytanie czy MB pobiera jakąś opłatę za przewalutowanie podczas WYPŁATY do banku gdzie jest inna waluta? Z wpłatą wiem, że pobiera, ale mi chodzi o wypłatę.
Dzięki z góry. Pozdrawiam

Mb ma w PKO konto. Dostaniesz przelew po kursie bankowym euro.

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ja w ostatnim czasie zleciłem dwa przelewy z mb na konto bankowe oba w 48 h dotarły na konto bankowe dodam jeszcze że zlecenia wypłat nie były realizowane w weekend.

byku1705 35

byku1705

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Róznie
Probuje ze Skrill zalatwic pewna sprawe, ciagnie sie to juz jakis czas. To mialy byc 2 dni robocze a sa juz 2 tygodnie. Probowalem sie kontaktowac i dostalem odpowiedz, ze maja problemy techniczne. Czy spotkal sie ktos ostanio zalatwiajac cos u nich z takim problemem ? Bo troche dlugo maja problemy techniczne, zwlaszcza ze na wstepie mialo to byc zalatwione w 2 dni robocze...

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
chciałbym się upewnić, bo nie mogłem tego znaleźć a przeleciałem już kilka stron, czy jeśli MB jest w PLN i konto w mBanku w PLN, to czy prócz stałej opłaty 1,8E coś płacę jeszcze?

S 17

szypul

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyplacał ktoś ostatnio na konto bankowe? Kiedyś pamiętam, że wysyłali maila który chyba brzmiał że wypłata została przetworzona? Wysyłają to dalej bo u mnie od 2 dni nic...

tomek258 127

tomek258

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wysyłają. Też czekałem od poniedziałku. Przed chwilą dostałem maila, że wypłata została przetworzona.

R 190

rednee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLAND
Witam,
Czy ktoś próbował zrezygnować z karty prepaid w Moneybookers (Skrill) i ewentualnie zamknąć konto? Co trzeba zrobić, czy coś to kosztuje oraz czy jest to bardzo skomplikowane?
Pozdr.
rednee

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Witam,

Czy ktoś próbował zrezygnować z karty prepaid w Moneybookers (Skrill) i ewentualnie zamknąć konto? Co trzeba zrobić, czy coś to kosztuje oraz czy jest to bardzo skomplikowane?

Pozdr.
rednee

Moje konto/Pomoc drogą elektroniczną/konto,bezpieczenstwo/chcę zamknąć swoje konto. ;) Nic prostszego, nic nie kosztuje

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Czy ktoś dzisiaj wypłacał może pieniądze z karty MB ? Jakąś godzinę temu chciałem wypłacić tysiaka z karty MB w bankomacie ING i podczas próby wypłaty wyskoczył błąd w bankomacie &quot;transakcja nie została zrealizowana, zapis księgowy zostanie skorygowany&quot; Kasa z konta MB znikneła,nie mam żadnego potwierdzenia bo dałem wypłatę bez potwierdzenia a pieniędzy też nie dostałem. I teraz nie wiem co robić, jestem maksymalnie wkur... Dzwonić do banku czy czekać aż kasa wróci ? Miał ktoś podobny problem ?

marasking 63

marasking

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zleciłem wypłate na konto ze skrill , i mam pytanie czy można cofnąc ?
Kiedyś szło cofnąc wypłate, o ile oczywiście nie została wcześniej przetworzona, musiałem wykonać do nich telefon i po jakimś czasie pieniądze wróciły na konto Skrilla

jagr 1,1K

jagr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Mam pytanie bo będę najprawdopodobniej zakładał ekonto w mbanku i mam pytanko odnośnie przelewów na moneybookers na stronie głownej mb pisze że przez mtransfer przelewy są natychmiastowe czyli to oznacza zę pieniędze natychmiast pojawią się na moim koncie w moneybookers ie nie będę musiał na nie czekać od 2 do 5 dni ??

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Tak, pieniądze natychmiast pojawią się na twoim koncie w Moneybookers.