>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata z Moneybookers - Skrill

buzero 59

buzero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
pare wyplat nagle zlecilem i przekroczyla wartosc konta 5 tys zl - i wyskoczyl komunikat - ze pieniadze nie sa bezpieczne w takiej kwocie , i ze Money nie odpowiada - i moze sie w pewnym momencie okazac ze nie beda mieli dla mnie na wyplate - takie rzeczy dalo sie wywnioskowac z komunikatu ktory wyskoczyl i trzeba go bylo akceptowac -a by wplunela kolejna transakcja na konto a jego wartosc przekroczyla 5 tys zl - bezsens !!! wyplacam od razu z tamtad kase - bo myslalem ze kasa tam jest bezpieczna;
czy ktos mial podobnie ?

kicur 2

kicur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Biala Podlaska/Malmö
Przepraszam że tu ale piszę z czystej chęci pomocy! Skrill pyta się przy wypłacie na konto o NRB (Numer Rozliczeniowy Banku).
ODPOWIEDŹ: NRB to cyfry od 3 do 10 wzięte z Twojego numeru rachunku!
Pozdrawiam!! ????
Czy wpisujac dane z mbanku też macie jako nazwę banku Bank Rozwoju Budownictwa Mieszkaniowego SA ?

dejf 98

dejf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wam też od 3 dni co wieczór - mniej więcej taka godzina - wpłaty się opóźniają?
3ci dzien z rzędu dokonuje wpłaty z wbk, skrill.. i kaa dociera hmm 4 nad ranem.. :/

edvin 118

edvin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
chcę dokonać po raz pierwszy wypłaty z konta Moneybookers. Konto bankowe w zakładce &quot;Zarządzaj kontami bankowymi&quot; zostało dodane dawno temu. Nazwa banku oraz dwie pierwsze i trzy ostatnie cyfry są takie same jak nr mojego konta bankowego. Próbuję jednak sprawdzić czy wszystko się zgadza, tzn. cały nr konta i inne informacje na jego temat. Nie wiem jednak jak to zrobić. Czy potrzebna jest także weryfikacja w jakiś sposób tego konta bankowego? Nie mogę nic znaleźć na ten temat. Proszę o podpowiedzi i odpowiedzi.

popijava 87

popijava

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
I co z tym banem?
Konto bankowe weryfikujesz raz na początku, wpłacają jakąś kwotę. Tak samo kartę. Oprócz tego weryfikuje się jeszcze adres. Oni przysyłają list z kodem, który później należy wpisać. Jeśli masz konto bankowe zweryfikowane, to tak jest, że nie widać całego numeru. Śmiało wypłacaj

pawelcz3 0

pawelcz3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
A co jeżeli ma się inny adres zamieszkania niż zameldowania, ten który jest w dowodzie?
Przy rejestracji wpisałem adres zamieszkania, na który mają przesłać ten kod potwierdzający adres, nie będzie potem problemu z wypłatą?
Bo przed wysłaniem tego kodu najpierw muszą sprawdzić dane osobowe, w jaki sposób? ;)
Z góry dzięki za odp ;)

alkoterror 1,4K

alkoterror

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rotterdam
Hej, mam problem z moneybrookers poradzi ktoś co robić.
Jakiś czas temu wypłacałem z konta MB po przez bankomat 550zł no i kwota z dostępnego salda przeszła na saldo i tak wisiała jak to zawsze lecz po kilku dniach nie znikła lecz cały czas wisiała mijały miesiące i po jakimś czasie przy wypłacie z PokerStars dostałem na konto wypłatę plus własnie to 550zł które znów przeszło mi do dostępnego salda no i cóż po paru godzinach wypłaciłem a reszte przelałem do jakiegoś kasyna. Co prawda nie pojawiło się żadne saldo ujemne lecz dziś przy wypłacie z betclick gdy pieniądze doszły mi na konto to od razu znikły tak jak by wyrównywali sobie tamten błąd. I teraz nie wiem czy palić jana i zgłaszać moneybrookers jak to bardzo jestem zdziwiony że moje pieniądze znikają z konta czy lepiej im to wpłacić na konto i mieć spokój :? w konću nie musiałem się połapać że stan konta jest większy niż powinien to ich błąd a to co teraz robią bez informowania mnie wydaję mi się trochę nie w porządku. Co sądzicie?

T 9

theart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Silesia
Powiedzcie mi jak uwolnić pieniądze z tego złodziejskiego MB? Przecież to co oni wyprawiają jest oszustwem w biały dzień. Mam konto MB w USD i konto bankowe w USD, chcę wypłacić środki to oprócz 1.8USD za samo zlecenie oni chcą pobrać 4,98% za przewalutowanie na PLN i z powrotem na USD. To się nadaje do TV.

L 13

lukaszek90001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiedzcie mi jak uwolnić pieniądze z tego złodziejskiego MB? Przecież to co oni wyprawiają jest oszustwem w biały dzień. Mam konto MB w USD i konto bankowe w USD, chcę wypłacić środki to oprócz 1.8USD za samo zlecenie oni chcą pobrać 4,98% za przewalutowanie na PLN i z powrotem na USD. To się nadaje do TV.

Nie rozumiem twego niezadowolenia. To jeste wielka firma i mają swoje zasady. Wypłata na konto w PLN to prowizja 7.50zł. Oni robili regulamin i muszą na tym zarabiać. O przewalutowaniach nie wiem nic więc się nie odzywam.

przemeksic 18

przemeksic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestem?
Zastanawia mnie z jakiego konta bankowego moneybookers wysyła pieniądze do banku klienta? Ktoś wie?

N 0

narloch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zastanawia mnie z jakiego konta bankowego moneybookers wysyła pieniądze do banku klienta? Ktoś wie?
Nie wiem jaki dokładnie bank, ale napewno z polskiego konta bo posiadając konto w mbanku po dostaniu maila od MB, że wypłata została przetworzona zawsze dostawałem tego samego dnia czyli może maja BRE Bank?

przemeksic 18

przemeksic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestem?
Właśnie znajomy mi mówił, że PKO - ale w sumie mniejsza, najważniejsze, że polski bank :) Chodzi mi o to, że chciałem spr. kiedy dojdzie przelew.

N 0

narloch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polski Bank napewno czyli najpozniej nastepnego dnia po otrzymaniu maila o przetworzeniu Twojej platnosci powinienes otrzymac przelew

T 0

tswabg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam pytanie. Proszę o dopowiedz. Mam problem bo Chciałem wypłacić pieniązaki i cos takiego mi wyskoczyło W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 50.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności.
Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na &#39;zweryfikowany&#39;, co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony.

Przelałem pięniadze mniejsze niż 50 pln ale nie widze zadnego kodu a konto mam w Mbanku
Proszę o pomoc

rajdowiec75 1,8K

rajdowiec75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomorrowland
Przelałem pięniadze mniejsze niż 50 pln ale nie widze zadnego kodu a konto mam w Mbanku
Proszę o pomoc

&#39;Po otrzymaniu wypłaty na koncie bankowym Pani/Pana w polu adnotacji tej płatności znajdzie Pani/Pan alfanumeryczny kod weryfikacyjny, składający się z 6 znaków, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej poprzez sekcję „Wypłać pieniądze” w celu zweryfikowania konta bankowego.&#39;

A z jakiego banku MB przelewa kasę - Bank Pekao SA ;)

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
nie we wszystkich bankach widać ten kod w tytule, polecam zrobić screena z wyciagu konta bankowego ze dostales ta wypłate i wyslac, na pewno Ci zweryfikuja

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ma ktos moze jakis nr tel do polskiego supportu do nich ?! BARDZO PILNE !!!