>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata z Moneybookers - Skrill

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ze Skrilla wypłacaj w bankomacie, wtedy na pewno nie będziesz miał a przy wpłacie na konto to nikt Ci nie da stuprocentowo pewnej odpowiedzi.

C 46

chudinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wolów
czyli warto założyć karte skrilla, tak?

Ja wypłacam na konto bankowe zawsze. Nie bawię się w karty.

Też zależy jakie kwoty masz zamiar wypłacać. Ja tam największy przelew ze skrilla miałem chyba 800 zł czy coś. Nigdy nie było problemów a przelewów miałem już sporo;)

Mi osobiście karta się nie przydaje ale to zależy jak się w to bawisz i jaki masz obrót;)Jeżeli nie robisz za dużo to zdecydowanie karta Ci nie potrzebna;)

M 0

mcnamara18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Edit.
Już sobie poradziłem ???? Można usunąć post.

M 0

mcnamara18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam jeszcze jedno pytanie, konto mam ustawione na dolary. Czy jeśli ktoś przeleje mi na nie € to pieniądze się tam pojawią?

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam jeszcze jedno pytanie, konto mam ustawione na dolary. Czy jeśli ktoś przeleje mi na nie € to pieniądze się tam pojawią?

Tak, zostaną przewalutowane po kursie obowiązującym w chwili przewalutowania.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mcnamara18 +1 Punkty (Dziękuję.)
A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Mcnamara18 jeśli większość twoich przelewów wpływających na skrill nie będzie w dolarach, to lepiej na tym wyjdziesz jak zmienisz walutę skrill na PLN. Unikniesz wtedy podwójnego przewalutowania. Mniej wtedy stracisz. Dajmy na to dostajesz od jakiegoś buka przelew na skrill w PLN lub EURO. To wtedy srill przewalutowuje ci na USD. Oczywiście tracisz na tym trochę. Następnie jak będziesz przelewał wygraną na swoje konto bankowe, 2-gi raz przewalutuje ci twój bank na PLN i znowu troszkę na tym stracisz. A jeśli wyrobisz sobie kartę skrill/ moneybookers, to przy wypłacie z bankomatu skrill 2-gi raz przewalutuje twoje dolary na złotówki. Może i to wszystko będą niewielkie kwoty, ale przy częstym korzystaniu uzbiera się trochę :)

kokers85 3

kokers85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Witam, próbuje zrobić kolejną wypłate ze Skrills na konto bankowe, a wyskakuje mi teraz : twoje konto nei zostało jeszcze zweryfikowane. Co to ma być? Miał ktoś jużcoś takiego? Robiłem już kilkanaście wypłat ze Skrills.

astorre 64

astorre

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tennis Heaven
Szanowanko , nie chciałem zakładac nowego tematu dla tak smiesznego pytania. Złozyłem wniosek o karte MB Master Card , przyjeli skany dowodu , teraz kolej na wypełnienie wniosku . Pyt : czy moge zmienic we wniosku Adres : na adres zamieszkania ( w dowodzie zameldowanie ma gdzie indziej ) dziekuje za pomoc.

grabowski 36

grabowski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Siema mam pytanie, chciałem wysłać sobie kase przelewem, miałem wypłacić kwote do 50zł i dostałem kod weryfikacyjny, który nie działa, co mogę zrobić? Kasa nie do ruszenia i nie mam jak wypłacić. Do nich nie ma maila, no a do ANG nie będę dzwonił...

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skontaktuj się poprzez swoje konto.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
Siema mam pytanie, chciałem wysłać sobie kase przelewem, miałem wypłacić kwote do 50zł i dostałem kod weryfikacyjny, który nie działa, co mogę zrobić? Kasa nie do ruszenia i nie mam jak wypłacić. Do nich nie ma maila, no a do ANG nie będę dzwonił...
Tak się tylko upewnię, kod weryfikacyjny nie działa ten który dostałeś w adnotacji przelewu??? Czy może pomyliłeś to z ID transakcji, które pojawiło się po wykonaniu przelewu?

D 0

damiand

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Zastanawiam się jak można możliwi bezpiecznie wypłacić pieniądze z betfair. Mam taki pomysł: wypłacić pieniądze na moneybookers, a następnie z moneybookers wypłacić na kartę prepaid Visa. Z tego co mi wiadomo istnieją tego typu karty na okaziciela. Nie są one przypisane do żadnej osoby. Można z nich wypłacać pieniądze w bankomatach. Niestety posiadają one spore limity. Można z nich wypłacić maksymalnie 500zł dziennie i 10000zł rocznie.

Orientuje się czy można wypłacać z moneybookers pieniądze na tego typu karty? I czy ten pomysł na sens?

D 0

damiand

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie komplikuj sobie życia.Limit wypłat z bankomatu to ponad 1000 dziennie.
Wiem, czytałem o tej karcie, ale nie uważasz, że przedstawiona przeze mnie metoda jest bezpieczniejsza? Karta moneybookers jest przypisana do konkretnej osoby, a karta na okaziciela nie jest.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli masz setki tysięcy to otwórz sobie konto na Kajmanach,a jeśli kilka czy kilkanaście tysięcy to powtarzam:nie komplikuj sobie życia.

D 0

damiand

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli masz setki tysięcy to otwórz sobie konto na Kajmanach,a jeśli kilka czy kilkanaście tysięcy to powtarzam:nie komplikuj sobie życia.
Ok, dzięki za opinie. Może ktoś inny jeszcze się wypowie.

D 0

dvdix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Przepraszam że tu ale piszę z czystej chęci pomocy! Skrill pyta się przy wypłacie na konto o NRB (Numer Rozliczeniowy Banku).
ODPOWIEDŹ: NRB to cyfry od 3 do 10 wzięte z Twojego numeru rachunku!
Pozdrawiam!! ????