>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata z Moneybookers - Skrill

kascper88 0

kascper88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jest jakaś prowizja przy wypłacie kasy z konta moneybookers na konto bankowe?

djgregor 55

djgregor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jest jakaś prowizja przy wypłacie kasy z konta moneybookers na konto bankowe?
Tak jest a dokładnie 7,45 PLN nie ważne jaka kwota

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kascper88 +1 Punkty
L 147

luminat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie prawda ;) Bo kwota wynosi 1.8 euro i przeliczeniu na złotówki może się różnić w zależności od aktualnego kursu euro. I do kwoty 1000zł z groszami (nie pamiętam) wypłata wynosi 1.8 euro a powyżej jej jest dwukrotnie wyższa jeśli nie przelewamy ma podstawowe konto bankowe.

kascper88 0

kascper88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki za info. To trochę słabo, myślałem, że wszyscy z tego korzystają bo to jest bezpłatne...:razz:

S 1

szkot80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stegna
Jeżeli dopiero co założyłem MB to moge z buka od razu przelać kasę czy może nie moge ? Chciałbym przenieść sie z jednego buka do drugiego a przez MB wydaje sie ze będzie najszybciej prawda ?

M 0

magicbox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam mały problem. Wypłaciłem pieniądze z Betclicka o godzinie 15, miały się przelać na moje konto na moneybookers, jednak minęło ponad 3 godziny a kasy nie ma ani na betclicku ani na moneybookers. Więc to tak długo trwa czy muszę zacząć się martwić o moje pieniądze?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Spokojnie czasem to trochę może potrwać. Wszystko zależy teraz od betclic kiedy wyślą kasę. Rozumiem, że konto w betclic masz zweryfikowane?

M 0

magicbox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli masz na myśli wysyłanie skanów dowodu albo coś w tym stylu to nie robiłem tego.
Założyłem tylko konto, przelałem trochę kasy chyba przez przelewy24 (pieniądze z konta bankowego przeszły na betclick bardzo szybko, cała transakcja trwała jakąś minute, może dwie), ale nie jestem pewien. Coś tam wygrałem i chcę wypłacić, kasa z konta na betclick uciekła więc chyba nie trzeba im wysyłać żadnych skanów dowodu.

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli masz na myśli wysyłanie skanów dowodu albo coś w tym stylu to nie robiłem tego.
Założyłem tylko konto, przelałem trochę kasy chyba przez przelewy24 (pieniądze z konta bankowego przeszły na betclick bardzo szybko, cała transakcja trwała jakąś minute, może dwie), ale nie jestem pewien. Coś tam wygrałem i chcę wypłacić, kasa z konta na betclick uciekła więc chyba nie trzeba im wysyłać żadnych skanów dowodu.

W Betclic bez weryfikacji się chyba nie obejdzie. Możesz czekać aż sami poproszą o odpowiednie dokumenty lub wysłać skan dowodu osobistego (obie strony) poprzez &quot;Moje konto&quot; w Betclic, a następnie zakładka &quot;Dokumenty&quot;.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Ostatnio w poniedziałek zleciłem do południa wypłatę to była w środę. Przeważnie 2-3 dni robocze idzie przelew.

przemeksic +2 Punkty
przemeksic 18

przemeksic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestem?
Dziwne, dostałem już wcześniej taką samą wiadomość od moneybookers &quot; Twoja wypłata została przetworzona&quot;, a dziś o 16:20 ponownie, i nie wiem czy teraz mam czekać 2-5 dni, czy od pierwszej wiadomości. Zabawne.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Dziwne, dostałem już wcześniej taką samą wiadomość od moneybookers &quot; Twoja wypłata została przetworzona&quot;, a dziś o 16:20 ponownie, i nie wiem czy teraz mam czekać 2-5 dni, czy od pierwszej wiadomości. Zabawne.

Jak dzisiaj nie dostałeś kasy jutro będziesz miał na 100%. Wysyłają przelew z PEKAO więc po tej wiadomosci przelew idzie 1-2 dni max

przemeksic +2 Punkty
K 0

krzyhoo83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w zeszły czwartek o 14:05 zleciłem wypłate na konto bankowe. Do teraz nie mam środków na koncie, ani nic neiw róciło na moneybookers. Zawsze było na drugi dzień lub na pojutzre. Czy mam się zacząć martwic?

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
w zeszły czwartek o 14:05 zleciłem wypłate na konto bankowe. Do teraz nie mam środków na koncie, ani nic neiw róciło na moneybookers. Zawsze było na drugi dzień lub na pojutzre. Czy mam się zacząć martwic?
Może mają jakies problemy bo ja zleciłem w pt i dopiero wczoraj dostałem potwierdzenie że przetworzyli. Jak dzisiaj nie dostaniesz do wieczora kasy to napisz do nich.

M 0

mcnamara18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Chciałem zapytać, założyłem niedawno konto na Moneybookers. Dostałem tam wpłatę w dolarach i teraz chciałbym się dowiedzieć - czy można przelać te pieniądze na zwykłe konto bankowe (nie dolarowe) w alior banku. Przelałem na razie 15$ i pieniądze poszły, ale czy one dojdą w złotówkach? Dodam jeszcze, że pobrano za ten przelew opłatę w wysokości 2,38$. Dziękuję z góry za jakąkolwiek odpowiedź.

C 46

chudinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wolów
Witam. Chciałem zapytać, założyłem niedawno konto na Moneybookers. Dostałem tam wpłatę w dolarach i teraz chciałbym się dowiedzieć - czy można przelać te pieniądze na zwykłe konto bankowe (nie dolarowe) w alior banku. Przelałem na razie 15$ i pieniądze poszły, ale czy one dojdą w złotówkach? Dodam jeszcze, że pobrano za ten przelew opłatę w wysokości 2,38$. Dziękuję z góry za jakąkolwiek odpowiedź.

Bank sam powinien kwotę przeliczyć na złotówki.
Opłata to nic nowego. Ja mam konto w PLN i płacę ponad 6 zł za każdą wypłatę ????

M 0

mcnamara18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aha rozumiem. W takim razie dziękuję bardzo. To już mi nie chodzi o opłatę, niech wezmą te 3 dolary, tylko czy cała kwota mi przejdzie chciałem wiedzieć, bo 15 wysłałem tylko po to, aby aktywować konto jakimś kodem, który ma przyjść w tytule przelewu. Dostałem właśnie mail, że polecenie wpłaty jest przetwarzane, także powinno być wszystko okej?