>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata z Moneybookers - Skrill

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też wypłacałeś na konto inne niż to na które wpłacałeś ?
Tak, bo jak pisałem, nie wypłacałem na konto kilka lat to musiałem dodać nowe/aktualne. Poprzednie było zweryfikowane.

B 0

bombuszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z jakiego maila dostaliście potwierdzenie wypłaty ? Bo ja boję się, że ten z którego ja dostałem jest fejkowy i mi ukradną hajs. Sami zobaczcie:

quattro 98

quattro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Panowie jak wygladaja u was wyplaty z beta na skrill aktualnie? ja zlecilem wczoraj o 23 jest 11 i nadal kasy nie ma gdzie zawsze trwalo to max 8 godzin. druga sprawa zawsze wyplacalem do max 2tys teraz bede mial ponad 5tys i nie posiadam karty skrill tylko na konto bankowe, nie powinno byc problemu? Pozdrawiam

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to u mnie po tygodniu się odezwali, że chcą screen nowego konta. W końcu wiadomo na czym się stoi ????

zlatan97 286

zlatan97

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bora BORA
Panowie co zrobić jeśli przy włożeniu karty do bankomatu wyskakuje komunikat &quot; przekroczono ilość niepoprawnego kodu pin&quot; Nie moge wybrac gotówki

bzyq 191

bzyq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pyrlandia
napisze tutaj
mial tak ktos ze kasa na skrilla weszla a z banku nie odjeli i nie ma zadnej transakcji oczekujacej, a na skrillu nie ma minusa
kase ze skrilla juz wydalem

B 0

b3sure

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
3city
czy ktos jeszcze czeka na wyplate na skrill zlecona wczoraj?
czy tylko do mnie nie doszla? fakt byla to dosyc duza wyplata, ale z reguly byla po kilku godzinach na koncie skrill

H 0

hans244

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wadowice
Mi jedna doszła (Unibet) i czeka jeszcze z Betsson . zlecenie poszło kolo 16, cierpliwości jak wyplacałesz z jakiegoś porządnego buka na pewno dojdzie

B 0

b3sure

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
3city
nie napisalem o jakiego buka chodzi, oczywiscie b365, ale kontaktowalem sie tel. i babka powiedziala ze przy duzych wyplatach maja inne procedury i ze troche dluzej moze to trwac, ale kasa ma byc niedlugo na koncie

mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie napisalem o jakiego buka chodzi, oczywiscie b365, ale kontaktowalem sie tel. i babka powiedziala ze przy duzych wyplatach maja inne procedury i ze troche dluzej moze to trwac, ale kasa ma byc niedlugo na koncie
U mnie też szło dłużej i doszło, Całoroczny to solidna firma, zawsze zachowuje sie jak trzeba.
Edit: Nie widziałem że masz już kaske.