>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata z Moneybookers - Skrill

dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałem wypłacić dziś gotówkę z bankomatu kartą skrill i odrzucona transakcja za każdym razem w trzech bankomatach próbowałem. Sprawdziłem saldo w bankomacie pokazało 0 a na skrillu normalnie mam środki o co kaman?

dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałem wypłacić dziś gotówkę z bankomatu kartą skrill i odrzucona transakcja za każdym razem w trzech bankomatach próbowałem. Sprawdziłem saldo w bankomacie pokazało 0 a na skrillu normalnie mam środki o co kaman?

Zablokowali ze względów bezpieczeństwa. Miałem czekać na email z instrukcjami jak je odblokować.
Wysłałem im skany dowodu i rachunek za media nie czekając na ich instrukcje i rano Kostia napisał że konto jest już odblokowane ????

D 99

domcab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hej,

mam zwykłe konto z limitami, chce wypłacić pieniądze za pomocą karty i na stronie pokazuje mi się coś takiego:

Limity karty
Obecnie dostępnych na zakupy: PLN 4365.80 (pozostało 10 transakcji)
Obecnie dostępnych na wypłatę gotówki: PLN 1091.45 (pozostało 5 transakcji)

Co to znaczy 5 transakcji? Na dzień? Na tydzień? Na miesiąc?
Nidzie nie mogę znaleźć odpowiedzi :;/:

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
dziennie czyli mozesz wyplacic 5 razy jakas tam kwote, byle nie przekroczyc 1091.45 w ciagu 24h.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
domcab +1 Punkty
A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam takie pytanie. Wpłaciłem poprzez p24 kwotę 80 zł jednak przeoczyłem, że mam u buka jeszcze hajs. Czy teraz bez żadnego obrotu mogę wypłacić z bankomatu tą kwotę ?

B 8

bc1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
ja czegoś nie ogarniam, każdy pisze coś innego. Przestałem wypłacać kasę na konto w banku i wypłacam na skrilla. Chcę teraz ze Skrilla wypłacić na konto w mBanku, czytałem, że taki przelew idzie kilka godzin to prawda?

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Chcę teraz ze Skrilla wypłacić na konto w mBanku, czytałem, że taki przelew idzie kilka godzin to prawda?
Standardowo Skrill informuje, że taki przelew może iść od 2. do 5. dni, jednak w praktyce najczęściej pieniądze są na koncie po 2. dniach.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bc1991 +1 Punkty (+)
B 8

bc1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Prowizja od każdej kwoty jest taka sama? Mam tam 8 k, ale chciałbym wypłacić 1000, ile zabiorą prowizji?

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
taka sama procentowo, bo w przeliczeniu na zlotowki inna bedzie dla 100 a inna dla 1000zl wyplaty.

pietia 0

pietia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hej,

mam zwykłe konto z limitami, chce wypłacić pieniądze za pomocą karty i na stronie pokazuje mi się coś takiego:

Limity karty
Obecnie dostępnych na zakupy: PLN 4365.80 (pozostało 10 transakcji)
Obecnie dostępnych na wypłatę gotówki: PLN 1091.45 (pozostało 5 transakcji)

Co to znaczy 5 transakcji? Na dzień? Na tydzień? Na miesiąc?
Nidzie nie mogę znaleźć odpowiedzi :;/:

kolego to są limity na kartę na jeden dzień

A czy ktoś z was ma taki problem jak ja czyli ze nie pobrano opłaty za karte i nie pobiera prowizji za wypłacanie z bankomatów?

B 8

bc1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Panowie, ile najwięcej bezpiecznie wypłacić ze Skrilla na konto? Żeby żadna Skarbówka czy Celnicy się nie przyyebali?

tentyp1 308

tentyp1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Podbijam powyższe pytanie (ale z czystej ciekawości)

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie czy po wypłaceniu kasy z buka na skrill, na mailu zawsze dostajemy wiadomosc ze wyplata pochodzi od buka? jesli tak to jakiego polecacie maila czy patent na tą sytuacje?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
W przeszłości wielokrotnie użytkownicy mięli podobne problemy. Ja nie mam karty skrill, więc się nie wypowiem. Ale zawsze ostatecznie użytkownicy odzyskiwali pieniądze. U ciebie pewnie będzie podobnie. Ale trochę nerwów i czasu na to stracisz.