>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata z Moneybookers - Skrill

X 283

xpiccolox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak długo może iść wypłata na konto? W piątek przed 16 otrzymałem e-mail, że moja wypłata już jest przetworzona. Ten drugi e-mail, czyli jeśli w piątek wysłali ze swojego konta (pekao sa) to już nie powinna kasa być u mnie dzisiaj w 1-szej sesji przychodzącej mBank? Czy e-mail o przetworzeniu wypłaty jeszcze nie oznacza wyjścia pieniędzy z ich konta?
https://help.skrill.com/pl/Article/my-money/withdrawals/my-withdrawal-appears-as-processed-but-i-have-not-yet-received-the-funds-what-should-i-do

lammpard 40

lammpard

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, chciałbym się zapytać bardziej doświadczonych użytkowników Skrilla, a mianowicie będę chciał wypłacić ze Skrilla sumkę ponad 1 000 zł i jak to polecacie zrobić, czy zamówić sobie kartę Skrill i wypłacić nią, czy też lepiej założyć konto bankowe i na nie wypłacać? Jak ktoś byłby tak miły to prosiłbym o podpowiedź w tej sprawie.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Witam, chciałbym się zapytać bardziej doświadczonych użytkowników Skrilla, a mianowicie będę chciał wypłacić ze Skrilla sumkę ponad 1 000 zł i jak to polecacie zrobić, czy zamówić sobie kartę Skrill i wypłacić nią, czy też lepiej założyć konto bankowe i na nie wypłacać? Jak ktoś byłby tak miły to prosiłbym o podpowiedź w tej sprawie.
Zdecydowanie lepiej wziąć kartę, która kosztuje 10€ rocznie. Wypłata z bankomatu to koszt ok 1.5€ dla osób bez VIPa. Zatem jest to opłacalne ze względu na bezpieczeństwo w kwestiach prawnych. Ponadto wszędzie nią można płacić ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lammpard +1 Punkty (Dzięki za informacje, zrobię tak jak polecasz:D)
sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój

Obojętne to jest jak masz kartę masz szybki dostęp do gotówki a przelew bankowy trwa 2 dni.

R 0

rocky_4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Panowie, jak wygląda używanie karty Skrilla w sklepach, na stacjach benzynowych, w codziennych zakupach? Przechodzi bez problemu?

P 0

poloziom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W liscie od skrilla jest ze nie mozna placic ja na stacjach benzynowych. Wiec jak to jest?
Ja mam z kolei pytanie czy karta skrill mozna placic zblizeniowo?

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
W liscie od skrilla jest ze nie mozna placic ja na stacjach benzynowych. Wiec jak to jest?
Ja mam z kolei pytanie czy karta skrill mozna placic zblizeniowo?
Można za wszystko płacić wszędzie gdzie akceptują karty mastercard. Nie sugeruj się tym co pisze skrill. To co jest napisane w listach ze skrilla i na stronie skrilla odnosi się do przepisów brytyjskich i jest tylko przetłumaczone na język Polski.

ciunek 335

ciunek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nosaczowo
Kolega, który nie ma konta na forum prosił, żeby zapytać, bo ma problem z wypłatą w bankomacie. Skrill odmawia mu wypłaty, jaki może być powód i gdzie szukać rozwiązania?
edit: Już chyba git, jakaś aktualizacja jest czy coś.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy na Skrillu jest możliwość włączenia wypłat/przelewów poprzez potwierdzenie smsem, jak to jest w większości banków lub czy jest możliwość włączenie czegoś podobnego?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Czy na Skrillu jest możliwość włączenia wypłat/przelewów poprzez potwierdzenie smsem, jak to jest w większości banków lub czy jest możliwość włączenie czegoś podobnego?

Niestety nie ma już takiej opcji.
Sam pytałem support czy jest taka możliwość i odpisali że nie.

Pozdro

firer 886

firer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sie bierze hajs ?

Na skrilu mozna miec tzw token bezpieczenstwa , wtedy zeby potwierdzic transakcje musisz wpisać kod ktory wyswietla sie na tokenie

N 40

naget

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Witam,
Doradzi mi ktoś, jak wyplacic EURO z konta skrill? Mam drugie konto skrill w EURO i mam do niego karte, ale jak chcialem wyplacic w bankomacie Euronetu to sie nie dało (nie bylo opcji wyplaty). Czy moze lepiej przeslac pieniadze na konto PLN, ale to chyba przewalutowanie sie nie za bardzo oplaca? Doradźcie coś ????

E 293

emarco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak kartę masz w euro oraz konto skrill w euro to tylko problem bankomatu, nie każdy euronet ma opcję wypłaty w euro