[ToMasz napisał:jak mam dokonać tej wpłaty z MB czy to na stronie bwin mam zrobić??
Zrób depozyt wybierając MB.
[ToMasz napisał:jak mam dokonać tej wpłaty z MB czy to na stronie bwin mam zrobić??
czy mozna przelewac ze swojego konta MB do kogos innego takze na konto MB?
Expekt ▶ Moneybookers: brak prowizjiile teraz wynosilaby prowizja za przelew np 400 zl z expekta na moneybookers i z moneybookers na konto pko ??
Tak czytam i czytam ale nie skumałem może jestem trochę przygłupi w tych sprawach . Pieniądze z moneybookers mogę przesłać na konto bankowe np dziewczyny czy kogoś obcego ?
witam..
z tego co wyczytalem to jest mozliwe przelanie pieniedzy z mojego konta mb na konto kolegi mb, czy za taki przelew jest pobierana jakas prowizja ? jak dlugo taki przelew idzie ?
fox a wiesz moze jak takiego przelewu dokonac ?
moglbys mi wyjasnic krok po kroku ?
Jak wysłać pieniądze?
Pieniądze można wysłać udając się do zakładki Wyślij pieniądze i postępując zgodnie z instrukcjami. Aby dokonać płatności, wystarczy tylko imię, nazwisko i adres e-mail odbiorcy.
Uwaga: w celu wysłania pieniędzy należy posiadać wystarczającą ilość środków na koncie Skrill (Moneybookers), aby pokryć płatność.
Każdy bank pobiera prowizje tego się nie ominie ale gdy ktoś chce grać w kasynie albo u bukmacherów internetowych to skill moneybookers.pl to najlepsza sprawa korzystam z niego od ponad roku i nie miałem z nimi żadnych problemów. Wiadomo trzeba dokonać pełnej weryfikacji żeby swobodnie korzystać z wszelkich transakcji.Zalogowanie nic nie kosztuje ale może duzo bardziej ułatwić przelewy do expekta,bwin,batfair(giełda zakładów),bet365,wiliamhill,gamebookers. tutaj . życzę dużych wygranych w zakładach