>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata z MB

riise203 113

riise203

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Chcę wypłacić pieniądze z MB (500zł) na konto bankowe.Nie wiem jak się za to zabrać.
Nie podawałem w MB jeszcze numeru konta bankowego.
Jak wy wypłacacie kasę z MB? Ile to trwa ?

riise203 113

riise203

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bardzo tego dużo i cięzko znaleźć odpowiedzi na moje pytania.
Aktywowałem jednak konto bankowe na MB ,ale nie mam wpisanego nr. karty kredytowej. Czy sam nr. konta wystarczy aby wypłacić ?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
bardzo tego dużo i cięzko znaleźć odpowiedzi na moje pytania.
Aktywowałem jednak konto bankowe na MB ,ale nie mam wpisanego nr. karty kredytowej. Czy sam nr. konta wystarczy aby wypłacić ?

Jeżeli masz konto w MB zweryfikowane to wystarczy wypłacić na konto bankowe. Wypłata zazwyczaj trwa dwa dni robocze.
Karta kredytowa jest niepotrzebna chyba że chcesz zwiększyć limit.

I 12

ikaesiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ilawa
witam , wpłaciłem sobie z konta bankowego na mb , z mb na buka , z buka wypłaciłem na mb czy przed wypłatą z mb na konto bankowe bede musiał weryfikowac konto? czy ta wpłata z konta bankowego na moneybookers wystarczyła ?

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
witam , wpłaciłem sobie z konta bankowego na mb , z mb na buka , z buka wypłaciłem na mb czy przed wypłatą z mb na konto bankowe bede musiał weryfikowac konto? czy ta wpłata z konta bankowego na moneybookers wystarczyła ?

Jeżeli masz zweryfikowane konto bankowe to możesz wypłacać. Jak wpłacałes na MB ? przez p24 czy zwykłym przelewem. Jeżeli przez p24 nic Ci to nie da. Musisz zweryfikować rachunek bankowy tzn pierwsza wypłata chyba nie może być większa niż 40zł prześlą Ci specjalny kod w tyt przelewu dzięki ktoremu potem zweryfikujesz rachunek bankowy. Troche to potrwa do weekendu napewno się nie wyrobisz.

I 12

ikaesiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ilawa
no przez p24 , ehhh to sie pośpieszyłem a liczyłem że sos do majówki mi dojdzie

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Adres mam listem zweryfikowany, kiedyś wpłaciłem normalnym przelewem na moneybookers pierwszy raz wykonuję wypłatę z moneybookers na konto bankowe czy przelew dojdzie bez żadnych problemów czy trzeba skany dowodu wysyłać gdzieś do weryfikacji.

L 0

lukwikt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. jestem tu nowy i przejzałem działy zwiazane z MB i nadal nie mam odpowiedzi na taki problem. Załozyłem konto na MB i wpłaciłem 200Euro i jak chcę te pieniądze przelać na BET365 to w ostatniej fazie wykonywania transakcji wyskakuje napis :TRANSAKCJA ZABLOKOWANA Limit transakcji wychodzących na Pana/i koncie jest zbyt niski, aby zlecona transakcja mogła być przeprowadzona.Aby dowiedzieć się w jaki sposób zwiększyć limity transakcji prosimy udać się do Zobacz limit konta konta Skrill (Moneybookers).I po zalogowaniu się na MB nie mam żadnego limitu tylko powyżej 1000euro. a tu nie moge przelać nawet 100zł. Proszę o pomoc