>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata Toto-Mix

faro09 2

faro09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
witam ???? jak w tytule czy ktos dokonywal juz wyplaty na konto bankowe ??? jesli tak to jak to przebiega i jaki jest czas realizacji zlecenia ??
Pozdrawiam

J 12

jacht94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Wypłacałem i akurat pod tym względem bez zarzutu. ????
Pieniądze już na drugi dzień były na koncie - zresztą poszukaj w innych tematach, kilka osób już się wypowiadało na ten temat.

c1amak 1,7K

c1amak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pl
Wpłaciłem 300zł, dostałem bonus 300zł, zrobiłem wymagane obroty i z wygranej 1300zł zleciłem do wypłaty w sobotę. Niestety do dzisiaj kasy nie mam na koncie... rozumiem, że weekendu nie uwzględniają ale w poniedziałek kasa powinna do mnie iść do PKO o tej 11:30, czyli już powinna być zaksięgowana na moim koncie uwzględniając sesje elixir. Ciekawe czy dzisiaj przyjdzie... w Fortunie i STS nie miałem takich opóźnień i kasa szybko przechodziła. nie polecam toto.

dspk666 87

dspk666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wroclaw
Wpłaciłem 300zł, dostałem bonus 300zł, zrobiłem wymagane obroty i z wygranej 1300zł zleciłem do wypłaty w sobotę. Niestety do dzisiaj kasy nie mam na koncie... rozumiem, że weekendu nie uwzględniają ale w poniedziałek kasa powinna do mnie iść do PKO o tej 11:30, czyli już powinna być zaksięgowana na moim koncie uwzględniając sesje elixir. Ciekawe czy dzisiaj przyjdzie... w Fortunie i STS nie miałem takich opóźnień i kasa szybko przechodziła. nie polecam toto.

ja mialem idnetyczna stytuacje jak ty , ten sam bank tyle ze kasa ju jest na koncie .Jak w zakładce Stan Konta. Wpłaty/Wypłaty --Wypłaty w trakcie realizacji ,masz 0 zl tz że kasa pewnie zaraz bedzie ✅

bolo_zuch 31

bolo_zuch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
podbijam pytanie. jak to teraz wyglada z wyplata w totomixie ? jak dlugo sie czeka na pieniadze ???? ??

bossm 692

bossm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy da się anulować wypłatę w toto? zleciłem a chciałem jednak pograć jeszcze z tej kaski

anzelmo 2,2K

anzelmo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
da rade jak nie została wysłana masz to w swoim koncie

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
czy da się anulować wypłatę w toto? zleciłem a chciałem jednak pograć jeszcze z tej kaski
Jeśli masz na koncie pieniążki możesz grać, gdy jutro będą wypłatę zrobić to ściągną Ci sumę którą wypłacałeś. Chyba że takie nie będzie automatycznie anulują.