>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata - Potrzebny dowód czy nie ?

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czy przy wypłacie potrzebny jest skan dowodziku?

daimler 14

daimler

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dubai
Witaj :wink:

Jesli wyplacasz na Moneybookers to nie .
Jesli Wypłacasz na konto bankowe to chyba chcą ,lecz nie jestem w 100% pewny , napisz do supportu ;-)

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Loodz - tutaj wóde rozlewa sie na sloiki
w przypadku wypłat na konto różnie to bywa. Jednak konto użytkownika(dane konta w GB) muszą mieć takie same dane w banku (imię i nazwisko). Jak będziesz bardzo skubał GB to będą chcieli skaniku dowodu, ale jak będą to kwoty &lt;1000zł to 50% szans że będą chcieli, ja 1 wypłatę zrealizowałem bez weryfikacji konta i nic nie robili ????

/PS Daimler ale ta panienka w avatarze ma piękne i duuuże wiesz co ???? ???? ???? /

thomas707 0

thomas707

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja wypłacałem już na moneybookers kwotę 400zł i na kontobankowe 250zł i w obu przypadkach nie chcieli dowodu.
Pzdr

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz bukmacherzy ochłoneli z wysyłaniem prośby o Scan dowodu więc raczej nie powinno być problemów

F 0

figos17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a czy jest jakas oplata jak wplacilem do nich przez moneysbookers i chce teraz wyplacic na moneysbookers?

roger-morales 0

roger-morales

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a czy jest jakas oplata jak wplacilem do nich przez moneysbookers i chce teraz wyplacic na moneysbookers?

Jesli to pierwsza wyplata w miesiacu to 1 euro czyli ok 4 zl, jesli druga to bodajze 4 euro. Elo

M 0

mkiller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NS
wplacilem kase na GB przez moneybookers zagralem zaklad, dostalem zwro pierwszego zakladu, dokonalem wymaganego obrotu i chcialem wyplacic kaske.. jednak GB zablokowalo mi mozliowsc wyplaty bez uprzedniego wyslania skanow dokumentow.. wyslalem paszport, dostalem maila ze chca jeszcze skan drugiego dokumentu.. wyslalem im skan legitymacji to odpisali ze na podstawie wyslanego przez ze mnie dokumentu nie moga potwierdzic moich danych.. Wam tez stwarzali takie problemy??

R 0

robert-18401

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ale ja gralem dobry czas temu w GB. Paszport i legitymacja szkolna nie są żadnymi &#39;dowodami&#39;. Takie dowody może wyrobić sobie również i osoba niepełnoletnia, więc musisz dostarczyć to, czego sobie życzą.

M 0

m4teos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio coś chyba zaostrzyli sprawdzanie bo mi też kazali wysłać skan dowodu przy wypłacaniu na MB