>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

wypłata dużej kwoty

D 2

darek1994

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam.mam pytanie czy jeżeli wypłacę dość dużą kwotę(ok.9tys.) na konto dwa razy w niedługim czasie to mogą się czepiać?

firer 886

firer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sie bierze hajs ?
witam.mam pytanie czy jeżeli wypłacę dość dużą kwotę(ok.9tys.) na konto dwa razy w niedługim czasie to mogą się czepiać?

na 99.9% nikt się nie będzie czepiał

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
darek1994 +1 Punkty
pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
A ja słyszałem, że bank ma obowiązek odnotować każdą płatność over 2k euro. Nie ręczę jednak, że to prawda...

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
A ja słyszałem, że bank ma obowiązek odnotować każdą płatność over 2k euro. Nie ręczę jednak, że to prawda...
źle słyszałeś... Jeżeli nie jesteś czegoś pewien to po co straszysz innych i rozsyłasz jakieś niesprawdzone plotki?⛔
9 tys zł to nie są duże pieniądze dla banku.

lukasz99 +4 Punkty (:))
D 2

darek1994

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chodziło mi bardziej o to czy mogę np dzisiaj wypłacić te 9tys i jutro następne 9tys?jeśli tak jest ryzykownie to ile trzeba odczekać?

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chodziło mi bardziej o to czy mogę np dzisiaj wypłacić te 9tys i jutro następne 9tys?jeśli tak jest ryzykownie to ile trzeba odczekać?

Jak już tak mocno się boisz to proponuję wysłać drugie 9tys w następnym okresie rozliczeniowym, czyli w następnym miesiącu.

B 0

banyprg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pasek po co wprowadzasz w błąd ludzi jak się nie znasz :zoltakartka:

R 23

rutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale macie problem wypłacić w jednym miesiącu 1k w drugim 1k, czy komuś tak bardzo są pieniądze potrzebne w danym momencie?

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
MRW
Pozwolę sobie odpowiedzieć na post wyżej. Oczywiście, różne są w życiu sytuacje.

macieqleo +16 Punkty
przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla

Ja wypłacałem na swoje konto bankowe z MB kilka kwot powyżej 2 tys i to w ciągu miesiąca i nic się nie działo.
Pózniej jak spózniłem się z zapłatą podatku to dowiedziałem się że skarbówka miała wgląd na moje konto bankowe w sprawie moich dochodów a nie pytała się co to jest MB więc to olałem.
Reasumując można przelewać z MB na konto bankowe kwoty do 15 tys euro i spać spokojnie.