witam.mam pytanie czy jeżeli wypłacę dość dużą kwotę(ok.9tys.) na konto dwa razy w niedługim czasie to mogą się czepiać?
źle słyszałeś... Jeżeli nie jesteś czegoś pewien to po co straszysz innych i rozsyłasz jakieś niesprawdzone plotki?A ja słyszałem, że bank ma obowiązek odnotować każdą płatność over 2k euro. Nie ręczę jednak, że to prawda...
9 tys zł to nie są duże pieniądze dla banku.witam.mam pytanie czy jeżeli wypłacę dość dużą kwotę(ok.9tys.) na konto dwa razy w niedługim czasie to mogą się czepiać?
chodziło mi bardziej o to czy mogę np dzisiaj wypłacić te 9tys i jutro następne 9tys?jeśli tak jest ryzykownie to ile trzeba odczekać?
źle słyszałeś... Jeżeli nie jesteś czegoś pewien to po co straszysz innych i rozsyłasz jakieś niesprawdzone plotki?![]()
A ja słyszałem, że bank ma obowiązek odnotować każdą płatność over 2k euro. Nie ręczę jednak, że to prawda...
chodziło mi bardziej o to czy mogę np dzisiaj wypłacić te 9tys i jutro następne 9tys?jeśli tak jest ryzykownie to ile trzeba odczekać?