>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

WYPŁATA PRZEZ TRUSTLY

dymultra 53

dymultra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Frankfurt
Trustly to firma skandynawska nadzorowana przez Szwedzką Komisję Nadzoru Finansowego,żadne Malediwy.

L 0

ludzik23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozumiem . Tylko czy operujac przelewem przez trusly bezpośrednio na konto nie będzie problemu ze skarbówką ?

dymultra 53

dymultra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Frankfurt
Z drobnymi kwotami nie powinno być problemu,chyba,że w grę wchodzą pięciocyfrowe.Byłem kiedyś świadkiem w sprawie mojego szwagra (nic związanego z bukmacherką) i prześwietlali mi konto,na którym miałem trochę drobnych przelewów po kilka stów na kartę oraz bezpośrednio z buka ( wtedy jeszcze byłem głupi i nie korzystałem z portfeli elektronicznych) i nic,nie zainteresowali się.Fakt,że było to przed tą nieszczęsną ustawą.

L 0

ludzik23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie nie wiadomo jak teraz czy się nie przyjebią. ..teraz ani skrill tylko trusly zostaje

G 0

grizulah

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie od wczoraj chce wypłacić 600 zl przez trustly do BZWBK z 1xbet na chwilę ściąga pieniądze ale po paru godzinach pojawiają się ponownie i przychodzi powiadomienie &quot;Denied by operator. (timeout session)&quot; ktoś wie o co chodzi jest to jakiś większy problem czy po prostu w weekendy nie przechodzą transakcje

K 0

kubamks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłacał ktoś ostatnio przez Trustly? Ile trwała wypłata?

R 103

rafilks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja miałem kase już tego samego dnia ???? PKO BP

Q 95

quma1964

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzę że w Unibecie mam możliwość korzystania z ecopayz.Wplacam tam hajsik potem przelewam do unibet,gdy chce coś wypłacić przelewam na konto w tym Eco i potem stamtąd na Swoje konto bankowe Tak??

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Bet at home dopisało mi dziś cztery razy kwotę w ramach programu loyality. Zlecilem tą wypłatę na Trustly. Teraz się zorientowali, że popełnili błąd, ale pieniądze zeszły mi z konta bah, a obecnie mam kwotę na minusie. Jak myślicie czy mają możliwość anulowania mi wypłaty, którą teraz już tylko Trustly się zajmuje? Mam numer zlecenia Trustly, numer referencyjny. BardZiej tu mam na myśli pytanie jakie mozliwosci ma bah, chociaż z drugiej strony jeżeli oni popełniają błędy na tablicy wyników piszą, aby tym się nie sugerować, że jest to tylko tablica, mogą zdarzac się błędy

M 0

mati992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cieszyn
Bet at home dopisało mi dziś cztery razy kwotę w ramach programu loyality. Zlecilem tą wypłatę na Trustly. Teraz się zorientowali, że popełnili błąd, ale pieniądze zeszły mi z konta bah, a obecnie mam kwotę na minusie. Jak myślicie czy mają możliwość anulowania mi wypłaty, którą teraz już tylko Trustly się zajmuje? Mam numer zlecenia Trustly, numer referencyjny. BardZiej tu mam na myśli pytanie jakie mozliwosci ma bah, chociaż z drugiej strony jeżeli oni popełniają błędy na tablicy wyników piszą, aby tym się nie sugerować, że jest to tylko tablica, mogą zdarzac się błędy

Krzysiu , działa ci strona bet-at-home , jeśli tak to pod jakim adresem ???

sebak85 131

sebak85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłata trustly z betssona powinna być normalnie na drugi dzień pany? Bo dziś będę wyplacal

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Wypłata trustly z betssona powinna być normalnie na drugi dzień pany? Bo dziś będę wyplacal
Ja miałem zawsze w ING koło 11:00 następnego dnia, czyli w pierwszej sesji przychodzącej Elixir mojego banku ????