>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

WYGRANA W UK A POLSKI BANK

T 0

tooom19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Witam
Mam pytanie obecnie przebywam w Angli i gram sobie w angielskim bukmacherze WIlliam Hill gram przez internet LEGALNIE ???? - Wygrałem ok 7 tys funtów (1000 wpłaciłem ) i chciałbym te kase przelać na moje konto w Polsce w banku ING czy nie muszę sie niczego obawiać ? jakichś wezwan Banku urzędu skarbowego itp ?

ckkuman 21

ckkuman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Przelej sobie najpierw na angielskie konto a pozniej na Polskie i po problemie.

T 0

tooom19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
NIe mam angielskiego konta jestem tu tymczasowo na wyjezdzie służbowym . Mógłby mi ktos rzeczowo odpowiedziec ?

pluszowymis 27

pluszowymis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeżeli jesteś na wyjeździe służbowym to prawdopodobnie skończyłeś jakieś szkoły i doskonale wiesz że w internecie każdy może napisać co mu się podoba, przy takiej sumie nie ryzykowałbyś i już dawno byś to załatwił z prawnikiem za 50 pln ???? konto 6 lat 2 posty bardzo wiarygodne.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Witam

Mam pytanie obecnie przebywam w Angli i gram sobie w angielskim bukmacherze WIlliam Hill gram przez internet LEGALNIE ???? - Wygrałem ok 7 tys funtów (1000 wpłaciłem ) i chciałbym te kase przelać na moje konto w Polsce w banku ING czy nie muszę sie niczego obawiać ? jakichś wezwan Banku urzędu skarbowego itp ?

ile Ty masz lat??
dorosły facet nie szuka pomocy na forum lecz załatwia sprawy w swoje ręce.

T 0

tooom19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Dzięki chłopaki ! Zadalem pytanie widać nie nieodpowiednim forum, w koncu bukmacherskim . JAk nie znam odpowiedzi to się nie wypowiadam i nie pieprze farmazonow . 2 posty i Od razu z człowiek robią nie wiadomo kogo . A z takimi odpowiedziami to polecam WP.pl tam zrobicie furorę .