>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wybory USA - 2016

M 66

mac-iek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na wygraną Trumpa już 6zł, trochę tego nie ogarniam, bo skoro przeważa w Ohio gdzie cztery lata temu różnicą 4-ech procentowych punktów zwyciężył Obama to ten kurs na niego powinien spadać. Ohio = 20 głosów elektorskich.

Oczywiście zgadzam się z Dawidem, niestety głosy prawdziwych amerykanów już tracą na znaczeniu. Ostatnia jest to szansa by Ameryka ponownie była Ameryką.

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
LIVE: Republikanie w New Hampshire @3.60 (Ónibet)
Republikanie w Arizonie @1.38
Demokraci w Pensylwanii @1.20
Nie ma sensu moim zdaniem pisać analizy. Wystarczy pośledzić różne strony konfliktu na fejsie i na twitterze ????
E: Oczywiście stawki bardzo lekkie, nie są to żadne PEWNIAKI. ;)
Edit 2: Wujek WilliamHill ma bardzo ciekawe kursy ???? Mianowicie gdy na DT teraz kursy w Óni poszły z 5.50 -&gt; 6.00, to u Brytoli spadły z 5.25 -&gt; 4.50. ;) Co do Karoliny Północnej w Óni kursy mniejsze na HC, na całorocznym jest po 1.83, a na Williamie mniejszy na Donka. ;)
Typy dla funu za kwotę, której nie jest nam żal:
Trump wygra wybory @6.00 (ónibet, 00:30)
McMullin wygra wybory w Utah @5.50 (ónibet, 00:30)

Edit 3: Strzelanina w pobliżu lokalu wyborczego w Azusie w Californii. Lokal został zamknięty. Co najmniej dwie osoby są ranne.
Edit 4: Trump +99.5 mandatów @1.65 (Bwin, 00:42)
Edit 5: Republikanie wygrają na Florydzie @3.25 (óni, 1:18)

riise203 113

riise203

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Są wyniki ze stanu Vermont (3 głosy elektorskie): zwyciężyła Hillary Clinton.

ben85 55

ben85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zulawy
Trump miał na becie już 11. Po czym zaczęły spływać dane z Florydy i jest 2.5.

K 7

kami4r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam panowie,
otoz zagralem na trumpa przy kursie 5.0 i w obecnym momencie moge zakonczyc kurs i zabrac 80% wygranej.
http://files.tinypic.pl/i/00838/kw1ge9sz87b1.png
co o tym myslicie ?
unikne wtedy czekania na pieniadze do grudnia ? czy warto juz poczekac do konca.
ps. czuje teraz niedosyt ze nie gralem lepsza stawka ;)

M 66

mac-iek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja grałem na Trumpa przy kursach 3 i 3,75. Teraz na Hilarię kurs 4,5, grać kontrę?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
O w mordę, ja pograłem na Hilary jak kurs wzrósł do 4. Symbolicznie za 50zł. Wyniki szczątkowe, więc byłem pewien że to się jeszcze odwróci. I szok już jest 9.00 na Hilary. Ja niedowierzałem, że ten seksistowski klaun może wygrać. Byłem pewien że wyborcy pokażą mu jego miejsce. Szok i niedowierzanie normalnie. Co się z tym krajem dzieje. No nic jak przegram, to szkoda mi będzie tylko Ameryki. Nie żałuję kasy postawionej na Clinton. Normalność na tym świecie chyba jest w odwrocie i defensywie...

S 136

szaronik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
Właśnie kolego za Trampa Ameryka odżyje, skończą sie chu**** migracje ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
atr +7 Punkty
alex.bp 1,4K

alex.bp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja niedowierzałem, że ten seksistowski klaun może wygrać.
Bo najważniejsze dla ludzi myślących jest to, że koleś jest &quot;seksistowskim klaunem&quot;. Nieważne, że naprzeciw staje skompromitowana, skorumpowana i na sznureczku wielkich korporacji, niewiarygodna i zakłamana karykatura. jak widać, Amerykanie nie są jeszcze takimi idiotami, za jakich ich ma większość.

widmomw +2 Punkty
atr +7 Punkty
konar25 +10 Punkty
mantra +3 Punkty
K 7

kami4r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polskie media okrutnie nas nastawiaja na Trumpa. Nie warto im w nic wierzyc, mowia to co chca powiedziec. Podaja nie pelne informacji co powoduje niecheć do trumpa. No cóż.

atr +7 Punkty
A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
No rzeczywiście my Polacy masowo tam emigrowaliśmy.. Zważywszy że do tej pory wizy nas obowiązują. NIBY Trump obiecał także zniesienie wiz dla Polaków, ale to samo obiecywał Obama i &quot;hó..&quot; z tego wyszło. Wątpię że Trump, zrobi cokolwiek w kierunku zniesienia wiz dla Polaków.

alex.bp 1,4K

alex.bp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polskie media okrutnie nas nastawiaja na Trumpa. Nie warto im w nic wierzyc, mowia to co chca powiedziec. Podaja nie pelne informacji co powoduje niecheć do trumpa. No cóż.

Specjalnie odpaliłem sobie TVN 24, żeby posłuchać, jaki płacz i coraz większe plucie jadem. Skoro tak mówią, to znaczy, że idzie ku lepszemu.

M 66

mac-iek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poszła kontra na Clinton po @9, przez chwile było nawet 15!
Kurs jest bez jednostki, powtarzam Ci to już kolejny raz./Macko18

K 7

kami4r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moge teraz zakończyc zaklad odbierajac 830 zamiast 900. Myslicie ze warto ?
Jak zakoncze nie powinna sie wyplata przedluzyc do grudnia ??

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
No właśnie większość Amerykanów to idioci. Przecież dla nich Polska to &quot;fucking Russia&quot;. Jak Trump wygra, to tylko potwierdzi to tą tezę. Mądrość przegra z głupotą.