kosaczek
Użytkownik
Dlaczego tam się udało ???? myślę że w Polsce jest wystarczająco dużo osób które mają dość polityki ????
Co do debaty..najlepiej wypadł Napieralski ,zaraz po nim Pawlak chociaż on większych szans w wyborach nie ma.Komorowski stracił wiele,myśle że nie tylko w moich oczach.Zamiast głosic swoje poglady wolał wypominać Kaczyńskiemu i Napieralskiemu, a już cytowanie Kaczyńskiego to była przesada. Nie mówił do rzeczy, najlepszy przykład to pierwsze pytanie jak bedzie wygladała jego prezydentura,gdzie przez pierwszą minute wolał opowiadac jak to ciężko mu było przyjsć na tą debatę.
której najważniejszym i jedynym postulatem byłaby legalizacja hazardu?:]Kampania kosztuje tak?? Co prawda finansowanie pochodzi z różnych źródeł (w tym pośrednio z budżetu państwa) jednak pieniądze te można wykorzystać lepiej niż na beznadziejne spoty. Jeden z kandydatów przekazał większośc pieniędzy na powodzian i to jest wg mnie ok. W końcu lepiej tak niż na kampanie która i tak skończy się z poparciem poniżej 1%.
A swoją drogą powiem wam że ostatnio patrząc na przykład Islandii zastanawiałem się czy w tym kraju nie przeszło by coś podobnego np: partia zwolenników bukmacherki - główny cel legalizacja hazardu. ???? jak myślicie??
Pieniądze z budżetu na kampanię mają tylko: Komorowski, Kaczyński, Pawlak i Napieralski.Kampania kosztuje tak?? Co prawda finansowanie pochodzi z różnych źródeł (w tym pośrednio z budżetu państwa) jednak pieniądze te można wykorzystać lepiej niż na beznadziejne spoty. Jeden z kandydatów przekazał większośc pieniędzy na powodzian i to jest wg mnie ok. W końcu lepiej tak niż na kampanie która i tak skończy się z poparciem poniżej 1%.
A swoją drogą powiem wam że ostatnio patrząc na przykład Islandii zastanawiałem się czy w tym kraju nie przeszło by coś podobnego np: partia zwolenników bukmacherki - główny cel legalizacja hazardu. ???? jak myślicie??
Debata w TVP i oczywiście Korwin, Morawiecki, Jurek, Olechowski i inni są trędowaci dla TVP....
Szkoda, że nie zaprosili chociażby Mikke'go, on jeszcze ciekawiej by wytknął wpadki kilku ludziom, a tak to mieliśmy mizerię i tyle.
Pan Hrabia zapomniał dokonać update'u w kilku kwestiach (to że od 5 lat jesteśmy w UE nie wiedzieć tego? albo może jakąś starą Encyklopedię przeglądał (Wikipedia wersja papierowa rok 2004) )
Nie chcę się wdawać w polemikę z Tobą. Bo według mnie język totalnej agresji i głupoty wprowadził pewien POseł z Lubelszczyzny na P jak Polmos i jego happeningi były tak trafione jak kabarety Neonówka - nagle skończyły im się skecze.....Przykro mi, ale w UE jesteśmy 6 lat i niewiele ponad miesiąc. Nie ma to jak pluć na innych, a samemu nie znać takiej daty :browar565: Jeżeli Komorowskiego nazywasz bucem to jak nazwiesz zachowania Jarosława K. z poprzednich lat?
Tak, tylko zrozum, że chodzi o debatę z ludźmi z Bandy Czworga, czyli tych, którzy żerują na nas.każdego zaprosili, Mikkego też, i przyszedł, tylko że 'debata' z jego udziałem była jakoś w tygodniu, nie pamietam czy to wtorek czy środa