>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wybory prezydenckie według Forum Bukmacherskiego

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
To rozliczajmy ;) Pierwsza z brzegu interesująca mnie obiecanka: Jeśli zostanę prezydentem to w ciągu 500 dni* zostanie wprowadzona ustawa o 50% zniżce na dla studentów/uczniów na przejazd PKP/PKS.

*dodam, że projekt tej ustawy już sobie leży 500 dni w słynnej zamrażarce

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Bardzo dobry wynik JK.
Tydzień później wybory i byłoby pewne zwycięstwo.

budziukikus 0

budziukikus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpackie
Ja chciałem żeby Komorowski został prezydentem między innymi dlatego aby zobaczyć jak teraz PO przez rok się spiszę ? Co zrobi dobrego dla kraju ? Dla nich to będzie wielki sprawdzian, który albo zdadzą i za rok nawet mogą zdobyć ponad 50%, albo obleją i za rok stracą władzę.

Śmieszą mnie już czarne scenariusze wygadywane przez wiele osób jak to teraz będzie, póki co mają kawałek czasu i mogą sporo dobrego zrobić ale oczywiście mogą i lipy narobić. Dlatego czekajmy i rozliczymy ich pracę za 15 miesięcy w kolejnych wyborach, taki mój mały apel to przeciwników.

Zgadzam się tą opinią, jednocześnie cieszę się, że wygrał Komorowski. Gdyby nie katastrofa smolenska Bronek rozstrzygnąłby pierwszą turę.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Gdyby nie katastrofa Smoleńska to Lech K. wciągnąłby go nosem.
Ale nie gdybajmy.

norek89 0

norek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
To ja sie bede cieszyl, ale nie ma na to co liczyc
no ja myśle. Zaslugujemy w koncu na normalny nowoczesny kraj, a nie propagowanie średniowiecznych mitów, totalną wladząę kościoła i poddanych mu nieświadomych beretów...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Według danych Państwowej Komisji Wyborczej z 20,94 proc. obwodów, Bronisław Komorowski otrzymał w II turze wyborów prezydenckich 50,61 proc. głosów, a Jarosław Kaczyński - 49,39 proc. Frekwencja - 54,59 proc.

Wg cząstkowych danych z niemal 21 proc. obwodów Komorowski otrzymał 1 616 775 głosów, a Kaczyński - 1 577 612.

PKW podała dane z 5 tys. 398 lokali wyborczych, które stanowią 20,94 proc.

____

Moim zdaniem tu jeszcze nie jest nic jasne. Wszystko okaże się dopiero jutro.

komaro 0

komaro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
daleki wschód
Firmy realizujące sondaże skompromitowały się w I turze wyborów, dlatego z dystansem odnosiłem się do tych wyników. Biorąc pod uwagę również wyniki sondaży przedwyborczych nasuwa się stwierdzenie, że wyniki dostaje się takie, jakie się zamawia.

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tego, że zwycięstwo Komorowskiego byłoby znacznie wyższe, gdyby jego rywalem był Lech Kaczyński. Z czym ciężko się zgodzić, bo naprawdę Lech choćby wśród socjalistów cieszył się dużo większą sympatią. Na pewno mniej osób głosowałoby przeciwko niemu.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
JK tracił ponad 20% więc to żaden dowód.
Teraz widzimy jakie są wyniki sondaży ...

jose-41859 20

jose-41859

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
JK tracił ponad 20% więc to żaden dowód.
Teraz widzimy jakie są wyniki sondaży ...
Panie Smoleńsk, Smoleńsk i jeszcze raz Smoleńsk. Życie jest okropne i nic tak nie wzbudza poparcia jak śmierć bliskiej osoby.