Ladbrokes ma:Są już wyznaczone linie na frekwencję?
Frekwencja w I turze wyborów prezydenckich w PolsceSą już wyznaczone linie na frekwencję?
Ze wszystkich buków naziemnych i internetowych, w tej chwili tylko Millenium ma Korwina w H2H, i to z Pawlakiem. Oddsy na Korwina 3.85, jeszcze jakis czasu temu wynosiły 5.25 a 2 tyg. temu 6.5. Poza tym, aby zagrać to zdarzenie, trzeba wrzucić 3 zdarzenia na kupon. Ciężko mi powiedzieć na ile sie to jeszcze opłaca. Z Olechem, Lepperem myśle że wygra, z Pawlakiem ciężko powiedzieć. Oddsy niby jeszcze chyba są Ok, no ale podatek, no i trzeba 2 kolejne zdarzenia dodać.gdzie mozna znalezc jakies zaklady h2h? mysle, ze warto stawiac na Korwina w pojedynkach np. z Lepperem, Pawlakiem, Olechowskim. Na samym jego wiecu w Krakowie bylo ponad tysiac osob. W internecie wiele osob go popiera, mysle, ze powinien jakies 5-7% spokojnie zdobyc.
Lepper 5 lat temu mial 15% w wyborach i nalezy sie z nim liczyc dosc powaznie, moim zdaniem moze miec ponad 3% (w tym moj glos ???? ) jest popularniejszy w srodowiskach wiejskich, fani Jurka zapewne w sporej czesci beda glosowac na Kaczynskiego, takze moim skromnym zdaniem Endrju spokojnie pokona rywala z tej pary, wstyd sie przyznac publicznie, ze glosuje sie na tego prostaka, stad zanizone sondaze ???? ZLepperowac!! ????Korwin - Olechowski 1 @ 1,80 myslę, że do grania, liczę bardzo, że w tych wyborach JKM zdobędzie chociaż te 4-5% i będzie na 4 miejscu ( na wyżej nie liczę ...).
Linie na U/O mam 46% , tu bym widział overa, w pierwszej turze spodziewam się około 50% frekwencji.
Lepper - Jurek 2 @ 2,45 tu może trochę z sympatii, ale liczę że Jurek będzie miał około 1,5% gdzieś, a Pan Andrzej myślę będzie under 1,00.
Jeśli w milenium można będzie łączyć te zakłady to pewnie za średnią stawkę pocisnę takiego tripla właśnie, albo trochę mocniej dubla bez ostatniego zdarzenia.
Waldemar Pawlak - JKM . Na Pawlaka kurs 1,45.Jak dla mnie mega peffka. Pawlak ma w końcu jakieś poparcie z tym całym PSL.
bez obrazy, ale coś w małym świecie żyjesz.Mikke dostaje głosy w tym przedziale wiekowym tylko od ludzi grających zakłady więc Lepper może trochę % nabić.
dokładnie, nie jest to żaden pewniak, raczej istnieje duża szansa że JKM przegoni Pawlaka. Pewniak to był np. Napieralski vs Olechowski na Ladbroksie wczoraj za 1,11 - w tej chwili 1,05.Ja bym sie z ta "peffka" wstrzymal ???? Owszem Pawlak jakis tam elektorat ma, ale ma go teraz takze Korwin. Duzo mlodych ludzi zaglosuje, srodowiska studenckie itp