x_design
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
ok. północy spłyną wyniki z ok. 20-30% lokaliO której mają być pierwsze oficjalne wyniki?Dopiero jutro?
ok. północy spłyną wyniki z ok. 20-30% lokaliO której mają być pierwsze oficjalne wyniki?Dopiero jutro?
wyobrażacie sobie Biedronia na mównicy sejmowej? ;D
ok. północy spłyną wyniki z ok. 20-30% lokali
Przynajmniej będzie barwnie????![]()
Pewnie...
Nie takie osoby tam stały
Jeśli Biedroń był jedynką na jednej z list a RUCH PALIKOTA uzyska powiedzmy około 30 mandatów, to można przypuszczać iż on się znajdzie w sejmie.
Ale to się naprawdę nie ma czym chwalić.Nawet gdyby Korwin zastapil Hanke w M jak Miłosć to i tak nie dostałby sie do sejmu
I głosowałem na Ruch Palikota ????
A to tylko jedna osoba na liście była:??Głosując na kogoś innego z listy Palikota jednocześnie zmniejszałeś szanse Biedronia...zero logiki.Niestety był numero uno w mojej Gdyni. Dlatego nie zagłosowałem na RPP.
A to tylko jedna osoba na liście była:??Głosując na kogoś innego z listy Palikota jednocześnie zmniejszałeś szanse Biedronia...zero logiki.
Ale to się naprawdę nie ma czym chwalić.
Tusk przyjmie Palikota chętnie do koalicji, czy on czasem nie mówił też kiedyś, że nie będzie miejsca w rządzie u niego dla tego który będzie chciał podnosić podatki? A jakoś Donald "Słońce Peru" nie oponował za bardzo przy podwyżkach.
Jeżeli Palikot dostanie te 20-30 mandatów to do sejmu wejdą takie osoby jak Biedroń, ten/ta transwestyta z Krakowa, i pełno nołnejmów "przedsiębiorców" ...
to nie ma znaczenia w zasadzie na kogo głosujemy z danej listy, bo i tak wchodzą ci, którzy są najwyżej. Teoretycznie taki Biedroń mógł nie dostać żadnego głosu i zasiąść w sejmieA to tylko jedna osoba na liście była:??Głosując na kogoś innego z listy Palikota jednocześnie zmniejszałeś szanse Biedronia...zero logiki.
@up:Lepiej żeby w sejmie zasiadali przedsiębiorcy niż ludzie,którzy nie mają konta w banku i nijak się mają do normalnego życia.
ale wiesz... legalne zioło i w ogóle trzeba iść do przodu, świat się zmieniaA co was tak wyborcy RPP odstrasza ten Biedroń czy Grodzka, przeciez głosując na kogokolwiek z RPP akceptujecie pedalstwo i inne dewiacje i widocznie chcecie żyć w kraju pełnym takich ludzi.
O której mają być pierwsze oficjalne wyniki?Dopiero jutro?
znasz ordynację wyborczą ?to nie ma znaczenia w zasadzie na kogo głosujemy z danej listy, bo i tak wchodzą ci, którzy są najwyżej. Teoretycznie taki Biedroń mógł nie dostać żadnego głosu i zasiąść w sejmie
Co za kraj, kierwa.
A to tylko jedna osoba na liście była:??Głosując na kogoś innego z listy Palikota jednocześnie zmniejszałeś szanse Biedronia...zero logiki.
@up:Lepiej żeby w sejmie zasiadali przedsiębiorcy niż ludzie,którzy nie mają konta w banku i nijak się mają do normalnego życia.
ok. północy, ale tylko z 20-30% komisjipodbijam, kiedy te cienie z PKW puszczą jakieś info?
Ktoś napisał, że koło północy, ale nie znalazłem żadnego oficjalnego info.podbijam, kiedy te cienie z PKW puszczą jakieś info?