>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wybór netboka

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pochodza Polacy?
Nie wiem czy dobrze napisalem w temacie ale chodzi mi o miniaturke laptopa. Potrzebny mi bedzie tylko i wyłącznie do lazenia po internecie i ewentualnie do ogladania transmisji meczy na stronach internetowych typu fromsport.com.
Nie chcial bym na niego za duzo wydawać bo nie potrzebny mi jakis super sprzęt. I tu mam pytanie do ludzi którzy znają sie na tym: jakie wymagania powinien miec taki mini laptop abym mogl swobodnie robic to co napisalem wyżej? Ewentualnie mozna tez wkleic link do aukcji.

M 79

mariuszck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żadne co nie kupisz to będzie śmigało.
Z osobistych doświadczeń odradzam Acera.

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pochodza Polacy?
No tak ale chodzi mi o to aby strony nie otwierały sie po 30 sek czy minutę tylko aby to bylo w miarę szybko

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
to ile otwierają się strony to zależy od łącza , czystości systemu a nie procka czy pamięci bo jeśli mowa o nowych netbookach to one mają wystarczającą pamięć i procesor ...

E 0

estro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
gdansk
ja jestem bardzo zadowolony z Samsung NP-SF310. cena trochę wysoka ale jakość ++

dejf 98

dejf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w x-kom.pl mozesz dostać [ich strona lub allegro ] lapki 15,6&quot; za 1000zł albo netbooki za 800-1600 zł. kwestia co wolisz. &quot;Internet&quot; działa na takich sprzętach. i tyle ????