Założę sobie jeszcze raz temat, kiedyś tam coś prowadziłem, raz było lepiej, raz gorzej. Statystyki co 10 kuponów. Stawka 1-10j. Głównie typy z NBA, ale z europejskiego basketu tez się będą tutaj pojawiać typy. Typy własne, lecz jeśli coś zagram od kogoś to napiszę.
Typy wyłącznie Pre- match.
Kupon 1 -> Ónibet, SB
????Dallas Mavericks - Orlando Magic -> Victor Oladipo over 18,5 pkt -> 1,85

19 pkt Oladipo
Stawka:5j
Wygrana:9,25j
Do tego typu przekonał mnie Bizon91 i w sumie się dziwię że sam go nie dostrzegłem, Harris, Fournier, Dedmon out, szybki mecz w Dallas, Chandler to świetny defensor czołówka ligi, Vucevic 1 vs 1 nie pogra zbyt wiele, dlatego Oladipo dostanie kilkanaście rzutów i overek do grania.
Kupon 2 -> Ónibet
????Toronto Raptors - Minnesota Timberwolves(+11,5) -> 1,84

105 - 100 Toronto
Stawka:6j
Wygrana:11,04j
Przede wszystkim jesr Rubio a on daje jakość bo mimo tego, że nie ma rzutu to potrafi świetnie kreować partnerów, Toronto złapało zadyszkę po weekendzie Gwiazd i jest lekko mówiąc bardzo niemrawe. Linia na handi dość spora po fajnym kursie. Biorę.
Typy wyłącznie Pre- match.
Kupon 1 -> Ónibet, SB
????Dallas Mavericks - Orlando Magic -> Victor Oladipo over 18,5 pkt -> 1,85

Stawka:5j
Wygrana:9,25j
Do tego typu przekonał mnie Bizon91 i w sumie się dziwię że sam go nie dostrzegłem, Harris, Fournier, Dedmon out, szybki mecz w Dallas, Chandler to świetny defensor czołówka ligi, Vucevic 1 vs 1 nie pogra zbyt wiele, dlatego Oladipo dostanie kilkanaście rzutów i overek do grania.
Kupon 2 -> Ónibet
????Toronto Raptors - Minnesota Timberwolves(+11,5) -> 1,84

Stawka:6j
Wygrana:11,04j
Przede wszystkim jesr Rubio a on daje jakość bo mimo tego, że nie ma rzutu to potrafi świetnie kreować partnerów, Toronto złapało zadyszkę po weekendzie Gwiazd i jest lekko mówiąc bardzo niemrawe. Linia na handi dość spora po fajnym kursie. Biorę.