>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

www.pokerroyaleonline.com || 20$ free poker ||

Status
Zamknięty.
bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Thank you for playing at PokerRoyaleonline.com.
I am contacting you with regards to your gaming account.
After reviewing our records it has come to my attention that you have multiple accounts under your name: banan3xl17 and banan3xl
To ensure the integrity of our poker halls, members are permitted to have only one active account which is also in accordance with the Terms&amp;Conditions to which you have agreed to upon sign up.
Please be so kind as to nominate the account which you wish to keep.
If no reply is received within 48 hours, your account &quot;banan3xl17&quot; will be placed on permanent hold.
I look forward to receiving your reply.

Kind regards,
Ok już wiem chodzi im pewnie tak jak w przypadku MAzaq&#39;a o konto w P4E.

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Kasa szybko dostarczona po wyslaniu scana ID ???? Teraz mam pytanie do znawcow pokera. Jak najszybciej wygrac hajs.

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kasa szybko dostarczona po wyslaniu scana ID ???? Teraz mam pytanie do znawcow pokera. Jak najszybciej wygrac hajs.
Witam. Szybko to mozesz kase przegrac... Graj z głowa, nie napalaj się. Narazie zacznij na stawkach 0.10/0.20 :spokodfhgfh:

K 0

kerek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
lacznie gram juz tam no z 6h przez 2dni.. i te karty co dostaje do łapy to jest KURDE BRECHT

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Babilon
no ja tez 20 przegralem na karte chcialem czekac raz na godzine na 2 stolach cos konkretnego doszlo. Ale jak juz dojdzie to wszysscy w kolo fold
P.S Jest tam taka opcja jak przesyłanie pieniedzy na inne konto . Chcialbym tam jeszcze pograć . I czy znajdzie sie ktos kto pozyczy lub sprzeda z 5$ place na MB bedeeee bardzo wdzieczny jak ktos mi pomoze . Jak cos to gg7514259 . Moge rowniez kase oddac na i4poker . Pozdrawiam i czekam na jakies info . Bardzo mi na tym zalezy

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z tego co wiem to takie transfery pomiedzy userami dzialaja jak bonus czyli zeby moc wyplacic trzeba bedzie zrobic XXXX punktow

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
za wyrobienie 20$ bonusu jest 240 punktow to raz
a dwa to nie jestem pewny ale wiem ze w innych pokeroomach przelewanie miedzy userami kasy jest rownoznaczne z tak jakby bonusem i aby go wyplacic trzeba zrobic XXX punktow.

bo przecierz jedna osoba mogla by zrobic wymagane 240 punktow do wyplaty a potem 100 osob przelac jej swoje 20$ i to by bylo bez sensu dla pokeroomu

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po jakim czasie naliczjaą te bonus pointy bo gram z kolesiem na stole jakieś 30 min wychodze i patrze 0 punktów dlaczego??

spirol 30

spirol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po jakim czasie naliczjaą te bonus pointy bo gram z kolesiem na stole jakieś 30 min wychodze i patrze 0 punktów dlaczego??

spokojnie jesli skonczyles grac godzine temu to treaz pkt powinienes juz miec

M 18

majorrr86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
zarejestrowałem sie , sciągnąłem soft, zainstalowałem, ale jak sie robi uaktualnienie to zatrzymuje sie w miejscu i nic.. ???? miał ktoś tak ? co zrobic?
okej już wszystko działa ???? czekam na bonusik ????

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bo wlasnie w tym pokerroomie jest troche dziwne naliczanie tych punktow
wszedzieindziej nalicza odrazu po ugraniu a tutaj tak jakby uaktualniali co godzine

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a mi odpisali w mailu ze mam juz u nich konto a nie zakladalem dziwne co mam zrobic??
moze napisali mi tak bo mam konto w poker4ecer tak jak mazaq??

Status
Zamknięty.