Arsenal-Olympiacos H (0-1,5)
kurs: 1,70
wynik 2-0
Rubin Kazan-Inter 2
kurs: 1,72
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wynik 1-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poszukując kursów w granicach 2,00 wybrałem te 2 spotkania. Przyjrzyjmy się ostatnim osiągom Rubin'a Kazan.
Rubin Kazań - Amkar Perm 1:2
Tom Tomsk - Rubin Kazań 0:0
Dynamo Kijów - Rubin Kazań 3:1
hmm.. to ostatnie 3 mecze 4,5,6 to już wysokie zwycięstwa, ale już 1,2,3 to tragedia, porównując do Interu, nie różnią się zbytnio, Mediolańczycy również grają poniżej oczekiwań, Mourunho z pewnością ten mecz będzie chciał wygrać bo ostatnie mecze to..
Sampdoria-Inter 1 : 0
Inter- Napoli 3 : 1
Cagliar-Inter 1 : 2
Inter miał tylko jedną wpadkę a Rubin 3, Kazan mógł być już prawie pewny wygranej ligi a tak muszą nadal walczyć i tu upatruję haczyka. Dla trenera Berdijewa priorytetem jest wygranie ligi, w lidze Mistrzów i tak są już wygrani, faza grupowa dla nich jest jak złoto. Inter od kilku sezonów w
LM grał fatalnie, co do ich ambicji to bym je zaniżył bo oczywiście celem jest finał, ale tam już jest zarezerwowane miejsce dla Manchesteru United, Barcelony, Realu Madryt itd.. półfinał to szczyt. 3 pkt w tym meczu będą niezwykle ważne bo z 4 pkt na koncie będą kroczyć od zwycięstwa do zwycięstwa aż do meczu w Kataloni. Tam mogą pokusić się o niespodziankę. 1,7 kurs na Inter to świetny typ. Na póki co mało zaskakującą ligę Mistrzów.
Drugi typ jest zarezerwowany dla Arsenalu. W tym meczu upatruję handicap, gdyż bardzo podoba mi się gra tej drużyny a także strategia Wengera. Nie mam konkretnych informacji co do stanu zdrowia Arszawina, ale atak Van Persie i Bendtner to całkiem całkiem, 50/50 gdyż oglądając mecze nie widzę między nimi zgrania, są oni indywidualistami, bardziej pasuje mi Arszawin/Bendtner. Ten młody Duńczyk bardzo szybko się rozwija i za to go cenię. Ale wracając do typu. Wygrana dwoma bramkami to bardzo kusząca propozycja przypomnijmy że w meczu ze Standard Liege po kilkunastu minutach przegrywali 2-0 i zdołali się podnieść na 2-3. To świadczy o tęgim umyśle i operowaniem zmianami trenera. Vermaelen to świetny klasyczny ofensywny obrońca bramko strzelny a zarazem wypełniający luką po sprzedaży Kolo Ture. Postacią zespołu jest Abou Diaby który wychodzi z cienia Fabregasa czy Van Persiego.
Skkład: Mannone Clischy,Vermaelen,Sagna Diaby,Fabregas/Rosicky Denilson Van Persie Arszawin/Bendtner .
Skład jest podany przeze mnie nie z jakichś zaufanych źródeł. Olympiakos nie ma co szukać pkt w Londynie, mądrze robią nastawiając się na Alkmar wygrywając a także dobrze zrobią jeśli wygrają z mocnym Liege.
Arsenal powienien wygrać ponieważ

mają atut własnego stadionu i publiczności

kontuzjowani wracają do formy

znakomita forma zespołu w ostatnich meczach

możliwośc wprowadzenia rezerwowych bez żadnych obaw co do wyniku.
Krótko mówiąc te 2 mecz z pewnością będe stawiać na swoim kuponie dodam jeszcze ze 3,4 spotkania ale to już głównie wasze typy ;-D proszę o szczere komentarze tak ja to zrobiła "robson United xD". Tamte typy pisałem "tak aby coś napisac" lecz nie przeczę że nie wejdą.