>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wtorek 29 września - 2 kolejka fazy grupowej

Status
Zamknięty.
wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun

29.IX.2009
[18:30] Rubin Kazan - Internazionale 4,75 3,35 1,75
[20:45] Unirea Urziceni - VfB Stuttgart 4,00 3,30 1,90
[20:45] Glasgow Rangers - Sevilla 2,95 3,20 2,35
[20:45] AZ Alkmaar - Standard Liege 1,75 3,35 4,75
[20:45] Barcelona - Dynamo Kiev 1,15 7,00 15,00
[20:45] Fiorentina - Liverpool 3,60 3,20 2,05
[20:45] Arsenal - Olympiakos 1,30 4,75 10,00
[20:45] Debreceni VSC - Lyon 6,80 3,75 1,50
kursy by tobet
Mimo iż do 2 kolejki ligi mistrzów, jeszcze parę dni można zacząć powoli typować oraz analizować wyżej wymienione mecze. Prezentują się bardzo ciekawie oraz wyrównanie. Po remisie Barcy z Interem, obydwa zespoły grają z słabszymi rywalami. Ciekawe spotkanie zapowiada się także w Fiorentinie gdzie gospodarze podejmą FC Liverpool, czy gospodarze urwą punkty faworytom ? Czy Sevilla da radę wywieść punkty z Glasgow ? Na te oraz inne pytania otrzymamy odpowiedz już we wtorek.
Zapraszam do pisania analiz oraz przemyśleń związanych z wtorkowymi meczami Ligi Mistrzów.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Na analizę jeszcze trochę za wcześnie, ale jeśli ktoś ma zamiar stawiać na Stuttgart to lepiej to zrobić teraz gdy można jeszcze znaleźć kurs na poziomie 2.00
W ich grupie faworytem do awansu jest Sevilla, więc walka o drugą pozycję będzie pomiędzy właśnie VfB a Rangersami, więc trzeba zainkasować 3 punkty z potencjalnym ich dostawcą, czyli rumuńską Unireą. I tak jak pisałem, lepiej teraz po 2.00 niż późnie po 1.80 lub mniej.

piotrek21 0

piotrek21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Ja mecze widzę następująco:

Fiorentina-Liverpool
typ: 2
LIverpool rozjechał Hull i myślę że w Champions League nie zwolni za mocno. Fiora nie jest jakimś asem co pokazał już mecz z Lyonem, liczę na niewysokie zwycięstwo czerwonych.

Barcelona-Dynamo
typ: 1
Tu nie widze innej opcji jak zwycięstwo Katalończyków u siebie. Barca w gazie, Dynamo też nie leszcze, ale zwycięstwo na Camp Nou to troche za wiele jak dla tej drużyny.

Debreczyn-Lyon
typ: 2
Debreczyn to debiutant, Lyon etatoty uczestnik. Francuzi walczą o pierwszą pozycję z Liverpoolem, więc meczu z Wegrami odpuszczac nie mogą. Liczę na Lopeza i spółkę.

Inne typy są owiane jakimś większym ryzykiem, zastanawiam się jeszcze nad Stuttgartem i Sevilla, choc tam prawdopodobne są remisy. Zeszłoroczna edycja LM pokazała że debiutanci nie zawsze są łatwymi punktami, dlatego myślę że Unirea jakies punkty wywalczy, pytanie kiedy i z kim. Inter odpuszczam, w zeszłym roku grał strasznie w fazie grupowej (z resztą zawsze gra paskudnie w pucharach) dlatego zaden rezultat mnie nie zdziwi. Może warto zagrac under, w końcu grad bramek raczej tam nie padnie.

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Rubin Kazan - Internazionale 2 kurs 1,75

To moim zdaniem najfajniejsze spotkanie w tym wszystkim, może inaczej najpewniejsze. Rubin ostatnio przegrał z Tom 1-2 (chyba), i przedtem 0-0. Mieli pewne 1 miejsce w lidze a teraz to zacznie się zabawa do ostatniej kolejki. Inter w LM chce zajść naprawdę daleko czuję że rozjadą Rubin 2,3 bramkami Eto&#39;o i Millito na pewno coś trafią. Trudno pisać pozytywnie o Rubinie nasz jedynak Murawski raczej nie zagra, a Inter wystąpi w 90% najlepszym składem, Kazan ostatnio z Dynamem sprawili niespodziankę do połowy wygrywając lecz po 2 połowie zabrakło sił. Inter prawie pewną będzie miał sytuację w grupie po pewnym zwycięstwie w grupie ponieważ już zagrali mecz z Barcą. 4 pkt to na pewno dobra zaliczka przed następnymi meczami. (piszę prawie bo rozegrany byl dopiero 1 mecz .:spokodfhgfh:
⛔ 1-1
tak szybko wtopionego kuponu nie miałem nigdy!!!!!!!

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Debreceni VSC - Lyon 2 kurs 1,5
dodam jeszcze te spotkanie ponieważ Lyon puki co spisuje się świetnie, do meczu daleko jeśli któryś z piłkarzy nie załapie kontuzji to wszysto będzie ok. Lyon pierwsze spotkanie wygrał i teraz też powinno być wszystko po ich myśli
typy:
-1 Lyon
Lyon 2
over 2,5
(kursy podam troszkę później. )
komentować!

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Ja bym pewnie stawiał na Seville. Rangersi ostatnio bez formy. Wczoraj trzeci remis bezbramkowy pod rząd. Remisują nie z jakimiś potęgami szkockiej premier tylko ligowi średniacy. Grają bez pomysłu, a Sevilla w lidze bardzo dobrze - 3 miejsce. Na swoim koncie mają tylko 3 punkty mniej niż wielka Barcelona i wielki Real. Nie wiem jeszcze jak wyglądają składy na ten mecz, ale z czystym sumieniem stawiam na Sevillę gdyż gra Rangersów wygląda momentalnie jak polska okręgówka ...

hypo21 0

hypo21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zgadzam sie zdecydowanie. Sevilla gra ostatnio swietna pilke. w tym meczu 2 jak zloto, a jeszcze po takim kursie to juz w ogole

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Ja jednak myślę, że warty gry we wtorek jest Inter. Nie mają jeszcze odpowieniej formy pilkarze z Mediolanu i wczoraj przegrali w Serie A na wyjezdzie. Dlaczego typ akurat na Inter ? Widomo nie od dziś, że trener Mourinho nie lubi przegrywać i zawodnicy dostali pewnie ostre słowa krytyki od swojego trenera po przegranym meczu. Będą chcieli się zrehabilitować i pokazać swojemu trenerowi, że potrafią grać na wyjezdzie. Zespół dopiero się zgrywa bo doszło kilku zawodników więc potrzeba czasu na to aby pokazali prawdziwy futbol. Trzeba brać pod uwagę jeszcze jeden fakt, mianowicie w pierwszej kolejce zremisowali u siebie z Barceloną i czeka ich rewanż w Katalonii a tam na pewno nie będzie łatwo o punkty. Trzeba zbierać te punkciki aby wyjsc z grupy bo jak na razie Dynamo ma na swoim koncie 3 a u siebie będą mocni . Co do Rubina oni są po raz pierwszy w fazie grupowej LM dlatego nie mają tyle doswiadczenia co pozostałem drużyny. Jak dla mnie Inter musi zwyciężyć we wtorek z Rubinem który ostatnim czasu nie błyszczy ani w lidzę Rosyjskiej ani w LM choć byli blisko sprawienia niespodzianki w meczu z DYnamem. WIęc kurs 1,6 na expekccie jest warty grania za trochę większą kasiore:spokodfhgfh:

D 5

devil13england

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaselko
Według mnie nie obedzie sie bez niespodzianek.Patrząc na kursy i ostatnie poczynania ekip to wydaje mi sie ze typ 1x w meczu Unirea - Stuttgart moze byc trafny.Zreszta juz w Sevilli tanio skury nie sprzedali.
Drugim ciekawym typem moze byc x2 w meczu Alkmaru ze Standartem.Alkmar ostatnio bez bazy tydzien temu meczyli sie z Nijmegen u siebie przegrywajac ostatecznie 0-1 w tygodniu ograli w pucharze dopiero po dogrywce 2-0 z ...Ajaxem lecz nie tym z Amsterdamu a z Jong Ajaxem.W minionej kolejce przegrali rowniez 0-1 w Utrechcie.Cos tam sie chyba zacięło bo jak widać to nie był wypadek przy pracy.Standart ma chyba dużą szanse na chocby 1pkt

L 0

labintatlo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie dziwi was kurs na Standard Liege 4,80 ;o a X2 2,06 ;o jak dla mnie to prezenty od buka nie wiem co im sie stalo ale AZ totalnie bez formy a Standard to dobra druzyna i na remis ich na pewno stac

M 0

mesjasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
W poprzednim sezonie jak brakło Ibry to Inter ledwo wygrywał. Teraz ma Eto i Milito więc dziura załatana (choć obaj tamtemu się nie równają). Ale wraz zespół gra totalna kaszanę. Są mecze gdzie im idzie ale jest też wiele meczy, w których mają problem ze stwarzaniem sytuacji. Taktyka gry na 1:0 jest dla mnie beznadziejna. Murinho jak zauważyłem wyznaje pogląd że jak prowadzimy to już jest wspaniale a to czy strzelimy więcej jest mu obojętne - strzelimy to fajnie a jak nie to też okej. Dlatego mnie ten zespół nie przekonuje. Z grupy pewnie wyjdzie ale z 2miejsca. Na camp nou win Barcy jak nic.

Unirea - Stuttgart
Po meczu z Sevilla upośledzony Kłos i idiota Borek mieli czelność krytykować metody szkoleniowe Petrescu. Nie dorastają mu do pięt ale oczywiście wiedzą lepiej. W tym meczu Unirea pokaże to o czym mówi Petrescu i zobaczymy albo win Rumunów albo remis. Nie wierzę w zwycięstwo Niemców. Już z Sevilla Unirea grała dobry mecz no ale jednak to jeszcze za wysoki poziom

Arsenal - Olympiakos
Oj tu sobie arsenal nie postrzela. Oglądałem 3 mecze Olympiakosu z ostatniego okresu to gra obronna robi wrażenie. Każda akcja jest koszona już na połowie lub sporej odległości od swojej bramki - często faulami ale wysocy obrońcy radzą sobie z ewentualnymi dośrodkowaniami. Gorzej prezentuje się atak. Zdecydowanie za wolno przeprowadzane są akcje ofensywne. Z tego tytułu ja daje tu under 2,5

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Jeśli chodzi o mecz Glasgow Rangers - Sevilla wyczytałem na jednym z portali sportowych, że zabraknie w drużynie gośći 4 podstawowych zawodników : Aldo Duscher, Diego Perotti, Lautaro Acosta i Federico Fazio dlatego też uważam, że lepiej odpuscić ten mecz bo wiadomo, że w Szkocji nie będą mieli łatwego zadania. Tam wszystkie drużyny mają cieżko a to, że Rangersi mają jakiś kryzys to nie zmienia faktu , że będą walczyć do upadłego.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Rubin Kazan - Internazionale 2 kurs 1,75

Mieli pewne 1 miejsce w lidze a teraz to zacznie się zabawa do ostatniej kolejki. Inter w LM chce zajść naprawdę daleko czuję że rozjadą Rubin 2,3 bramkami Eto&#39;o i Millito na pewno coś trafią. Trudno pisać pozytywnie o Rubinie nasz jedynak Murawski raczej nie zagra, a Inter wystąpi w 90% najlepszym składem, Kazan ostatnio z Dynamem sprawili niespodziankę do połowy wygrywając lecz po 2 połowie zabrakło sił. Inter prawie pewną będzie miał sytuację w grupie po pewnym zwycięstwie w grupie ponieważ już zagrali mecz z Barcą. 4 pkt to na pewno dobra zaliczka przed następnymi meczami. (piszę prawie bo rozegrany byl dopiero 1 mecz .:spokodfhgfh:

1. Co roku chcą zajśc daleko i co z tego, wygrali tą Champions League bo ja nie pamiętam... Zero arumentów, na czuja to sobie można
2.Ta z pewnością im zabrakło sił bo przeciez to są zespoły nieprzygotowane do sezonu. Nikt nie bierze pod uwage że Dynamo zagrało dobry mecz, ale spoko może meczu nie widziałeś więc wymyślasz tylko argumenty pod analizę.
3.Ta po 2 meczach z 4pkt awans jak w banku :-| I co z tego że grali z Barcą? Przeciez jak się takie coś czyta to aż ...

Unirea - Stuttgart
Po meczu z Sevilla upośledzony Kłos i idiota Borek mieli czelność krytykować metody szkoleniowe Petrescu. Nie dorastają mu do pięt ale oczywiście wiedzą lepiej. W tym meczu Unirea pokaże to o czym mówi Petrescu i zobaczymy albo win Rumunów albo remis. Nie wierzę w zwycięstwo Niemców. Już z Sevilla Unirea grała dobry mecz no ale jednak to jeszcze za wysoki poziom

Przecież Ty nie wiesz w jakim kontekście oni to mówili. Otóż dla Twojej informacji tak stwierdzili że Polscy piłkarze nie wytrzymują jego treningow bo są slabi i nie potrafią się przygotowac pod takim rygorem jak chciał Dan. Dlatego &quot;piłkarzyki&quot; zaczeli narzekac na urazy, w mediach gadali jaki to on jest zły. I człowieku sam jestes &quot;idiotą&quot;, bo obrażac to każdy potrafi, a nawet połowy nie wiesz tego co Borek tak więc bez takich słow w tym dziale prosze.

Jeśli chodzi o mecz Glasgow Rangers - Sevilla wyczytałem na jednym z portali sportowych, że zabraknie w drużynie gośći 4 podstawowych zawodników : Aldo Duscher, Diego Perotti, Lautaro Acosta i Federico Fazio dlatego też uważam, że lepiej odpuscić ten mecz bo wiadomo, że w Szkocji nie będą mieli łatwego zadania. Tam wszystkie drużyny mają cieżko a to, że Rangersi mają jakiś kryzys to nie zmienia faktu , że będą walczyć do upadłego.

To żeś powiedzial teraz.
Duschera w łatwy sposób zastąpią Renato i Zokora, w obwodzie masz jeszcze Romarica więc ja nie wiem skąd u Ciebie myśl że Duscher jest podstawowym zawodnikiem
Perotti owszem wdarł się do składu przebojem w tym sezonie. Jest młody ma 21 lat,ale czy Diego Capel który w poprzednim sezonie grał na lewej stronie nie umie grac w piłkę.
Lautaro Acosta -to teraz mnie zagiałeś, najpierw zobacz kto gra w Sevilli a potem wypowiadaj się na temat tego czy jest podstawowym zawodnikiem czy nie.
Fazio, to równiez młody chłopak który nie ma miejsca w podstawowym składzie bo obrona z reguły wygląda inaczej.
Ale OK Ty masz rację przeciez to są motory napędowe zespołu .
Nie stawiajcie na Seville bo tam nie ma kto grac ...

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Na Barce stawiałbym czystą bez handi. Dinamo gra naprawdę fajną piłkę. Widziałem ich ostatni mecz w LM. Powrót Szewczenki, Gazajew wprowadził kilka konkretnych zmian. Nie ignorowałbym tu Dinama - myślę że może być podobnie jak w Superpucharze. Wszyscy spodziewali się pogromu a tymczasem wymęczone zwycięstwo z Szachtarem po dogrywce. Barca wygra ale handicap przynajmniej jak dla mnie jest tu ryzykowny. Z drugiej strony słabiutki kursik więc ten mecz bym sobie odpuścił.
Ja uparcie stawiam na Sevillę i tego się trzymam.
Myślę też nad typem Under 2,5 Kazan - Inter. Ruscy łatwo skóry nie oddadzą, Inter mnie nie porywa grą w tym sezonie (przynajmniej do tej pory). Daleki wyjazd na ciężki teren może być trudno o zwycięstwo dla ekipy prowadzonej przez Mourinho ;) Widzę tutaj skromne 0-1 a remis też wielce prawdopodobny. Czuję tutaj wtopkę dnia :-D

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Szykują się naprawdę ciekawe, mecze moim zdaniem trudne do typowania, Inter omijam szerokim łukiem, oni od paru dobrych lat nie zagrali dobrego turnieju LM. Co z tego że chcą zajść daleko. Ja też bym dużo rzeczy chciał ;) w pierwszym spotkaniu na San Siro Barca, przeważała nie mówię że jakoś mocno, wyraźnie ale byli lepsi. Barca z Dynamem po kursie 1.15 ? pff no bez przesady po takim kursie nawet nie opłaca się go grać, można zaryzykować że bramkę strzeli Messi, a kurs na pewno będzie wyższy jeszcze nie patrzyłem ale pewnie ok 1.90 będzie można ustrzelić. Ja chyba zagram Sevillę, świetnie ostatnio grają, wiadomo że to trudny teren Glasgow ale Rangersi co grają za piłkę to błaga o pomstę do nieba, ostatnio u siebie nawet nie strzelili bramki. Fiora Liverpool, pokusiłbym się tutaj typem -2,5g. Wątpię żeby jakaś z drużyn miała mnóstwo okazji do strzelenia bramki. To tyle tak na sucho o poszczególnych meczach, wieczorem usiądę i dokładniej przeanalizuję spotkania, także pewnie jutro rano, albo dzisiaj wieczorem ujrzą one światło dzienne. ;)

R 0

randall_utd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hell
Ja zastanawiam sie nad postawieniem na Fiore 1x, Włosi grają u siebie na prawdę solidnie, Liver jakos nie przekonal w meczu z Debrecynem 1-0. Poza tym czerwoni maja w perspektywie ciezki mecz na stamford w weekend dlatego mysle ze rafa moze nie kazac im zbytnio forsowac tempa. 1x kurs okolo 1,75, mysle ze warto zaryzykowac. Co wy myslicie

vatoloco123 3

vatoloco123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów
Ja zastanawiam sie nad postawieniem na Fiore 1x, Włosi grają u siebie na prawdę solidnie, Liver jakos nie przekonal w meczu z Debrecynem 1-0. Poza tym czerwoni maja w perspektywie ciezki mecz na stamford w weekend dlatego mysle ze rafa moze nie kazac im zbytnio forsowac tempa. 1x kurs okolo 1,75, mysle ze warto zaryzykowac. Co wy myslicie

Liverpool z Debreczynem zagrał na pół gwizdka, najważniejsze były dla nich 3 pkt. Co ciekawe The Reds potrafią grać dobrze na wyjazdach, rok temu wygrali w Marsylii, PSV no i w Realu. Benitez twierdzi, że Premiership jest dla Liverpoolu najważniejsze ale mimo wszystko nie stawiałbym kasy na Fiorentinę, która zagra bez swojego najlepszego strzelca Gilardino, w Liverpoolu zabraknie jedynie Mascherano. Reasumując, Liverpool jest na tyle doświadczonym zespołem, że wykorzysta chociaż jedną okazję i z Florencji wywiezie 3 pkt ;]

Mój typ Fiorentina - Liverpool 2 1,971 Buk:pinnacle

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Arsenal-Olympiacos H (0-1,5)
kurs: 1,70 ✅ wynik 2-0
Rubin Kazan-Inter 2
kurs: 1,72
⛔ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wynik 1-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poszukując kursów w granicach 2,00 wybrałem te 2 spotkania. Przyjrzyjmy się ostatnim osiągom Rubin&#39;a Kazan.
Rubin Kazań - Amkar Perm 1:2
Tom Tomsk - Rubin Kazań 0:0
Dynamo Kijów - Rubin Kazań 3:1
hmm.. to ostatnie 3 mecze 4,5,6 to już wysokie zwycięstwa, ale już 1,2,3 to tragedia, porównując do Interu, nie różnią się zbytnio, Mediolańczycy również grają poniżej oczekiwań, Mourunho z pewnością ten mecz będzie chciał wygrać bo ostatnie mecze to..
Sampdoria-Inter 1 : 0
Inter- Napoli 3 : 1
Cagliar-Inter 1 : 2
Inter miał tylko jedną wpadkę a Rubin 3, Kazan mógł być już prawie pewny wygranej ligi a tak muszą nadal walczyć i tu upatruję haczyka. Dla trenera Berdijewa priorytetem jest wygranie ligi, w lidze Mistrzów i tak są już wygrani, faza grupowa dla nich jest jak złoto. Inter od kilku sezonów w LM grał fatalnie, co do ich ambicji to bym je zaniżył bo oczywiście celem jest finał, ale tam już jest zarezerwowane miejsce dla Manchesteru United, Barcelony, Realu Madryt itd.. półfinał to szczyt. 3 pkt w tym meczu będą niezwykle ważne bo z 4 pkt na koncie będą kroczyć od zwycięstwa do zwycięstwa aż do meczu w Kataloni. Tam mogą pokusić się o niespodziankę. 1,7 kurs na Inter to świetny typ. Na póki co mało zaskakującą ligę Mistrzów.
Drugi typ jest zarezerwowany dla Arsenalu. W tym meczu upatruję handicap, gdyż bardzo podoba mi się gra tej drużyny a także strategia Wengera. Nie mam konkretnych informacji co do stanu zdrowia Arszawina, ale atak Van Persie i Bendtner to całkiem całkiem, 50/50 gdyż oglądając mecze nie widzę między nimi zgrania, są oni indywidualistami, bardziej pasuje mi Arszawin/Bendtner. Ten młody Duńczyk bardzo szybko się rozwija i za to go cenię. Ale wracając do typu. Wygrana dwoma bramkami to bardzo kusząca propozycja przypomnijmy że w meczu ze Standard Liege po kilkunastu minutach przegrywali 2-0 i zdołali się podnieść na 2-3. To świadczy o tęgim umyśle i operowaniem zmianami trenera. Vermaelen to świetny klasyczny ofensywny obrońca bramko strzelny a zarazem wypełniający luką po sprzedaży Kolo Ture. Postacią zespołu jest Abou Diaby który wychodzi z cienia Fabregasa czy Van Persiego.
Skkład: Mannone Clischy,Vermaelen,Sagna Diaby,Fabregas/Rosicky Denilson Van Persie Arszawin/Bendtner .
Skład jest podany przeze mnie nie z jakichś zaufanych źródeł. Olympiakos nie ma co szukać pkt w Londynie, mądrze robią nastawiając się na Alkmar wygrywając a także dobrze zrobią jeśli wygrają z mocnym Liege.
Arsenal powienien wygrać ponieważ
✅ mają atut własnego stadionu i publiczności
✅ kontuzjowani wracają do formy
✅ znakomita forma zespołu w ostatnich meczach
✅ możliwośc wprowadzenia rezerwowych bez żadnych obaw co do wyniku.
Krótko mówiąc te 2 mecz z pewnością będe stawiać na swoim kuponie dodam jeszcze ze 3,4 spotkania ale to już głównie wasze typy ;-D proszę o szczere komentarze tak ja to zrobiła &quot;robson United xD&quot;. Tamte typy pisałem &quot;tak aby coś napisac&quot; lecz nie przeczę że nie wejdą.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
To żeś powiedzial teraz.
Duschera w łatwy sposób zastąpią Renato i Zokora, w obwodzie masz jeszcze Romarica więc ja nie wiem skąd u Ciebie myśl że Duscher jest podstawowym zawodnikiem
Perotti owszem wdarł się do składu przebojem w tym sezonie. Jest młody ma 21 lat,ale czy Diego Capel który w poprzednim sezonie grał na lewej stronie nie umie grac w piłkę.
Lautaro Acosta -to teraz mnie zagiałeś, najpierw zobacz kto gra w Sevilli a potem wypowiadaj się na temat tego czy jest podstawowym zawodnikiem czy nie.
Fazio, to równiez młody chłopak który nie ma miejsca w podstawowym składzie bo obrona z reguły wygląda inaczej.
Ale OK Ty masz rację przeciez to są motory napędowe zespołu .
Nie stawiajcie na Seville bo tam nie ma kto grac ... [/quote]

Ziomek nie czepiaj sie mnie bo napisalem to co przeczytalem i to co mysle na temat tego meczu. To ze masz inne zdanie i mozesz wiecej na tym forum nie znaczy ze mozesz w ten sposob do mnie pisac. Chcialem dac do informacji to co przeczytalem dla ludzi ktorzy chca ten mecz obstawic. Ja mam taka teorie na ten temat, ty mozesz miec inna mnie to nie interesuje. I z mojej wypowiedzi nie wynikalo ze nie stawiajcie na Seville bo nie ma kto grac, jesli nie potrafisz zinterpretowac mojej wypowiedzi to tak nie pisz bo nie napisalem doslownie to co ty zrozumiales. Ja mialem na mysli ciezki teren jakim jest Glasgow i styl angielski !! pozdro dla kumatych :spokodfhgfh:

malin157 3,6K

malin157

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Glasgow Rangers - FC Sevilla
Typ: Sevilla (-1)
Kurs: 4.00
Bwin
Spotkanie drugiej kolejki fazy grupowej Ligi Mistrzów pomiędzy Szkockim Glasgow Rangers a Hiszpańską Sevillą. W pierwszej kolejce Szkoci dość niespodziewanie zremisowali 1:1 z VFB Stuttgart na wyjeździe, natomiast Hiszpanie bez problemu poradzili sobie z Unireą wygrywając 2:0. Jeśli zaś chodzi o krajowe rozgrywki to Rangersi rozpoczęli zmagania w Scottish Premier League od 3 zwycięstw jednak potem przyszła spora obniżka formy i 3 kolejne bezbramkowe remisy. Sevilla zmagania w Primera Division rozpoczęła od porażki z Valencią 0:2, jednak o tamtej porażce nikt już w klubie nie pamięta, ponieważ w kolejnych 4 meczach zdobyli komplet 12 punktów. Wiele osób twierdzi że drużynom, które przyjeżdżają do Szkocji ciężko jest wygrywać tam mecze, jednak już w tym sezonie choćby Celtic w eliminacjach do Ligi Mistrzów oba spotkania u siebie przegrał, więc nie powinno być źle. Sevilla przyjechała do Szkocji osłabiona brakiem jedynie jednego zawodnika z podstawowej jedenastki - Diego Perottiego, a więc jeśli chodzi o kontuzje problemu nie ma. Rangersi to przeciętna drużyna, która w zderzeniu z świetnie dysponowaną w ostatnim czasie Sevillą nie powinna mieć za wiele do powiedzenia. Widać także że i sami piłkarze gospodarzy są pod wrażeniem gry Sevilli, Lee McCulloch powiedział że rywale są kandydatami do mistrzostwa Hiszpanii i że dziwi się że tak wiele osób ich nie docenia, twierdząc że czeka jego drużynę bardzo trudne zadanie. Zwycięstwo na wyjeździe w Bilbao z miejscowym Athleticiem w stosunku 4:0 w ostatniej kolejce tylko potwierdza jak dobrą są drużyną i nie widzę innej możliwości niż spokojne zwycięstwo gości.

Status
Zamknięty.