ja też nie twierdze że Barca zmiecie Stuttgart , wkońcu jest to LM ,nie ma kalkulacji ale tak jak Sythev pisał. Barca jest świadoma swojej siły i sądzę że remis będzie dla nich złym wynikiem , oni chcą na pewno wygrać.
Z tego co słyszałem zagrali bardzo dobry mecz i ten remis to jednak sukces dla Barcy. Ale z drugiej strony będzie ciekawszy rewanż napewno
Dodać do tego należy też sytuacje, w której powinien być odgwizdany karny dla Barcelony.
A ja się o rewanż martwię i uważam, że Stuttgart ma spore szanse na wyeliminowanie Barcelony. Oglądaliście mecz? Barcelona nie miała żadnego pomysłu na przebicie się przez własną połowę. Pressing Stuttgartu i po Barcelonie. Jedynym zagrożeniem moim zdaniem wczoraj w szeregach Barcelony był Messi. Problem w tym że miał on w meczu futbolówkę przy nodze zaledwie parę razy. A jeżeli już miał, coś tam się pod tą bramką Niemców działo. W całym meczu oddać trzy strzały (tak jak to uczyniła Barcelona) to nie lada wyczyn. Moim zdaniem w rewanżu przy tak szybkiej grze Stuttgartu (szczególnie w pierwszej połowie) Barca może mieć niemały problem![]()
tylko że grać u siebie a grać na wyjeździe to jest kolosalna różnica. i zauważ że to Barca osiągnęła korzystny rezultat więc to VFB musi zaatakować. sądzę że u siebie Barca nie zostawi złudzeń Niemcom i nie tracąc bramki sama over ustrzeli. No ale już raz nie wierzyłem w VFB więc ....