>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wtorek 15 września - 1 kolejka fazy grupowej

Status
Zamknięty.
malin157 3,6K

malin157

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Atletico - APOEL
Typ: Atletico -3.5
Kurs: 4.50
Bet365
Dzisiaj rozpoczyna się faza grupowa Ligi Mistrzów w której uczestniczyć będą 32 drużyny podzielone na osiem grup 4-zespołowych, z każdej z grup awans do kolejnej fazy Ligi Mistrzów awans uzyskają po 2 najlepsze zespoły a drużyny, które w swych grupach zajmą miejsce 3 zagrają w nowo powstałej Lidze Europejskiej. Wybrałem z dzisiejszej bogatej oferty spotkanie pomiędzy Hiszpańskim zespołem Atletico Madryt a APOEL-em Nikozja z Cypru. W meczu tym powinno paść sporo bramek, w zeszłym roku zespół z Madrytu w meczach na własnym stadionie średnio zdobywał ponad 2,5 bramki na mecz, tracąc nie wiele ponad 1 bramkę na mecz, co daje średnią prawie 4 bramek, które padały w jednym meczu sezonu 2008/2009 w którym Atletico występowało w roli gospodarza. O tym jak gra na wyjazdach drużyna APOEL-u nie ma sensu, po prostu meczy rozgrywanych w tej lidze nijak nie można porównać do meczu, który dziś rozegrają. Atletico rozpoczęło sezon od wyeliminowania Panathinaikosu w eliminacjach Ligi Mistrzów i nikt się nie spodziewał że tak słabo rozpoczną sezon ligowy (porażka 0-3 z Malagą i remis 1-1 z Santander). Trener gospodarzy jest krytykowany za grę jednym napastnikiem gdy siła tej drużyny to od zawsze był właśnie atak, i dzisiaj ma się to zmienić, zawodnicy są zdeterminowani by pokazać na co ich stać a trener Abel Resino ma im to ułatwić i wystawić w końcu dwóch napastników. Jeśli chodzi o APOEL to prawda jest taka, że jak by nie byli wychwalani za awans do Ligi Mistrzów to i tak są i wiele słabszym zespołem od Atletico. Każdy kto widział dwumecz Cypryjczyków z FC Kopenhagą wie jak dużo szczęścia mieli piłkarze APOEL-u, jestem przekonany że Hiszpanie od pierwszej minuty zepchną rywali do głębokiej defensywy i będzie to jednostronne widowisko. Cypryjskie zespoły w meczach wyjazdowych nie mają za sobą tej żywiołowej publiczności, tego czegoś co pozwala im na takie sukcesy i przez to spisują się w tych meczach o wiele słabiej, tylko i wyłącznie próbując gry z kontry, choć czasem nawet i na to ich nie stać. Ta cypryjska ekipa ma bardzo słaby bilans z zespołami hiszpańskimi, a najgorzej wspominają 1995 rok i porażkę 0-8 z Deportivo. Co prawda to odległe czasy i aż tak źle dziś nie będzie, jednak nawet trener gości zdaje sobie sprawę że to słabsze rozpoczęcie ligi przez rywali to wcale nie jest plus dla jego drużyny: Te problemy nie są dobre dla nas, bo drużyna w takiej sytuacji, bardzo będzie chciał osiągnąć dobry wynik - tłumaczył Jovanovic w dzienniku AS. Sądzę, że dzisiaj Atletico podejdzie skoncentrowane od pierwszej minuty, z chęcią zmazania plamy słabego stratu ligi i bez problemów ogra słabych w meczach wyjazdowych Cypryjczyków.

hypo21 0

hypo21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokladnie. Atletico na razie niestety kpina. Chaos na gorze wplywa na gre zespolu. Maszynka nastawiona do rozbijania obrony rywali gdzies przepadla. O ile jeszcze porazke z Malaga mozna bylo powiedzmy zrozumiec i wybaczyc, to remisu u siebie z Racingiem juz nie. Moze to sie zmieni, moze juz nawet w tym meczu. Ale nie sadze i wedlug mnie ten mecz w typowaniu lepiej pominac.

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Moim zdaniem najciekawszym połączeniem będzie dzisiaj Real -1,5, opisywany wielokrotnie i ogólnie jedna wielka peFFka z typem na over 3,5 kartki (1,66 bet365) w meczu Besiktas - MU. Turcy (nigdy wiecej tam nie chcę jechać!) to szaleńcy, a za własne barwy klubowy potrafią zabić. Kiedyś wszedłem w Stambule do sklepu w (bodajże...) europejskiej stronie miasta i poprosiłem o koszulkę Fenerbahce to koleś zwyzywał mnie wszystkimi angielskimi przekleństwami jakie tylko znał :jezora: Besiktas to zespół mający siedzibę w bardziej &quot;cywilizowanej&quot;, czyli europejskiej części miasta, ale jego kibice i piłkarze sa fanatycznie przywiązani do barw klubowych. Okazja pokazania się na arenie międzynarodowej i mecz z takim potentatem jak MU wyzwoli w nich dodatkowe siły i emocje. Zespół turecki jest bardzo waleczny i o kartki nie będzie trudno. Moim zdaniem linia 3,5 może być pokryta już w pierwszej połowie ;) do tego dubla dorzucam WBA z Championship i wychodzi piękny Triple:
Besiktas - MU - over 3,5 kartek (1,66)
Zurich - Real - Real -1,5 (1,775)
WBA - Doncaster - 1 (1,53)
Kurs: 4,5 ;) POLECAM

jaczomb 0

jaczomb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piotrków Tryb.

Mój ostateczny tripel na jutro:

Manchester United - 1,55✅
Maccabi - Bayern over 2,5 - 1,75✅
Zurich - Real | Real -1 1,85 ✅
AKO: 5,02 w Tobet

dzięki TBM dzieki Tobie wygralem 95 zl ???? świetne analizy ????

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brawo TBM! : ) ale najlepsze typy, to te które odpuściłeś. Można było na tych meczach nieźle stracić.
Real trochę nerwówka przy stanie 2:3, ale potem powrót do normy.

G 0

gizbo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i Inzaghi dorzuca kolejne bramki, do pokaźnego worka goli w europejskich pucharach.
Gratuluje zwycięzcom.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Uff... emocji było sporo, ale tych największych niespodzianek we wtorek udało się uniknąć.

Real do przerwy gładko, bukmacherzy wystawili kurs 1,30, że Real strzeli na 4-0 a tymczasem... rzut karny, rzut rożny i 2-3. Kiks bramkarza, bramka C.Ronaldo dobicie rywala przez Gutiego i efektowne 5-2 ????

Bayern w pierwszej połowie mógł zostać skarcony przez momentami dobrze grające Maccabi, ale ostatecznie wszystko skończyło się po myśli Bawarczyków.

Oby jutro udało się ominąć niespodzianki ;)

To tak w skrócie na zamknięcie tego tematu.

Do dyskusji nt. wtorkowych spotkań zapraszam tutaj --&gt; http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=34677

Status
Zamknięty.