>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

WTA Tour - Montreal - 25.07-31.07.2016

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin

Miejsce: Montreal, Kanada
Data rozgrywania: 25.07.2016 - 31.07.2016
Nawierzchnia: Hard
Kategoria: Premier
Pula nagród: $2,413,663
Oficjalna strona turnieju: http://www.rogerscup.com/
Lista Startowa: http://www.wtatennis.com/tournaments/tournamentId/740/title/rogers-cup
Drabinka: http://www.rogerscup.com/schedules-and-results/draws/
Plan gier: http://www.rogerscup.com/schedules-and-results/order-of-play/
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/canada/wta-toronto/

Zapraszam wszystkich do merytorycznej dyskusji i pisania analiz​

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
McHale-K.Kucova 1 @1.33 exp

Biore do kombinacji. McHale ma bardzo dobry seozn, znam ta zaowdniczke i wiem, ze potrafi wygrywac z czolowka. Juz niezle tutaj grala, dla niej paradoksalnei korty w Kanadzie wydaja sie moze lepsze nzi w Cinci. Dobra forma McHale, nei liczac porazki w Waszyngtonei z Pegula w tym tygodniu, lae trzeba bylo przegrac w koncu, zeby zagrac w tych kwalifikacjach. Kucova juz dawni nei grala dobrze. Patrze oczywiscie przez przymat McHale i uwazam, ze powinna zagerac w turniej uglownym.

Zasdtanawiam sie raczej czy tutaj nie nastapi efektu &quot;lucky loser&quot;. Tak sie mecze potoczyly, ze Lepchenko i McHale sa najwyzej rozstawionym izaowdniczkami kwalfikacji w tej chwili. Niemniej jednak nic to nie daje. W tym tygodniu jestem po prostu beznadziejny. &quot;Brawo ja&quot;.

D 706

don1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Domu
Mchale jednak odpuściła ten mecz ???? dx2 masz pecha ładnego ????

D 706

don1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Domu
Bo to jest śmieszne. Mchale odpuściła mecz a dziś zobaczymy ją pewnie jak ogrywa rywalkę. Z tym powinien być zrobiony porządek. Po co w ogóle taki mecz się odbywał jak z góry Mchale wiedziała że będzie w głównej drabince.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Dość dobrze wygląda kurs (1.65 i spada) na Strycovą w spotkaniu Garcia - Strycova.
H2H zdecydowanie na korzyść Czeszki. W tym roku dwa spotkania już między sobą rozegrały na hardzie i obydwa wygrywała Strycova (2:0 w Australii i 2:1 w Dubaju). Ktoś brał pod uwagę właśnie stawianie na Czeszkę? Nie widziałem spotkań ostatnich jednej jak i drugiej i może ktoś by się wypowiedział odnośnie szans na ten typ?

U 13

uzytkownik-129904

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jedyny mecz WTA który dzisiaj stawiam to właśnie Strycovą. Ostudziła głowę po Wimbledonie gdzie sprawiła lekką niespodziankę odpadając z Makarovą, dzień konia miała przeciwniczka. Co do Garcii to oglądałem na telefonie w pracy ostatni mecz z Arruabarreną, poziom żenujący, podwójne błędy w najgorszych momentach, wywalanie co drugiej piłki poza kort. Jak się nie wydarzą żadne czary to Strycova wygra.
Myślałem jeszcze o deblu Errani/Vinci 1.63, ale od ponad roku razem nie grały i to mnie zniechęciło.
Interesująco jeszcze wygląda Stephens - Giorgi, typ na Giorgi 1.85 w bahu. Amerykanka została zmieciona 5dni temu przez Ozaki (kurs 8.00), natomiast Giorgi 2 rudny kwalifikacji tego turnieju i 2 szybkie KO

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Racja. Początkowo myślałem o Stephens, ale to co w ostatnim czasie wyczynia jest ie do przyjęcia. Osobiście, jednak odpuściłbym ten mecz, bo może przyjść przełamanie w dyspozycji Amerykanki, a forma Giorgi nie jest wcale pewna.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Ale co wyczynia?
To że odpadła z Kuzą na Wimbledonie?
Jedna porażka z ogórkiem o niczym nie mówi raczej trzeba grać Amerykankę czyli na przełamanie.
Giorgi to nie jest dobry typ.

U 13

uzytkownik-129904

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niby Kasatkina, chociaż Doi ma tego plusa że już rozegrała 3 mecze w Ameryce.
Bouchard 1.76 Kanadyjka gra u siebie, doping gwarantowany, zwłaszcza wśród męskiej części widowni. Bouchard od ponad roku nie przegrała więcej niż 2 meczy pod rząd, Safarovej takie serie się zdarzały, w tym na hardzie bilans 1/10. Dla Safarovej będzie to pierwszy mecz od Wimbledonu, Bouchard tydzień temu po walce przegrała z Giorgi, która zaskakuje formą w ostatnich meczach
Wickmayer 1.29 Wygrała turniej w Waszyngtonie, dobry serwis, nie notuje dużo asów, ale też nie popełnia błędów, wszechstronniejsza pod każdym względem. Kucovej to tu nie powinno nawet być, ale o tym niżej
McHale 1.67 Odpuszczony mecz z Kucovą, pewny był udział w głównej drabince, wygrana dawała grę z Wickmayer, a ta jest w gazie i mogłoby się skończyć bęckami. Obie dobrze wyglądają na hardzie, ale to McHale robi na mnie większe wrażenie i tak też stawiam
Do tego z męskiego turnieju Johnson 1,29 i Karlovic 1,54
edit: wszystkie kursy z BAH
Proszę dopisać bukmacherów przy podanych kursach./Macko18

mat95tw 129

mat95tw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Radwańska - Niculescu

dotychczasowe h2h obu pań na nawierzchni twardej przemawia zdecydowanie na korzyść polki , tylko pytanie teraz czy radwańska broni jakiś punktów za Montreal ? Od porażki z Cibulkova na Wimbledonie na zagrała meczu podczas gdy rumunka ograła wczoraj w 1 rundzie Ostapenko w 3 setach .
Panowie jak widzicie ten mecz ? kurs w granicach 1.16 na Radwanska jest mizerny , może dziś pójść w strone rumunki ?

jamajca1 75

jamajca1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Radwańska - Niculescu

dotychczasowe h2h obu pań na nawierzchni twardej przemawia zdecydowanie na korzyść polki , tylko pytanie teraz czy radwańska broni jakiś punktów za Montreal ? Od porażki z Cibulkova na Wimbledonie na zagrała meczu podczas gdy rumunka ograła wczoraj w 1 rundzie Ostapenko w 3 setach .
Panowie jak widzicie ten mecz ? kurs w granicach 1.16 na Radwanska jest mizerny , może dziś pójść w strone rumunki ?

Punkty liczy na koniec roku. Mój pierwszy wpis tu a jest krytyczny.

Sory ale gorszej głupoty w życiu nie słyszałem . Przecież początek roku może być gorszy a koniec lepszy. A za rok na odwrót a turnieje podobnej rangi wygrane i podobne punkty za każdą rundę w innych. Jakby tak tenisiści się kierowali tym że tu nie ma punktów tu a tam to wszystko było by przewidywalne i banalnie proste

Skąd tak głupia myśl Ci przyszła do głowy ?

Szybkie pytanie:

. Kort szybki i piłeczki ? To dla mnie ważne. Szukałem Info na oficjalnej stronie turnieju i nie mogę znaleźć

Bardzo proszę o szybką odpowiedz

?????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rzepin +4 Punkty
jamajca1 75

jamajca1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś coś o meczu Cibuli z Bouchard napiszę ?
Jak grała Bouchard z Savarova ?
Chcę iść dziś w stronę Bouchard, dobry pomysł ?
Dlaczego chcesz stawiać akurat na Genie? Jakieś argumenty?/Macko18
Bo się goli na trójkącik ????

pawel105 +4 Punkty
troliks +2 Punkty
bialyz +3 Punkty
mastermaciej 173

mastermaciej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
28.07.2016 18:30
Karolina Pliskova - Simona Halep
SIMONA HALEP ✅
kurs: @1,49 // 1xbet
Gram po prostu zwykłe zwycięstwo pani Halep. Ma do obrony sporo punktów z poprzedniego roku, gdzie dopiero w finale uległa Bencic. Halep w dobrym humorze po wygranym turnieju przed własną publicznością. Pliskova natomiast po miesięcznej przerwie po Wimbledonie powraca na kort. Po trzysetówce z Bondarenko i walkowerze Sary trafia na jedną z faworytek całej drabinki. Simona w pierwszej rundzie bez żadnych przygód odesłała do hotelu Gawrilową. Nie widzę możliwości oddania meczu przez Rumunkę pod nieobecność Sereny i Muguruzy.

29.07.2016 2:00
Mattek-Sands/Watson - Chan/Chan
MATTEK-SANDS/WATSON (+1,5 seta)
kurs: @1,64 // 1xbet
Mattek wygrała tutaj rok temu w parze z Safarovą nie tracąc przy tym nawet seta. Do pary tym razem dobrała sobie Watson, która również potrafi odnaleźć się w deblu, na co wskazuje jej dorobek tytułów. Brytyjka z Amerykanką mogą stworzyć bardzo mocny duet. W ich pierwszym meczu w Montrealu bez żadnych problemów pokonały rosyjską parę Kasatkina/Kuznetsova. Chanki uznana marka w kobiecym deblu, zawsze groźne. Jednak patrząc po ostatnich wynikach nadszedł jakiś kryzys formy. Ostatnio Chanki starły się z Mattek-Sands w Indian Wells. Wtedy była ona w parze z Vandeweghe i skończyło się na laniu 2:0. Myślę, że są w stanie spokojnie ugrać seta.
AKO: 2,444

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ka.Pliskova-Halep 2 @1.45 expekt
Halep i tyle. Rumunka miala zmakomite ostatnie dwa sezony, jest to super zawodniczka, technicznie moze najlepsza w kobiecych rozgrywkach. Ten sezon na razie troche sredni, ale idze coraz lepiej. Zreszta tutaj mial byc w pierwszej czesci roku operacja nosa ze wzgledu na jakies problemy z oddychaniem, ale ostatecznei Rumunka z tego zrezygnowala. Od madrydu byo jzu duzo lepiej, gdzie wygrala Halep. French Open przyzwoity i dobry Wimbeldon. Teraz przechodzimy do serii amerykanskich turniejow i Halep powinna tez sie tutaj liczyc w wlace o wygrana. Karolina Pliskova oczywiscie jest bardzo dobra tenisistka, ktora powinna postawic duzy opor i tez nie mozna jej odbierac szanse na wygrana, ale Halep wydaje mi sie ma duze ambicje, a tak caly czas zwyzkuje. Rok temu bylo bardzo dobrze w Toronto, gdzie Halep przegrala w finale z rewelacyjna Bencic. Poza tym jak widze nazwisko Halep to troche zbyt wczesnie, zeby odpadac na tym etapie.

A.Radwanska-Pavlycuhenkova 1 @1.25 b365
Agnieszka wkladam do kombinacji, ale nie przy tym typie.Pavlyucjenkova tez na pewno zwyka formy i zaskakujacy swietny wystep na Wimbledonie. Na razie Rosjance tez tuta jidzie bardzo dobrze, a troche dziwi bo w przypadku Rosjanki zawsze duzo lepiej wypadal turniej w Cincinnati. Typuje jednak, mimo wszystsko wygrana naszej rodaczki. Nasza rodaczka tez na Wimbledonie zagrala bardzo dobrze, tylko ze trafila na swietna Cibulkova, ktora przyjechala jako zwcyeizczyni z turnieju w Eastobourne i gral rewelacyjnie. Canadian Open to jednak kjest dla Radwanskiej bardzo dobry turniej. Ona juz wygrywala w Toronto ten turniej dwa sezony wstecz. Agnieszka ma swoim CV kilak wyjatowych wielkich i prestizowych turniejow. Niestety krytycznu &quot;znaffcy&quot; wsrod wielkich turniejow znaja tylko cztery szlemy. Oprocz zwyciestwa w najbogatszym turnieju, czyli mistrzostwach WTA konczachcy rozgrywki, wsrod tych wielkich wygranych turniejow jest wlasnie China Open w Pekinie, pamietne Miami, gdzie w finale Polka pokonala Sharapova i wlasnie turnei jCandain Oepn w Toronto. Patrze w drabinke i obsada jest bez Sereny Williams czy Azarenki i naprawde szloby tutaj zawalczyc o turniejowe zwyciestwo. Mysle, ze Radwanska bedzie przygotowana i jednak wygra ten mecz z dobrze dysponowana ostatnimi tygodniami rywalka.
Vinci-Kasatkina 1 @2.45 expekt
Jak niespodzianka to mysle, ze tutaj. Vinci jak odpalila w tych amerykanskich turniejach w tamtym roku to szczeka opadla. I zaczelo sie wlansie w Kanadzie, a skonczylo na finale US Open. Wloszka coraz rzadziej gra dobrze, ale na razie pokonala w dyzym boju Giorgi i nei powiedzialbym, ze nie zaskoczy dzis. Kasatkina staly progres, ale Vicn ijuz ja w tym roku pokonala i tutaj tez sadze, ze moze Wloszka zagrac o wygrana.

jamajca1 +1 Punkty (daun)
santoro86 +8 Punkty (dzięki za typy !)
jamajca1 75

jamajca1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

A.Radwanska-Pavlycuhenkova 1 @1.25
Agnieszka wkladam do kombinacji, ale nie przy tym typie.Pavlyucjenkova tez na pewno zwyka formy i zaskakujacy swietny wystep na Wimbledonie. Na razie Rosjance tez tuta jidzie bardzo dobrze, a troche dziwi bo w przypadku Rosjanki zawsze duzo lepiej wypadal turniej w Cincinnati. Typuje jednak, mimo wszystsko wygrana naszej rodaczki. Nasza rodaczka tez na Wimbledonie zagrala bardzo dobrze, tylko ze trafila na swietna Cibulkova, ktora przyjechala jako zwcyeizczyni z turnieju w Eastobourne i gral rewelacyjnie. Canadian Open to jednak kjest dla Radwanskiej bardzo dobry turniej. Ona juz wygrywala w Toronto ten turniej dwa sezony wstecz. Agnieszka ma swoim CV kilak wyjatowych wielkich i prestizowych turniejow. Niestety krytycznu &quot;znaffcy&quot; wsrod wielkich turniejow znaja tylko cztery szlemy. Oprocz zwyciestwa w najbogatszym turnieju, czyli mistrzostwach WTA konczachcy rozgrywki, wsrod tych wielkich wygranych turniejow jest wlasnie China Open w Pekinie, pamietne Miami, gdzie w finale Polka pokonala Sharapova i wlasnie turnei jCandain Oepn w Toronto. Patrze w drabinke i obsada jest bez Sereny Williams czy Azarenki i naprawde szloby tutaj zawalczyc o turniejowe zwyciestwo. Mysle, ze Radwanska bedzie przygotowana i jednak wygra ten mecz z dobrze dysponowana ostatnimi tygodniami rywalka.
.
Wybacz nie dość ze nic tu nie napisałeś to gorszych głupot w życiu nie czytałem. Lepiej już nic nie pisać niż takie coś.
Piszesz że:
Rosjanka lepiej gra w Cincinnati
Radwańska wygrała coś tam kiedyś
Obie doszły do której rundy na Wimbledonie

Co to ... jest ?

Gdzie opis gier z tego turnieju i porównanie bezpośrednie . Czym ma wygrać ten mecz Polka a czym przegrać Rosjanka
Przecież to logiczne w jaki sposób się pisze analizę. Co to oznacza ? Nie masz za dużo ....
Aha A nie masz nic pewnego za @1.05 ? ????

lukasz0331 16

lukasz0331

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
Oglądał ktoś wczoraj Radwańską? chciałem ją dodac do kuponu ale nie widziałem wczoraj meczu z Niculescu, a Pavlyuchenkova w sumie w formie ostatnio

T 86

tenisowywariat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pierwszy set bardzo dobry Agnieszki, w drugim popełniała bardzo dużo własnych błędów i stąd taki a nie inny wynik. Niculescu w swoim stylu, dużo slajsów, chociaż z backhandu grywała czasami płasko. Po takim kursie raczej bym nie ruszał do taśmy, chociaż dalej uważam, że powinna to wygrać, ale czy ryzyko opłacalne, to już sam musisz zadecydować.

F 20

fazer.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie sadzicie ze over 20.5 w meczu radwanskiej bylby bardziej pewny? zwlaszcza po kursie 1.95 na óni
Dlaczego akurat taki typ? Jakie masz za tym argumenty?/Macko18

bialyz +3 Punkty (20,5 over, albo +5,5 gema pawliuczenkowa :D)
Status
Zamknięty.