Według mnie właśnie świetny bet to Kuznetsova @ 1,90
betclic
Nie wiem jak możecie pisać, że Svetlana Kuznetsova nie ma serwisu, skoro ona ma i to jeden z lepszych w czołówce! Może nawet zaraz po Serenie Williams! Inna sprawa, że nie zawsze potrafi wygrywać swoje gemy serwisowe, na które składa się więcej czynników, chociażby spora ilość niewymuszonych błędów. Jednak taki już styl gry Rosjanki - uderza bardzo mocno, gra agresywnie, szuka wygranych piłek, a nie czeka na potknięcie rywalki - to ona wymusza błędy.
Pennetta - również ją lubię. Zachwycacie się jednak jej serwisem z dzisiejszego meczu z Kleybanovą, ale nie pamiętacie już co było z Azarenką? Kiedy prawie przegrała wygrany mecz, przegrywając bodajże 1-4 w trzecim secie. Tam w ogóle nie było serwisu - aż do przełamania do szóstego gema. Nie wiem czy też ktoś wspomniał o fatalnym bilansie gier z Kuznetsovą! Otóż Rosjanka prowadzi w head-to-head aż 4-0! A mecze w przeszłości były dość jednostronne i łatwo wygrywała je Kuznetsova.
Kuznetsova @ 1,90
betclic
Do tego ugly Jelena +4,5 @ 2,02 pinnacle sports mimo tego, że jej nie lubię i nie chcę, by wygrała, to jednak wydaję się, że powoli wraca do formy...