>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

WTA Tour - Indian Wells - 07.03-18.03.2018

Status
Zamknięty.
chyczy 2,3K

chyczy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodniopomorskie
Kursy od Forbetu
@2.15 -&gt; Ostapenko win z Bencic ✅
@1.70 -&gt; Coco win z Kanepi ✅

Na szybkości, Ostapenko wg mnie powinna świetnie dać radę na tak wolnych kortach przeciwko Belindzie, która jest jak pisałem mało stabilna i na dobrą sprawę ledwo przeżyła mecz z Babos, a Ostapenko czuje się świetnie jak nie dostaje strzałów po 180km/h, więc raczej na moje bez problemu, jeśli będzie serwować, bo z tym ostatnio tragedia.
Coco jest taka wybuchowa i albo zagra świetnie albo tragicznie, jednak w według mnie Kanepi nie ma specjalnie dużo do zaoferowania, zwłaszcza im mniej serwis wpływa na grę. Coco będzie grała z dopingiem, a jako że jest ona mentalnie gówniana to powinno jej to zdecydowanie pomóc i liczę, że zajdzie co najmniej do 3 rundy, z resztą ona lubi grać przed swoimi, co pokazało na np. US open, oczywiście tam szybsze korty, ale nie powinno to jej robić dużej różnicy. Kanepi jest już stara i po wielu kontuzjach, a nie była to nigdy tenisistka fenomenalna, to nie taka sytuacja jak dostać na pysk Sharapovą/Azarenkę itd. to bardziej jakby na ATP dostać Andujara na mące.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
andre@ +18 Punkty
valdez +10 Punkty
C 42

cinek-152813

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
S Stephens - V Azarenka
Spotkanie 11.03.2018 godz 05:30
Buk fortuna
Przeciez to jest darmowy kurs dnia. Co oni widza w tej Stephens ona po wygraniu Wielkiego Szlema siadla totalnie. To pokolenie mlodych amerykanek jest bardzo dziwne zreszta co w WTA nie jest dziwne tak na marginesie ale do rzeczy. Bialorusinka ktora zamieszkuje w Stanach do gry jako szczesliwa mama i jak to ma w zwyczaju wraca z mocnym przytupem. Vika lubi ten turniej juz tutaj wygrywala widac ze jest przygotowana solidnie do turnieju takze o kondycje sie nie ma co martwic, glowe tez jak na WTA ma mocna no i nie mozna jej odebrac checi walki ona zawsze walczy do konca czego nie mozna powiedziec o amerykance. Slo lubi korty szybkie lubi bombardowac przeciwniczke a jak wiadomo korty IW sa kortami wolnymi wiec takie strzelby po prostu wpadaja we frustracje i nie mozliwosc skonczenia pilki bardzo je irytuje za czym ida bledy a wezmy pod uwage bardzo wazna kwestie a mianowicie glowke czarnej kolezanki zza oceanu. Ona nie nalezy do mocnych psychicznie i raczej Azarenka ten mecz bedzie miala latwiejszy niz z H Watson. Tak jak mowilem Viktoria wraca po kontuzji jest glod walki tenisa i wygrywania, dla Slo ten turniej nigdy sie nie liczyl i watpie zeby zagrozila potworowi WTA. Dla mnie jest jeden jedyny typ AZARENKA 1,56.⛔ 0 2 na to sie nie dalo patrzec. Azarenka jest naprawde cienka.

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
|CINEK| [I napisał:
Tak jak mowilem Viktoria wraca po kontuzji jest glod walki tenisa i wygrywania, dla Slo ten turniej nigdy sie nie liczyl i watpie zeby zagrozila potworowi WTA.[/I]
Ale Azarenka nie byla wcale kontuzjowana ! Jej przerwa od Wimbledonu miala zupelnie inne podloze i to byly problemy natury osobistej na linii ona i ojciec dziecka, ktore byly zwiazane z walka o prawa rodzicielskie, to raz ...
http://metro.co.uk/2018/03/08/victoria-azarenka-not-playing-wta-tour-returns-indian-wells-7372015/
Jak turniej Premier Mandatory moze sie do kogos nie liczyc? Stephens notowala tutaj bardzo dobre wyniki jak cwiercfinaly i 4 rundy, pokonywala tu Kerber, Kuznetsova, grala 3-setowki w Serena Willams, wiec to tez jest nieprawda. Jestem jednak zdania, ze Azarenka faworytka meczu jest, ale musze to jeszcze przemyslec, bo Stephens nie wiadomo z czym tutaj przyjedzie.

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Dzisiaj bez szukania dogow. Idę w sprawdzone dwie zawodniczki, które mając takie przeciwniczki po prostu muszą to wygrać.

Siniakova - Kasatkina
Faworyt może być tylko jeden i całkiem fajny kurs do dubla. Korty wolne, Kasatkina uwielbia się bronić. Ostatnio w Dubaju niesamowity występ. Jak utrzymała chociaż połowę z tego to na Siniakova starczy.
Dlaczego? Bo widać, że w grze Siniakovej nie wszystko jest ok. Mecz pierwszej rundy gdzie prawie prawie odpadła z żadną w tym sezonie McHale to tylko pokazuje, że z formą Czeszki nie jest ok. Masa błędów i wyciąganie ręki do przeciwniczki, zapraszanie jej do wygrania tego spotkania. McHale to poziom obecnie bardzo słaby, wszystko idzie przez środek najczęściej, nie wytrzymywala dłuższych mocniejszych wymian, a i tak prawie wygrała ten mecz!!
Kasatkina z takich prezentów będzie korzystała i spotkanie w moim odczuciu wygra.
Kasatkina, Darya @1.50

Garcia - Brady
Nawet do grubszego dubla polecam. Garcia to już zawodniczka z czołówki. Coraz mniej przypadkowych akcji, większość zaplanowana wg.swojej gry. Ustawia sobie spotkania na jej zasadach. Francuska zawodniczka zrobiła postęp i wg.mnie nadal go będzie robiła. Nie widzę innej opcji niż wygrana Garcii.
Garcia, Caroline @1.30

C 42

cinek-152813

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
|CINEK| [I napisał:
Tak jak mowilem Viktoria wraca po kontuzji jest glod walki tenisa i wygrywania, dla Slo ten turniej nigdy sie nie liczyl i watpie zeby zagrozila potworowi WTA.[/I]
Ale Azarenka nie byla wcale kontuzjowana ! Jej przerwa od Wimbledonu miala zupelnie inne podloze i to byly problemy natury osobistej na linii ona i ojciec dziecka, ktore byly zwiazane z walka o prawa rodzicielskie, to raz ...
http://metro.co.uk/2018/03/08/victoria-azarenka-not-playing-wta-tour-returns-indian-wells-7372015/
Jak turniej Premier Mandatory moze sie do kogos nie liczyc? Stephens notowala tutaj bardzo dobre wyniki jak cwiercfinaly i 4 rundy, pokonywala tu Kerber, Kuznetsova, grala 3-setowki w Serena Willams, wiec to tez jest nieprawda. Jestem jednak zdania, ze Azarenka faworytka meczu jest, ale musze to jeszcze przemyslec, bo Stephens nie wiadomo z czym tutaj przyjedzie.

Tak napisalem ze wraca jakomszczesliwa mama wyzej natomiast to co zacytowales chodzilo mi o wczesniejsza jej kontuzje oraz mocny powrot moze zle sie wyrazilem tak samo jesli chodzi o Slo owszem wygrywala ale to bylo bardzo dawno temu teraz to inna zawodniczka i w tamtym roku rowniez olala ten turniej chodzilo mi bardziej o to pozdrawiam.

grzecho2020 95

grzecho2020

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z Garcią sie wstrzymam ale Kasatkina to obowiązek po tych męczarniach Siniakovej z McHale.

lovebuzz 0

lovebuzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Osaka i Konta to biora panowie. No chyba ze wylaczy sie mozg japonce . Konta przegrala ze swietna Kasatkina po 3godzinnym boju. Voundrosova to takie troche drewno, korty wolniejsze troszke i lepsza w wymianach bedzie Konta. Wczoraj z Isia zaryzykowalem ale Iska serio nic nie gra wiec nie dziwie sie,ze tylko 1.7 fortuna na Osake. Ogranie Sharapovej robi wrazenie, mimo,ze rosjana w rytmie nie jest. Sila fizyczna po stronie Osaki.
A Konta nie przegra z gorzej poruszajaca sie rywalka po korcie od niej. Konta 1.6 fortuna
Konta słabiutka, nie wiem gdzie ta jej forma sprzed roku czy dwóch lat.
Vondrousova M fajny lewy forhand. Coś jak Kvitowa, może z Sabaleną ugra seta.

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze raz powtórze. Czasem tak po prostu jest, ze jak sa 2 duze turnieje tej samej kategorii jeden po drugi, to czesto w jednym z tych turniejow zawodnik/zawodniczka gra duzo lepiej i nastawia sie na jeden turniej po prostu bardziej. Konta zagra po prostu dobrze w Miami.
Dla proownania:
Konta w IW w swojej karierze: bilans 3-2, raz 4 runda, raz 3 runda i tyle
Konta w Miami w swojej karierze: bilans 9-1, w tym cwiercfinal i wygrana turniejowa
To sie nie bierze znikad. To nawet nie trzeba byc wybitnym umyslem matematycznym, by zauwazyc roznice.
Stawiam Fiata 126 p, że Konta zagra dobrze w Miami i nie przegra meczu otwarcia.
Przeraza mnie natomiast ilosc komentatorow. Zadnych typow, ale wieczne komentarze i madrosci.
A macie jakies typy czy tylko wszechobecna krytyka was interesuje ?
Chyba wlasnie podpialem sie rowniez pod takiego krytyka tym postem. Jak wam sie cos nie podoba to kazdy z was posoada mozliwosc dodania wlasnych typow lub kontrtypow, bo czytanie samych wywodow robi sie zenujace.
Proponowalem kiedys moderatorom, ze jedyny dopuszczalny post powinien posiadac typ w postaci 1 lub, handicap, over/under... Ale nie, bo podobna wazna jest dyskusja. Obecnie wiec na 10 postow sa moze z 2 typy i 8 pseudodyskusji. Po prostu wspaniale.

jozzy22 +10 Punkty
andre@ +18 Punkty
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich fanów i znajomych użytkowników po przerwie. Spróbujemy swoich sił na otwartym forum!
Cel - być na plusie w IW 2018 albo wtopa i zabieramy zabawki.
Carla 1.37 STS
Przeciwniczka wręcz idealna dla Carlity. Podanie ze strony Hsieh to wprowadzenie piłki do gry, gra płasko i nie za mocno. Jej tenis to wspaniała technika i cierpliwość. Styl w sam raz dla Hiszpanki. Carla może nie zachwyca ale liczę z jej strony na solidny i efektywny tenis. Nawierzchnia jest trochę wolna - to też powinno pomóc. Hiszpanka jest o parę półek wyżej, wystarczy zagrać solidnie na tylnej ścianie i rozgonić Hsieh po korcie - to Carla potrafi.

A.

dx2 +21 Punkty (Pozdrawiam i powodzenia)
pan_zycia_i_smierci +1 Punkty (Już biegnę na stsy zagrać @ 1.30 !)
pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sky - niebo - heaven
Wczoraj mielismy niespodzianki, dzis wg mnie wiekszosc wygranych bedzie po stronie faworytow. Zobaczymy co dzis nam zaprezentuja tenisisci i tenisistki.

andre@ +18 Punkty (Powodzenia!)
dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety to juz pewne... Dysortograf vel chomik vel czlowiek ktory przegtal 11 typow pod rzad powrocil.
Z gory przepraszam moderacje, ale ktoregos dnia nie wytrzymam, chociaz bede sie starac ????

W 17

wojcieszynski77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ma pytanie do fachowców: jak obstawiacie mecz Bellis i Wickmayer. Osobiście jestem wielkim fanem talentu Bellis ale.. no właśnie to ale.. ;)

C 42

cinek-152813

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie od tego jest priv macie sobie cos do powiedzenia to to zrobcie ale nie tutaj. Jeden i drugi zachowujecie sie jakbyscie mieli po 10 lat. Dajcie sobie na wstrzymanie. A tak na marginesie to kazdy moze podawac typy jakie chce byle by byly skuteczne! I najlepiej niech kazdy zacznie patrzec na siebie!
Zeby nie trollowac jak to juz mi wrzucono to podaje typ na Osake ktora mnie w dalszym ciagu przekonuje skoro sobie dala rade z sharapova i radwanska to tym bardziej poradzi sobie z S Vickery. Japonce siedzi serwis i gra pewnie i stanowczo. Vickery raczej to zawodniczka o 2 klasy nizej. 1,45 ✅biore to dzisiaj poki jeszcze tyle daja. 2 0

chyczy 2,3K

chyczy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodniopomorskie
Ja proponuję od siebie kilka typów na jutro, bo dzisiaj raczej nie ma sensu lecieć w jakieś hero-calle
Mladenovic @1.92 sts
Ostapenko @1.68 sts
Kvitova x Anisimova over 20.5 gema @1.88 sts
Dolehide over 5.5 gema w meczu @1.65 sts

Mladenka wg mnie overallowo jest lepszą tenisistką, aczkolwiek dużo na jakości straciła przez problemy z plecami, co skutkowało tym, że dużo meczy rozegrała bez praktycznie możliwości posłania mocnego serwisu i to było zauważalne. Wang Zhang Peng sreng itd. wg mnie one wszystkie się nadają do wygrywania turniejów w Azji co najwyżej.. Francuzka już jakiś czas szuka przełamania, chociaż o ile się nie mylę hajs się zgadza, bo wzięła AO w deblu, w każdym razie lubię ją jako zawodniczkę, bo nie robi dużo głupich błędów typu smecz w sito, wyrzucenie drive&#39;a na pusty kort itd.. Myślę, że może wymęczy, ale wygra + preferuje wolniejszą grę
Ostapenko to samo ogólnie uniwersalna, ale na trawie i szybkim hardzie to nie moja faworytka. Z Belindą klasycznie zagrałą w swoim stylu. Dużo głupich min i dużo biegania, ale serwowała ładnie jak na nią, więc nie widzę problemu, żeby ograła Martic. Raczej załatwi sprawę w 2 setach.
Tutaj ciekawy pojedynek, który zweryfikuje młodą zawodniczkę, chociaż zwycięzca US open w kombinacji, chyba z finałem RG, brzmi obiecująco przy grze na tej nawierzchni. Petra ostatnio trochę gazowała, potem na Dubaj jakby przewidziała, że nie ma co lecieć na wpisowe i lepiej odpocząć, jednak mimo rezultatów bardzo wolno wkręcała się w spotkania, z resztą chyba nawet kilka razy broniła meczówki w Dosze. Liczę, że Amerykanka wykorzysta dziką kartę w pełni i zaprezentuje ładny tenis, jedyny problem że 6;4 6;4 nie wchodzi, ale może Petra podejdzie z może nie tyle lekceważąco, co z rezerwą że łatwy mecz i przy słabym starcie straci seta, bądź wpadnie w jakiegoś TB. Trochę typ z wiarą.

Kolejna Amerykanka zmierzy się z Halep, która jak Ostapenko musi świetnie się bawić na takim typie nawierzchni. Raczej zobaczymy zabójstwo, aczkolwiek na moje z kim się nie gra, 6 gemów to nie jest jakiś wyczyn, a tacy zawodnicy typu wznoszący się challenger potrafią czasem zamieszać. Halep raczej nie odpuści, aczkolwiek raczej zagra na luzie i myślę, że powinna się zadowolić grą taką jak obecnie prezentuje Roger czyli break&amp;hold, bo chociaż jest ona świetnie dysponowana kondycyjnie to po co się męczyć.
Oczywiście nie ma sensu powielać, ale jak wyżej Osaka nie powinna mieć problemów.

D 18

dave+

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wang powinna dzisiaj dać radę - Mladenovic wymęczyła 7-5;7-5 ze słabiutką Stosur. Jedyne co mnie powstrzymuje przed grubszym zagraniem tego to fakt że Mladenovic była tutaj w półfinale w ubiegłym roku i może bardzo chcieć ;)

andre@ +18 Punkty
grzecho2020 95

grzecho2020

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak patrze przed chwilą i zaciekawiła mnie jedna rzecz. Ta młodziutka Anisimowa pokonała i tym samym przerwała Kvitovej passe 14 zwycięstw z rzędu, oglądał ktoś może to spotkanie? Młoda zagrała jakoś super czy Kvitova uraz mózgu? Pytam na rzecz jutrzejszych typów bo może coś będzie można ugrać na młodej sarnie.

tenis_by_dawid 1,2K

tenis_by_dawid

Tenis by Dawid
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
Ostapenko J. – Martic P.
Typ:
Martic wygra przynajmniej jednego seta
Kurs: 1,47
Bukmacher: fortuna
Ostapenko zdecydowaną faworytką, a jeśli nią jest to zazwyczaj gra poniżej oczekiwań. Łotyszka jest najbardziej „elektryczną” zawodniczką w czołówce rankingu i sporo brakuje jej jakości, aby godnie reprezentować te miejsce, które zawdzięcza zwycięstwu w Roland Garros oraz kilku solidnym występom w końcówce sezonu 2017. Już w połowie roku powinna wrócić na swoje miejsce czyli w okolice TOP 70. Jelena w tym sezonie gra zazwyczaj fatalnie, a jej głowa jest bardzo rozchwiana i oczywiście wszystko na korcie i wokół niego jej przeszkadza, a wystarczy do tego nawet jeden popsuty gem. Ostapenko nigdy nie trzymała dobrze serwisu i popełnia na nim wiele błędów. Ponadto brakuje zdecydowanie precyzji w uderzeniach, a co najgorsze próbuje uderzać każdą piłkę z maksymalną siłą, więc sporo zawodniczek wygrywa z nią mecze na zasadzie oczekiwania na błąd i przebijania piłek nawet w środek kortu. Z kolei Martic to zawodniczka wiele niżej notowana, lecz w dużych imprezach potrafi grać dobry tenis. Jest trochę przeciwieństwem Ostapenko, ponieważ potrafi być cierpliwa i skuteczna. Jelena wymęczyła trochę wygraną z Bencic, lecz ta także jest w niskiej formie, co pokazała już we wcześniejszym meczu z Babos. Ostapenko pierwszy mecz zagrała solidnie na pierwszym serwisie, ale patrząc na jej regularność to dzisiaj może zagrać całkiem inaczej i nawet przegrać w dwóch setach. Martic w poprzednim meczu spokojnie ograła Strycovą pokazując regularność na pierwszym i drugim serwisie. Ponadto korty wolne, co nie będzie sprzyjać Łotyszce, która lubi szybko kończyć akcję i nie jest cierpliwa. Myślę, że jeśli Ostapenko ma to wygrać to na pewno nie po spacerku.

Typy bez analizy, na przeczucie:
  • Vickery S. – Osaka N.: Vickery wygra przynajmniej jednego seta @1,76 (milenium)
  • Vandeweghe C. – Sakkari M.: powyżej 18,5 gema @1,45 (totolotek)

andre@ +18 Punkty
B 37

brawo-jasiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
C 42

cinek-152813

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Williams S - Williams V⛔ 0 2
Spotkanie 13.03.2018 godz 03:00
Buk fortuna
Siostrzyczki znaja sie bardzo dobrze jak łyse konie ???? dlatego mysle ze to nie bedzie szybkie spotkanie. Nawierzchnia wolna a graja dwie strzelby ktore walą naprawde mocno. Biorac pod uwage to ze Venus jednak jest slabsza fizycznie i zawsze 3 setowki dla niej stanowia w danej chwili ciezka przeprawe i oczywiscie pogoda w stanach gdzie naprawde jest goraco to sklanial bym sie w strone mlodszej z siostr. Serene wraca po macierzynskim i potrzeba jej punktow zeby wrocic na tron wta. Venus to jednak juz jest babcia i jak dla mnie kort sprzyja Serenie. Tutaj naprawde trzeba miec duzo sil zeby biegac i jeszcze wkladac tyle w uderzenia. Wiadomo ze skoro sa to siostry to jednak moze to byc mecz przyjazni i wlasnie tego sie jedynie obawiam ze to jest IW a one przeciez juz kiedys walki tutaj odwalaly i skoro potrafily sie obrazic na ten turniej tyle razy i nie braly w nim udzialu to moga byc kombinacje ale to sa tylko ludzne domysly ktore sa wydedukowalem. Faktem jest to ze toporki sa zakopane i wierze w sportowa walke i uczciwosc. Dlatego moja propozycja to +21,5 gema ⛔19 w meczu po kursie 1,9
Serena wygra
kurs 1,83⛔
Serena wygra i +21,5 gema w meczu
po kursie 3,45⛔
3 sety w meczu 2,36⛔

Pliskova Kar - Anisimova A✅ 2 0

Spotkanie 13.03.2018 20:00
Buk fortuna

Drugim spotkaniem ktorym sie zainteresowalem jest spotkanie czeszki z amyrykanka. Anisimova juz chyba wyczerpala limit szczescia w tym turnieju. Ogladalem mecz i ona jeszcze nie ma glowy zeby od razu tak odpalic zreszta jak dla mnie juz to zrobila i tutaj sie konczy jej przygoda. W spotkaniu z Petra nie potrafila przypieczetowac swojej przewagi w kluczowych momentach i gdyby nie to ze Kvitova nie popelnila by tyle bledow to pewnie by sie to inaczej skonczylo, oczywiscie nie bez powodu spotkanie wczorajsze bylo ustawione na najwiekszy skwar z racji tego ze nie od dzisiaj wiadomo ze Kvitovej przeszkadza slonce i bardzo nie lubi grac w duze upaly. Z Karolina nie bedzie juz tak latwo bo ta czeszka jest mniej wymagajaca i moim zdaniem Anisimova nic konkretnego nie prezentowala mysle ze tutaj wygra doswiadczenie i jednak ogranie. Pliskova co roku odpala i to wlasnie zaczyna sie jej czas mysle ze nie zostawil z niej suchej nitki i skonczy sie to szybko w dwoch setach. Moja druga propozycja to Pliskova 1,41✅ oraz Pliskova 2 0 ✅po kursie 1,95.

rzepin +16 Punkty (w)
Status
Zamknięty.