Western & Southern Open - Cincinnati Premier
Data rozgrywania: 11.08.2014-17.08.2014
Rozmiar drabinki: S-54
Nawierzchnia: Hard
Pula nagród: $2,567,000
Oficjalna strona internetowa turnieju
Drabinka
Zapraszam do pisania analiz!
Nie mogła biegać w meczu z Radwańską, chociaż niektórzy twierdzą, że symulowała. W każdym razie wyglądało to fatalnie.Mam pytanko?Może mi ktoś podpowie? Chodzi mi o mecz Azarenka-Strycowa ,czy rosnące kursy na Azarenke to wynik jakiegoś urazu!Zastanawiam sie nad typem DW:two:0 ZA 1.80 na Bet365.Z tego co sie orientuje to Strycowa nie gra czegos wielkiego.Dzieki za opinie!
Victoria Azarenka - Barbora Zahlavova Strycova 2 [+4.5gema AH] @ 2.12 Pinnacle
Azarenka mecz z Radwańską ledwo doczłapała do końca. Po kontuzji daleko jej do optymalnej formy, a w dodatku widać, że uraz chyba jeszcze nie jest do końca zaleczony i być może za wcześnie zaczęła grać z pełnym obciążeniem. Mając w perspektywie US Open Białorusinka na pewno chciałaby się jeszcze ograć. Pytanie tylko czy zdrowie na to pozwoli. Ryzykowanie odnowienia urazu na pewno nie wchodzi w grę. Czeszka po świetnym sezonie trawie potwierdza dobre przygotowanie do sezonu. W Montrealu pokonała Vinci oraz postawiła się późniejszej zwyciężczyni Radwańskiej. Wątpię by Azarenka przy obecnej formie potrafiła zdemolować rywalkę, tak jak to miało miejsce w jej szczytowym okresie. Spodziewam się raczej zaciętego spotkania, a i zwycięstwa Barbory wykluczyć nie można.
Chcialem sie odniesc do kolejnego wpisu o Azarence, ale ten ma duzo prawdy. Azarenka potrzebuje ogrania, nie wroze jej jakiejs dlugiej przygody tu ale watpie zeby odpadla juz odrazu i to z Barbora. Czeszka grala z Radwanska bardzo slabo i to dzieki temu, ze Aga grala duzo gorzej niz potrafi wynik moze mylic. To bylo slabe widowisko, a po nim duzo typerow gralo przeciwko polce bo zagrala tak zle.
Popieram, ze moze byc wyrownany mecz, ale sadze ze Azarenka tego nie przegra.
Dodam tylko, ze broni tutaj sporo punktow z zeszlego roku jako ze wygrala caly turniej.
No i nie zobaczymy jej na korcie dziś:Zgadzam się z przedmówcą... I warto jeszcze dodac, że argument o ponownym problemie z kolanem u Azarenki jest śmieszny... Za chwile mamy US Open i gdyby faktycznie coś niedobrego działo się z jej kolanem dzisiaj nie zobaczylibyśmy jej na korcie...