>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

WTA Tour - Budapeszt & Bastad 3.07-11.07.2010

Status
Zamknięty.
lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
you know less, you sleep better
GDF SUEZ Grand Prix

Collector Swedish Open Women

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Anna Lena Groenefeld - Jill Craybas @ 1.57 lub 2:0 @ 2.5 ⛔ ????
Emerytka Jill przyjechała do Bastad złapać trochę opalenizny i pobiegać po wolnej szwedzkiej mączce, jednak jakimś cudem zdołała pokonać równie starą Rosanę de Los Rios i w drugiej rundzie trafiła na zdolną Niemkę Groenefeld. Wszyscy w miarę orientujący się w tenisie wiedzą, jak słabo gra Amerykanka na clayu (a jeżeli nie wiedzą to wystarczy rzut oka w statystyki), a jak równy poziom na tej nawierzchni prezentuje Anna Lena. Jeżeli nie stanie się coś niespodziewanego to będą dwa krótkie sety i zwycięstwo mojej faworytki.

rychuu 84

rychuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Popieram typ na Groenefeld, a na &quot;podbitkę&quot; proponuję:
Rezai - Voracova 2:0 @ 1,36 ✅
Widziałem mecz Czeszki z Larsson. Obie panie siebie warte, typowe &quot;przebijaczki&quot;, masa UE, niewiele kończących piłek. Rezai musiałaby się bardzo postarać aby stracić seta z kimś takim jak Voracova, gdyż wyszkoleniem technicznym bije ją na głowę.

H 177

h3sus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak najbardziej popieram typ na Annę. Jill Craybas ma po prostu masakryczny bilans meczów na kortach ziemnych w ciągu poprzednich 2 lat: 4 zwycięstwa i aż 16 porażek. Nie wiem czy kiedykolwiek zaszła dalej niż 2 runda na takich kortach. Jak dla mnie pewne 2:0 dla Anny.
Co do Rezai to nie wiem dlaczego ale mam dziwne przeczucie że może być różnie. Może dlatego że wcześniej kilka razy mnie zwiodła i teraz do końca nie potrafię jej zaufać. Ale zgadzam się z Rychem że jeżeli Rezai będzie grała chociaż w miarę to powinno być 2:0

B 33

bodziorex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
spotkanie: Chakwetadze-Dulgeru
typ: Chakwetqadze wygra 1 seta i przegra mecz
kurs 6,50
bet365
ANALIZA:
Tuz po zakonczeniu spotkania Schnyder- Kleybanowa na kort centralny w Budapeszcie wybiegna nastepujace zawodniczki- sklasyfikowana obecnie na 30 miejscu w swiatowym rankingu rumunka Alexandra Dulgeru oraz reprezentantka Rosji Anna Chakwetadze okupujaca 102 lokate na liscie. Pierwsza runda dla rumunki to gladka przeprawa z Sandra Zahlavova 6-2 6-3 natomiast Rosjanka rownie latwy boj z Korytseva 6-2 6-0. Dulgeru blysnela w maju podczas turnieju w Wa-wie gdzie wygrala go pokonujac w finale Zheng 2-0. Anna to bardzo nierowna zawodniczka , nie znam drugiej tak himerycznej zawodniczki w kobiecym tenisie. Potrafi wygrac jednego seta 6-0 by kolejnego przegrac w podobnym stosunku. Dzis stawiam na zwyciestwo rumunki aczkolwiek uwazam iz 1 set na korzysc Chakwetadze

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: Pennetta-Craybas
Typ: Craybas +7,5 gema
Kurs: 1,66
Buk: Bet365
Analiza: Dla babci Craybas to być może ostatnia szansa w karierze na wartościowy wynik. Po wczorajszym zwycięstwie nad Gronefeld jest na pewno bardzo zmobilizowana na kolejny mecz. Wczoraj dostała baty w pierwszym secie, ale potem potrafiła się podnieść i ostatecznie wygrała. Pennetta jak na razie niszczy kolejne rywalki. Liczę, że Craybas się postawi i ugra kilka gemów.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: Szavay-Dulgheru
Typ: 2
Kurs: 1,775
Buk: PinnacleSports
Analiza: Półfinał turnieju w Budapeszcie. Reprezentantka gospodarzy Agnes Szavay kontra Rumunka Aleksandra Dulgheru. Rumunka gra w tym roku bardzo dobrze, m.in. wygrany turniej w Warszawie. W Budapeszcie w meczu 1/4 finału pokazała olbrzymią siłę mentalną, gdyż przegrywała w trzecim secie z Sevastovą już 2:5, a pomimo tego potrafiła wygrać. Szavay w tym roku gra bardzo przeciętnie. W Budapeszcie miała raczej łatwe rywalki - Kostanic Tosic, Meusburger i Cornet. Teraz na przeciwko niej stanie bardzo dobra Dulgheru i myślę, że to spotkanie skończy się zwycięstwem Rumunki.

aoki 0

aoki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hyuga
Spotkanie: Gisela Dulko - Aravane Rezai
Typ: 1
Kurs: 3.28
Bukmacher: Pinnacle Sports
Gisela Dulko zajmuję 48 miejsce w rankingu WTA z bilansem na mączce w tym roku 10-7. Ulubioną nawierzchnią Argentynki jest cegła. Dulko jest bardzo dobrą deblistką więc oczywiste jest że dobrze gra przy siatce. Gisela wczoraj pokonała w półfinale swoją najlepszą koleżankę Flavie Penette 6-3 6-1 sprawiając niespodziankę. Wczoraj Argentynka zagrała dobre spotkanie i jeśli dzisiaj zaprezentuje się tak samo to myślę że może spokojnie pokonać Francuzke.
Aravane Rezai jest na 21 pozycji w rankingu z bilansem na mączce 15-5. Francuzka najbardziej lubi grać na szybkich nawierzchniach, a cegła wcale taką nie jest. Aravane doszła do finału wygrywając z mało wymagającymi rywalkami bo pokonała takie tenisistki jak Lilia Osterloh 6-4 6-2 Renata Voracova 6-4 6-2 Arantxa Parra-Santonja 6-1 6-4 czy Lucie Safarova 6-3 6-3 która byłą tereotycznie najtrudniejszą rywalką.
Obie tenisistki grały już ze sobą 2 razy, na trawie i na mączce a mimo to Dulko wygrała obydwa mecze pokonując Rezai 1-6 6-0 6-2 oraz 7-6(6) 6-3.

maly_ze 48

maly_ze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurs na Dulgheru mocno spadl prze meczem i teraz wedlug bukmacherow faworytka tego spotkania jest raczej Szavay. Wie ktos moze o co chodzi? Czyżby jakaś kontuzja.?
Pozdrawiam

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Dulgheru ma kłopoty zdrwotne, podobno gdyby nie przełożyli trzeciego seta z Chakvetadze, to musiałaby zrezygnować. Powiedziała, że brakowało jej energii i miała &quot;ciężkie nogi&quot;. Na dodatek gra ostatnio w tych podkolanówkach, jakby coś w okolicy kolan było nie tak. Spadek kursu wiąże się także z tym, że Szavay jest uznawana przez wielu za faworytkę do zwycięstwa w turnieju, podobnie jak przed rokiem.

S 0

sowiet86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Dulgheru ma kłopoty zdrwotne, podobno gdyby nie przełożyli trzeciego seta z Chakvetadze, to musiałaby zrezygnować. Powiedziała, że brakowało jej energii i miała &quot;ciężkie nogi&quot;. Na dodatek gra ostatnio w tych podkolanówkach, jakby coś w okolicy kolan było nie tak. Spadek kursu wiąże się także z tym, że Szavay jest uznawana przez wielu za faworytkę do zwycięstwa w turnieju, podobnie jak przed rokiem.

tutaj niestety kolega nie ma racji. Dulgheru przezz caly ten sezon gra z opaskami niczymi opaski Dr. Lewina a nie podkolanowki ???? i wcale nic nie bylo ok z jej kolanami , jej kolana maja sie dobrze, potwierdza fakt ze osiaga swietne wyniki w tym sezonie i oby tak dalej. Kiedyss miala problemy z kolanami i to tylko nosi profilaktycznie a co do Szavay tak jest ona faworytka i wedlug mnie wygra jutro ponownie z Schnyder pewnie w 3 setach jak to bylo dzis z Dulgheru i jak bylo przed rokiem. To jej turniej w domu i mysle ze nie zawiedzie.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oglądałem dzis oba mecze. i jeśli zagraja obie tak jak dziś to Szavay izi win. Schnyder gra same baloniki w meczu z Hercog i Ondraskova broniła łacznie ponad 30 bp . ale wiadomo to tenis do tego finał no i do tego maniurki wiec wszystko może sie jutro odwrócić

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja także sądzę, że jutro wygra Węgierka. Przekonała mnie dzisiejszym zwycięstwem, gdzie wydawało się, że Dulgheru tak jak z Sevastovą ogarnie mecz w trzecim secie. W ogóle trzecia partia była zacięta. Szavay przełamywała rywalkę na 1:0 oraz na 2:1, jednak Dulgheru od razu odłamywała Węgierkę. Potem już wygrywały własne podanie, aż do 5:5 no i w jedenastym gemie Szavay ponownie złamała Rumunkę, potem utrzymała własne podanie i trzeci set skończył się wynikiem 7:5. Szczerze mówiąc myślałem, że wygra Dulgheru, a jednak Szavay wykazała się ogromną siłą woli. Myślę, że podbudowana tym zwycięstwem wygra w finale ze Schnyder.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no przy 6-5 obroniła jescze bp. i ogolnie kilka djusów było. Schnyder w takiej sytuacji grała by baloniki co dla płasko grającej Szavay bedzie wodą na młyn.

mrbet 9

mrbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ogromne spadki na Szavay , a biorac pod uwage z doswiadczenia jak to sie konczy zazwyczaj nie bede isc za glosem , mysla wiekszosci .
Patty wczoraj w 1 secie grala jak z nut i juz wczoraj myslalem jaki to @ wystawia bukmacherzy w finalowym spotkaniu. Jednak w 2 secie przy stanie 2-0 i podaniu Szwjacarki stalo sie cos bardzo dziwnego. Otoz faworytka wczorajszego spotkania stanela i grala jak amatorka. Wygladalo to naprawde dziwnie , osobiscie uwazalem ze Patty odda ten mecz i zarobi na boku. Zwyciestwo przyszlo po 3-setowym pojedynku , i obraz owego zwyciestwa mozna dzis obejerzec w oferowanych kursach.
Ogladalem obie tenisistki , i musze przyznac ze @ 2.69 na Patty jest sporym value, zwlaszcza ze me obeserwacje H2H , wskazuja na wyrownany dzisiejszy pojedynek. Jesli dodam ze Szavay gra z zabadazowanym prawym udem , i ze po wczorajszym pofinalowym maratonie wygladala na naprawde zmeczona , nie moge przejsc obojetnie przy @ 2,69 , nawet pomimo tego ze Agnes gra u siebie i broni tu tytulu.
P.Schnyder @ 2.69 pinnacle 6/10

mrbet.blog.pl

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Całkowicie nie zgadzam się z tym typem i gram Agnes po 1.57@ przemawia za nią , publika i własny kort , agresywniejsza gra co na baloniki &quot;Szczurka&quot; bedzie pasowac w sam raz do tego jak napisał kolega wyżej broni tu pktów za zeszły sezon więc ma podwójna motywacje. Ze Agnes wygladała na zmeczoną to fakt , ale jak wygladała Patty co najmniej tak samo jak nie gorzej do tego miala mniej czasu na odpoczynek. Zainwestowałem w Agnes!

Status
Zamknięty.