>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

WTA Amelia Island 07.04 - 13.04

Status
Zamknięty.
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Amelia Island, FL, USA
April 7-13, 2008
Tier II
Prize Money: $600,000
Surface: Green Clay/Outdoors

http://www.blchamps.com

2007 Singles Final
Tatiana Golovin (FRA) d. Nadia Petrova (RUS) 62 61

2007 Doubles Final
Santangelo/Srebotnik (ITA/SLO) d. (4) Medina Garrigues/Ruano Pascual (ESP/ESP) 63 76(4)

poisonick 8

poisonick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czink - dellacqua 1 2,28 bwin[ no i pieknie 7-5 6-2 ✅✅✅]

wegierka bardzo ladnie wygrala kwalifikacje, widac ze nawierzchnia jej lezy. h2h jest 2:1 dla czink, raz graly na clayu i gora byla czink 6-3 4-6 6-1, dellacqua dosc dobrze pograla w Indian Wells (pokonala tam vaidisova,ktora jest bez formy,a takze Paszek po kreczu wiec miala troche szczescia),ale na tym sie skonczylo,w miami juz bylo slabo,odpadla z rodionova w I rundzie.
&quot;W Amelia Island, w turnieju klasy Tier II, z pulą nagród 600 tys. dolarów, grać będą panie na zielonym „amerykańskim” korcie ziemnym, trochę szybszym od nawierzchni z ceglanej mączki&quot;
mysle,ze czink oswojona juz z nawierzchnia i wyzsza o 12 cm poradzi sobie z australijka.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
Wozniacki C. - Parmentier P. ✅

Carolina w tym roku jak na razie spisuje sie bardzo dobrze, w kazdym turnieju osiagnela albo 1/16 albo cwiercfinal. Parmentier jak na razie bardzo słabo... 2 ostatnie turnieje zakonczone w 1 rundzie, wczesniej 2 runda, no i polfinal w slabo obsadzonym turnieju w Chile. Mysle ze Carolinka powinna to spotkanie spokojnie wygrac, choc wczorajsze wyniki moga sugerowac, ze kilka niespodzianek w tym turnieju bedzie.

Azarenka V. - Errani S. ✅

Azarenka to nazwisko juz znane w kobiecym tenisie ale bialorusinka ma jak na razie slaby sezon. 2 runda w Miami, 1 w Paryzu, 3 w AO i 1 po kreczu w Hobart. Moze nadszedl w koncu czas na jakis dobry tenis w jej wykonaniu? Errani te bez wiekszych sukcesow, max jej mozliwosci to na razie 3 runda w Miami. Typ na Azarenke wydaje sie byc dobrym.

poisonick 8

poisonick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tych meczy nie gram,ale jesli chodzi o moja opinie to
sprem - sugiyama 2, dobra gra japonki ostatnio,sprem niezle w kwalifikacjach ale miala slabe przeciwniczki
bondarenko-llagostera - niby korty ziemne wiec 2,ale ta maczka jest szybsza od normalnego clayu wiec roznie moze byc,nobet dla mnie
reszta powyzszych typow na dzisiaj to male stawki wiec sie nie zastanawiam nad nimi,na pewno beda jakies niespodzianki...
najpewniejsza z malych stawek wydaje sie CIBULKOVA (dobra forma i lubi ten turniej) z rodionova(ta znowu bez formy jakiejkolwiek)...

Tak mnie kusi postawic na nasza Marte z francuka Razzano,fajny kurs,polka juz raz francuzke ograla,dobrze serwuje hmmmm,ale chyba to odpuszcze,w tym meczu jednak sklanialbym sie na zwyciestwo Polki.

Dla mnie najpewniejszy typ na dzisiaj to:
SZAVAY - MAKAROVA 2 , 2,37 bwin (no i makarova zostala skreslona z listy zawodniczek na ktore kiedykolwiek postawie,tragedia,wygrany tylko jeden gem serwisowy....⛔⛔⛔
1.Makarova ladnie zagrala wczoraj z francuzk Rezai,a francuska lubi grac na clayu.
2.Szavay bez formy kompletnie.
3.Makarova wygrala w AO z szavay,gdzie ta miala na pewno lepsza forme od terazniejszej.3-6 6-4 7-5
4. Ten argument mozecie ominać.... Makarova to rosjanka....;)

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Razzano - Domachowska 1 1.60 ✅

Marta przeszla dalej bez problemow jednak nalezy wziac pod uwage klopoty Meghan ze zdrowiem, ktore ma juz od dluzszego czasu. To zaden wyznacznik formy Polki. Razzano jest duzo trudniejsza rywalka, lepiej operuje gra z glebi kortu, szczegolnie z pozycji frontalnej bije mocne pilki do naroznikow. Marta ma niewielkie szanse na pokonanie takiej rywalki, greenclay to jest naiwerzchnia pod Polke, VR jak najbardzej.

gesy14 0

gesy14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
SZAVAY - MAKAROVA 2
Dobry typ sprawila niespodzanke z rezai ktora zwykle gra dobrze to moze byc jej turniej.
Razzano domachowska 1 tez wydajesie pewna

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
Wozniacki C. - Bondarenko A.

Nalezalo by zaczac od tego iz Carolina wygrala juz w tym roku z Alona w AO 7:6 6:1, w 2-giej rundzie latwo ograla Patmantier. Alona chyba juz nas przywyczaila do niespodzianek i tego ze czesto przegrywa z nizej notowanymi rywalkami (mam tutaj na mysli m.in.: Ditty w Antwerpii czy Kanepi w Miami). Bialorusinka jak na razie nie ma zadnego pomyslu na swoja gre a przebrniecie 1-szej rundy jak na razie jest dla niej sukcesem, inaczej ma sie sprawa do dunki, ktora pokazuje nie dosc ze bardzo ladny tenis to jeszcze bardzo skuteczny. Jak na razie przegrywa z najlepszymi zawodniczkami pokroju Sharapovej, Kuzntesovej czy Venus Williams, ale pamietajmy ze Carolina jest na samym poczatku swojej wielkiej kariery. Kurs 1,75 wystawiony przez bah jest zachecajacy. ;)

browarpan 0

browarpan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Amelie Mauresmo - Sorana Cirstea
typ : Cirstea kurs 3.5 ⛔⛔⛔

W tym meczu może dojść do niespodzianki. Amelie ostatnio sobie nie radzi. Zarówno w INDIAN WELLS jak i MIAMI doszła jedynie do 1/32 turnieju, przegrywając z dużo niżej notowanymi przeciwniczkami. Sorana nie powala swoim tenisem na kolana, jednak gdy wejdzie dobrze w mecz i wzniesie sie na wyżyny swoich umiejętności powinna pokonać Amelie w jej aktualnej formie. Typ jest bardzo mało pewny, ale u mnie znalazł się na jednym z kuponów.:jezora:
-------------------------------------------------------------------------
Wynik: 7:5 6:1 dla Mauresmo

Niestety typ nie trafiony. ???? Cirstea dobrze zaczęła i prowadziła już 4:1 w pierwszym secie. Po stracie kilku setów przy stanie 5:6 miała dwie piłki na doprowadzenie do tie-breaka jednak popełniła 2 podwójne błędy serwisowe. Drugi set to już totalna porażka.

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Suwalki
Panowie eksperci, jak sądzicie czy dziś Radwańska wygra swoje spotkanie i nie będzie żadnej niespodzianki, bo chce dodać kurs: 1.20 na podbicie stawki. Tylko nie wiem czy są jakieś argumenty przemawiające za przegraną polki?

browarpan 0

browarpan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem ten mecz jest prawie-pewniakiem (bo nie ma pewniaków :jezora ???? . Radwańska ostatnio zaliczyła wpadkę w MIAMI przegrywając z zajmującą 255 miejsce w rankingu MICHELLE LARCHER DE BRITO i będzie chciała za wszelką cenę dobrze wypaść w tym turnieju. Isia ma naprawdę wspaniały sezon i powinna bez problemu pokonać słabo grającą w tym sezonie GISELE DULKO.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
Bondarenko nie jest Białorusinką tylko Ukrainką.
Co do typu raczej sie zgadzam ;-)
fakt, moje niedopatrzenie ;P
Black C./Huber L. - Poutchek T./Rodionova A. 1 (1.15)
typ tylko dla podbicia kursu, chyba najpewniejszy z dzisiejszej oferty. Black C./Huber L. to najlepszy obecnie kobiecy debel, co turniej to final lub koncowe zwyciestwo. Ich dzisiejsze rywalki na razie bez wiekszych sukcesow.

poisonick 8

poisonick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak dla mnie typ nie do gry,sprem pokonala sugiyame,ktora w poprzednim turnieju pojechala hantuchova....

mmmateooo 0

mmmateooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja zagrałem hantuchovą
a porażka sugi jest wynikiem przemęczenia poprzednimi turniejami, a to zawodniczka młoda nie jest

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
1. Hantuchova nie jest slaba zawodniczka, w przeciwenstwie do Sprem
2. Typ podal pierwszy chyba djhouse, moze nic wielkeigo ale ostatnio ladnie mu to wychodzi w tenisie
3. Sam analizowalem ten typ i wydaje sie byc dobrym typem, 23 letnia chorwatka (wlasciwie jugoslowianka ;P) nie pokazala jeszcze nic wielkeigo na korcie
4. Mecz moze i nie bedzie latwy ale Daniela powinna go wygrac

olisadebe7 36

olisadebe7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kort tenisowy
2. Typ podal pierwszy chyba djhouse, moze nic wielkeigo ale ostatnio ladnie mu to wychodzi w tenisie
3. Sam analizowalem ten typ i wydaje sie byc dobrym typem, 23 letnia chorwatka (wlasciwie jugoslowianka ;P) nie pokazala jeszcze nic wielkeigo na korcie

Możesz powiedzieć coś więcej? Widziałeś kiedyś Sprem, wiesz jak gra? Czy Twoje pojęcie o tej zawodniczce opiera się na wpisaniu jej nazwiska na matchstat.com ? :cry: Tylko nie piszcie że wypowiadam sie po zakończonym meczu, bo moja wypowiedź nie dotyczy wyniku, tylko konkternych spostrzeżeń.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Strasznie żałuje że modem nie jestem, bo bym wszystkim po ostrzeżeniu dał. Co to, czat jest? To dział z analizami, dział, który ma być przejrzysty,który ma pomóc innym w wybraniu meczu.
a ja zagrałem hantuchovą
a porażka sugi jest wynikiem przemęczenia poprzednimi turniejami, a to zawodniczka młoda nie jest
Bardzo fajnie, że to zagrałeś, ale 5-wyrazowa analiza jest dość słaba. Chociaż jedna niech będzie porządna, pozostałe typki tak skomentuj. Ale wnieś chociaż jedną mądrą rzecz do tematu.
&quot;Analiza&quot;, jaką tu widzę, to to że sam ktoś przeanalizował typ i że gra to jakiś koleś. Bardzo fajnie, ale nic mądrego tu nie ma. A pomocnego to już na pewno. Nie mogłeś napisać czegoś takiego, jak chociażby kilka postów wyżej? Już lepiej podać chyba suchy typ niż pisać że jest to warte zagrania bo gra to djhouse.
a co sadzicie o typie na Hantuchova z pojedynku z Karolina Sprem ??? prosze o szybkie info ????
Proszenie innych o opinie? Spytaj kolege przez tel, spytaj na PW, nie rób burdelu.

Ludzie, ogarnąć się!

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Karolina Sprem przed kontuzjami i innymi problemamy ze zdrowiem (glownie z waga) grala bardzo dobrze w tenisa, nieporozumieniem jest pisanie, ze nie posiada umiejetnosci.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Pewa dnia:

Amelie Mauresmo
- Agnieszka Radwańska 1 @ 1.67
Po tym, co Aga ostatnio wyprawia, nie mam wątpliwości co do tego typu. Wczoraj Aga wygrała z Giselą Dulko po wygranej w TB w 3 secie. Ale przejrzałem statystyki z tego meczu....Isia wygrała zaledwie 53% piłek przy swoim podaniu. Nie wygląda to zbyt dobrze niestety. Tym bardziej że MoMo, nawet bez formy, troszkę ma mocniejsze odbicie niż Gisela Dulko. Poza tym MoMo będzie miała większy procent punktów przy serwie, niż 52 %, bo taki procent miała wczoraj Gisela. Z resztą, widać to o meczu MoMo z Soraną Cristeą. 62% wygranych piłek przy serwie własnym, 54% return points...całkiem ładnie to wygląda. No, ale nie patrzmy tylko na statystyki. Amelie to świetna, choć ostatnio miała obniżkę formy, ale jednak wydaje mi się, że powoli wraca do porządnej gry. Zawsze słynęła z dobrego backhandu ( jednoręcznego ) no i świetnej grze przy siatce. A Isia? Cieszę się, że Polka jest w czołówce rankingu WTA...ale zawsze mnie zastanawia, jak z jej grą ona to osiągnęła ???? Potrafi grać w wymianach, ale serw jest dla niej męczarnią, a nie atutem, dzięki któremu można zdobyć łatwo punkt.Stawiam dziś na zdecydowane zwycięstwo Amelie, najprawdopodobniej 2:0. Aga poniżej 9 gemów ????

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
Razzano V. - Govortsova O.
Nie wiele brakowalo a byl by to pojedynek Marty Domachowskiej z Bialorusinka, szkoda tej porazki w 3 secie, bo byla ona dosc pechowa 6:7. Skoro jednak nasza Marta potrafila doprowadzic do takiego stanu to pokazuje tylko w jakiej formie znajduje sie obecnie Razzano. 19 - letnia Olga przeplata dobry turniej z slabszym, potrafi wygrac z Mirza, Peer czy Bartoli, ale potrafi rowniez przegrac z zawodniczkami pokroju Kerber czy Kleybanova. W tym turnieju juz kilka niespodzianek jest, odpadlo juz kilka rozstawionych zawodniczek, mimo iz faworytem bukmacherow jest Razzano ja stawiam w tym meczu na Olge; dosc ciekawym rozwiazaniem do tego spotkania jest rowniez zaklad na set: 3 sety (po kursie 2,00).

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czy wy bierzecie pod uwage jaka jest naiwerzchnia w tym turnieju? Z opisow wynika, ze nie a mimo, ze to turniej WTA Tour naiwerzchnia odgrywa nie mala role. Wiele zawodniczek debiutuje na greenie, to najdziwniejsza nawiechnia tenisowa. Ja bym sie obawiala co do Govortsovej nie widzac jak tu gra, chyba, ze ktos mial okazje gdzies ogladac Amelia Island? Poprzednie turnieje Bialorusinki byly slabiutkie, obserwowalam jej gre i bardzo czesto robilo sie 0-30 przy serwisie Olgi i dopiero zaczynala walke, mimo, ze ma off styl gry i to byl hard nie radzila sobie a to wynik braku doswiadczenia i zlej tenisowej szkoly, greenclay moze nie byc dla niej odpowiednia naiwerzchnia. To tylko zalozenie, rownie dobrze moze byc inaczej bo zdarza sie, ze zawodniczki, ktore za clayem nie przepadaja na greenie graja dobrze. Razzano faktycznie w formie nie jest a nie ogladajac turnieju to ciezko grac w ciemno. Mysle, ze tutaj dobrze moze sie czuc Cibulkova, Vesnina czy Srebotnik ale glowy nie daje, to zawsze byl turniej zaskoczen.

Status
Zamknięty.