>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

WTA 125s (WTA Challenger Series) - temat zbiorczy

gracz17 56

gracz17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
Zheng S.-Chang K-C.
typ:2
Kurs:2,1
Znów dziś wchodzę w Chang, dziś może rywalka trudniejsza ale do pokonania, kolejna pani typowa przebijaczka do pokonania taki styl gry preferuje właśnie Zheng, żaś Chang jak pisałem gra mocno i płasko podoba mi się gra tej dziewczyny na prawdę mocno bije te piłki i trafia ! Wczoraj nie zawiodła, oby dziś było tak samo.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dzei +2 Punkty
macias00 +11 Punkty
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
BIYUAN CUP ZHENGZHOU WOMEN’S TENNIS OPEN
ZHENGZHOU, CHINA

APR 17 - APR 23
TIER: 125K
PRIZE MONEY: $115,000
SURFACE: Hard
Z racji Fed Cup największym turniejem w nadchodzącym turnieju będzie &quot;challenger&quot; w Chinach z pulą nagród $115,000.

koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Tenis WTA Dalian Challenger
Godz: 07:00
Spotkanie: Kozlova - Zvonareva
Typ: Zvonareva 2-0 w setach
Kurs: 4.90
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Jutro nad ranem finał kobiecego Chalangerka. Na moneyline kursy to 1.30-2.90. Decyduje się tu na doga i to 2-0 @ 4.90 ze względu na poważne argumenty. Typ osobiście zagrałem i rekomenduje w moim temacie w dziale Kupony-Statystyki. Verka Zvonareva wraca do dużej gry i jest głodna zwycięstwa. Taki mały turniej jest akurat na ten moment. Najważniejsze działają u niej nogi i ręką. Jak zawsze dobrze się porusza i jest bardzo silna, ma czucie piłki, bez problemu trafia trudne forehandy i jest fajterka. To działa i dlatego Rosjanka zdecydowała się na powrót do gry. Jednak osobiście dla mnie ważnym aspektem jest tu jej rywalka. 1.30 na Kozlova w takim zestawieniu to śmiech na sali. Jest to rosła Ukrainka z dużą nadwagą. Potrafi seryjnie psuć własny serwis, a z glebi kortu to tylko mocna gra na raz, ciągła próba wejścia na piłkę. Jednak jak to nie funkcjonuje to jest wielki dramat. Zvonareva bez problemu może wziasc tutaj łatwo w dwóch setach. Taka jednostronna i nieregularna rywalka będzie Rosjance pasować. W tym roku na hardzie Kozlova wtopila 2x z rzędu że Schiavone (bodajże początek sezonu) przegrywając nawet seta do 0. Widziałem Kozlova na cegle w tym roku i jak ktoś w miarę utalentowany był po drugiej stronie to własnego serwisu nie potrafiła utrzymać. Duże szanse na 2-0 dla Verki Zvonarevej