Holder 1-8 + Emil 1-8
ako 1,82
(1,60) ????
milenium
stawka 5,5/10
W naziemniaku mozna laczyc te 2 zdarzenia wiec pobralem mimo podatku. W bwinie gdyby mozna bylo laczyc wyszloby 1,64 wiec prawie to samo a wydaje sie pewne. Emil w swietnej formie w sparingach, szczegolnie w Lesznie gdzie objezdzal Jarka. Crispy w angielskiej dobrze sie spisywal na poczatku sezonu, teraz
GP mozna powiedziec w klimacie Australiczykow wiec do polfinalow powinien awansowac spokojnie. Niby czeka na narodziny dziecka i bedzie ostrozny ale bez przesady.
AJ-Fredka 1,40
Emil-Bjerre 1,35
ako 1,89 ????
Unibet
stawka 4,5/10
Kompletnie nie widze Fredki w dzisiejszych zawodach. AJ co prawda tez niewiadoma ale jesli chce powtorzyc tak udany sezon jak zeszloroczny to musi byc lepszy od takiego Lindgrena ktory kiepsko sobie radzi na dystansie.
Emil swietnie wyprzedza w przeciwienstwie do Dunczyka.
Dubelek na zawodnikow dobrze radzacych sobie w przebijaniu do przodu z tymi ktorzy raczej tak jak wystartuja to juz zostaja.
Hampel-
Crump 
2,70
Unibet
3,5/10
Mozna mowic ze tor pod Hampela bo twardy i prosty ale bez przesady zeby wystawiac 2,70 na Rudego... Pierwszy raz
GP w takim miejscu i to zdecydowanie przewaga Australijczykow. Czekalem na pare z Holderem ale nikt nie raczyl narazie takiej wystawic wiec pobieram Jasona z Jarkiem. Pierwsze zawody, tutaj zdarzyc sie moze wszystko a taki kurs to zdecydowanie value.
edit :
Betsafe oferuje nam na to zdarzenie 1,95 !!!
Bunyan-Ljung
Bunyan to o pare klas w tyle hehe
4,00
Tobet
1/10
Bunyan byl dla mnie anonimowym zawodnikiem do czasu kiedy sobie o nim nie poczytalem. Wychowany na angielskich torach, kilkukrotny mistrz Nowej Zelandii. Dostal zyciowa szanse na pokazanie sie w
GP i mysle ze da z siebie wszystko bo klimat i tory zna mimo ze akurat na tym jutrzejszym mistrzostwa nie zdobywal. Ljung to dla mnie przecietniak ktory cudem dostal sie do
GP i bedzie przywozil same zera jak Artiom rok temu.
Niepokoja mnie tylko informacje o wypadku Anglika i wstrzasnieniu mozgu ale bylo to 2 tygodnie temu a w tym sporcie to normalne dlatego mam nadzieje ze bedzie przygotowany w 100%. Kurs 4,00 na pierwsze zawody i to jeszcze na takim torze i w takim kraju to smieszna sprawa i dla emocji chetnie pobieram. Dla porownania inne buki daja na to zdarzenie 3,00.
Holder-Pedersen
1,80
stawka 2/10
bet365
Nicki juz sie chyba skonczyl a Crispy dopiero zaczyna...
1bieg
Sajfutdinov
zle sie ustawil....
3,50
bwin
stawka 1/10
Co prawda z 4 toru ciezko bedzie wygrac w 1 biegu ale tor pod niego, Gollob z 3 toru bedzie mial ciezko, Bjerre mimo ze z 1 to na dystansie moze przegrac. Po takim kursie warte ryzyka mimo wszystko.
2 bieg
AJ
piekna pogoń
2,15
stawka 2/10
bet365
Nie wiem kto inny moze tutaj wygrac jak nie Jonsson z 1 pola.. Bjarne z 2 nie powinien zagrozic, Nicki z 3 rowniez o Bunyanie nawet nie wspominam...
3 bieg
Hampel
oj Jarek...
2,20
stawka 1,5/10
bet365
Hampel najlepszy z calej stawki. Drugie pole nie powinno byc zle, Tonio z pierwszego powinien zostac objechany przez Polaka, Fredki i Ljunga tutaj nie widze...
4bieg
Hancock 
2,10
unibet
stawka 1/10
Na zywo, 1 tor chodzi a Herbi zdecydowanie to wykorzysta.
5 bieg
Tonio
fatalny start a potem braklo okrazenia...
3,30
tobet
1.5/10
Bomber nie ma startow, 2 pole daje rade, Hansa i Nickiego z 4 nie widze...
9bieg
Nicki
jednak 4 chodzi jak marzenie...
2,50
tobet
stawka 1/10
Nicki z 1 pola da rade, Holder jakos niemrawo, Hampel z 4 nie da rady.
1 GP wiec doswiadczenie... po co ja sie sugeruje jakimis debilnymi analizami innych... Holder spodziewa sie dziecka wiec nie w glowie mu jazda, AJ niewiadoma... Dobrze ze ten marzec sie konczy bo caly zysk z biegow poszedlby w pizde przez debilizmy z zuzla na poczatku sezonu...
2012 
STYCZEŃ
21,7j.
LUTY
55j.
MARZEC
38j- breeeechtam bo jeszcze pare dni temu bylo 83...
Hancock wygra 
3,40
stawka 2,5/10
bet365
Mam Crumpa z Jarkiem wiec nie obraze sie jak Rudy wygra. Herbi moim zdaniem lepszy od Jarka ...
Potem przeniose do działu z zuzlem po podliczeniu.
2012 
STYCZEŃ
21,7j.
LUTY
55j.
MARZEC
44j